Gulvafslibning

ER DET TID TIL EN GULVAFSLIBNING?

Effektiv gulvafslibning

Hvis overfladen på dit gulv har set bedre dage, eller hvis olie eller lak behandlingen er ved at være nedslidt? Så er det tid til en afslibning af gulvet, efterfulgt af en ny overfladebehandling. Det sikrer at dit gulv fremstår pænt og nyt, samt at dette igen er slidstærkt og holder i mange år fremadrettet. 

håndværkerpris.dk kan du blive klogere på mange typer af håndværk og indhente 3 uforpligtende tilbud på dine opgaver. I Dette indlæg ser vi nærmere på hvad gulvafslibning er, priser på gulvafslibning, hvad du skal være opmærksom på ved valg af gulvfirma og meget andet.

Gulvafslibning

FÅ 3 uforpligtende tilbud PÅ GULVAFSLIBNING

I samarbejde med 3byggetilbud.dk giver vi dig muligheden for, at indhente 3 uforpligtende tilbud på gulvopgaver. 

De tilbud du modtager er gratis og uforpligtende. De bliver givet af profesionelle – typisk placeret tæt på dig.

100% GRATIS
HURTIGT SVAR
KLARET PÅ 5 MIN.

gulvafslibning pris

Hvad koster gulvafslibning? Priser på afslibning af gulve kan variere, hvorfor vi anbefaler at du får lavet tre uforpligtende tilbud fra lokale gulvvirksomheder. Prisen på gulvafslibning bestemmes blandt andet af opgavens omfang, samt om gulvet skal efterbehandles med olie eller lak.

Gulvafslibningspriser kan ligeledes varierer, afhængigt af hvor opgaven skal udføres. Gulvafslibning i København vil eksempelvis være dyrere, end gulvafslibning i kolding. Det skyldes blandt andet lønningerne i de forskellige landsdele, samt normalt udbud og efterspørgsel.

Det vil alt andet lige være billigere at få slebet gulvet, end at få lavet helt ny gulvlægning. Hvis gulvet har dybe hakker og ridser, kan et andet alternativ være gulvafhøvling, hvor der fjernes et større lag træ, som kommer selv store skrammer til livs.

Du vil som regel modtage et samlet tilbud på opgaven, når du indhenter tre uforpligtende tilbud på gulvafslibning.

Prisen kan variere, men du bør kunne regne med et sted mellem 80-120 kroner inkl. moms, per kvadratmeter gulv. Beløbet kan dog variere, afhængigt af opgavens omfang og størrelse. 

Efterbehandling af trægulv

Efter slibningen af dit gulv, kan du vælge at få dette efterbehandlet med en række forskellige produkter. Du kan vælge at få afsluttet gulvafslibningen med lud, lak, olie, sæbe eller gulvmaling. Valget af efterbehandling kan både have indflydelse på gulvets endelige udseende samt den beskyttende funktion. 

Ønsker du et gulv der er simpelt at holde ved lige? Så vil det oplagte valg ofte være en mat lak. Denne er slidstærk og glat, hvilket gør det nemt at arbejde med i hverdagen. Ved at vælge en lak uden alt for meget glans, kan du slippe for at dit gulv vil være skinnende og derved beholder sit naturlige look. 

Et mere naturligt udseende kan opnås med lud eller olie som efterbehandling, i forlængelse med afslibningen af gulvet. Olierede gulve skal rengøres med speciel gulvsæbe og vil løbende kræve pleje. Omvendt kan mindre ridser og pletter oftest fjernes lettere her. 

Det er vigtigt at du sørger for, at få en god snak med gulvfirmaet omkring efterbehandling. Det kan både have stor indflydelse på gulvets udseende, men der er ligeledes forskel på hvor meget arbejde der er i vedligeholdelse.

få en billig Gulvsliber - sådan gør du

Det har aldrig været nemmere, at finde en billig gulvsliber.
Som du kan se i den korte video, er processen bygget op omkring 3 simple proceser:

Send en kort beskrivelse – Få 3 tilbud – Vælg det bedste.

Bedste priser på gulvafslibning

Vi anbefaler altid, at der indhentes flere tilbud på håndværkeropgaver. Det kan gøres via online tilbudstjenester, som eksempelvis 3byggetilbud.dk.

At indhente tilbud via sider som denne, vil der kort tid efter blive lavet 3 uforpligtende tilbud til dig, fra forhåndsgodkendte håndværkere. Sådan sikrer du dig god kvalitet og effektiv arbejdskraft, til den bedst mulige pris.

Det er både uforpligtende, nemt, hurtigt og gratis at indhente tilbud. Endvidere sparer du både tid og penge på indhentningen. 

Ved indhentning af tilbud, vil du kort skulle beskrive din opgave til gulvlæggerfirmaet. Her er det væsentligt at du kan være forholdsvis præcis omkring arbejdets omfang. 
Jo flere informationer du har mulighed for at give, jo mere præcist et tilbud vil du få – og jo bedre et resultat vil du i sidste ende stå tilbage med.


 

gulvslibning - et professionelt arbejde

Det kan virke fristende, at spare penge på afslibning af gulvet, ved at gøre det selv. Det er dog værd at have med i overvejelserne, at resultatet ofte vil være herefter.
Arbejdet med trægulve kan være besværligt og i værste fald kan du ødelægge dit gulv. 

Håndteres gulvsliberen ikke korrekt, så kan der komme store skader og slidmærker på gulvet. Det samme gælder endvidere ved både gulvafhøvling, gulvlægning og efterbehandlingen med olie eller lak. 

Vi anbefaler altid, at der benyttes en professionel gulvsliber ved slibeopgaver. Sådan sikrer du dig et resultat, der er udført korrekt og som vil være pænt og beskyttende i mange år fremadrettet. Skulle gulvet blive ødelagt, fordi du selv har slebet dette forkert eller for meget, så kan der desværre være behov for en helt ny gulvlægning.

Uanset om du har brug for en gulvlægger i Herning, en gulvlægger i holstebro eller noget andet sted i Danmark, så kan prisen variere vidt. Oftest vil priserne være højere i de største byer. Ønsker du at blive klogere på arbejdet, så kig nærmere på vores gulvpris beregner.

Få tilbud på afslibning - sådan gør du

Det er simpelt at få gode tilbud på udførsel af gulvarbejde.
Gør ligesom 60.000 andre og benyt dig af 3byggetilbud.dk. Når først du har udfyldt en formular magen til den på billedet her, er det største stykke arbejde overstået – på cirka 5 minutter!

Inden for kort tid, i nogle tilfælde få timer, vil du modtage dine 3 gratis og uforpligtende tilbud. Det er nu frit op til dig, at vurdere de gulvtilbud du har modtaget. 

Er du tilfreds? Så vælger du simpelt det bedste og billigste. 

MODTAG dine GRATis TILBUD:

Vurder indholdet

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 0 / 5. Antal stemmer 0

Bliv den første til at bedømme

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?