Kattelem i glasdør

Har du først prøvet at have en udekat, så ved du med garanti hvor meget arbejde der er i at lukke den ind og ud. Det stiller krav til dig som ejer samtidig med at du er mere låst i din hverdag, da hjemmet ikke kan efterlades med åbne døre. Hvis du er nået til stadiet hvor din kat skal have sin egen entre, så kan en kattelem i glasdør være løsningen. 

Ved at montere kattelemmen i en glasdør- eller et vindue, kan din kat frit bevæge sig ind og ud som det passer den. Da katten er både nataktiv og selvstændig, er dette noget der vil øge trivslen markant. Samtidig slipper du for at blive vækket, når katten på ny vil lukkes ud og ind.

kat der sidder i døren

Få hjælp til din nye kattelem!

På Håndværkerpris.dk giver vi dig muligheden for, gratis at indhente 3 uforpligtende tilbud på håndværkeropgaver.

Det er gratis, tager kun 5 minutter og er 100% uforpligtende.

100% GRATIS
HURTIGT SVAR
KLARET PÅ 5 MIN.

Montering af kattelem i glasdør

Der findes efterhånden et bredt udvalg af forskellige kattelemme på det danske marked. Endvidere findes der mange kattelemme, der er beregnet til montering i glas – eksempelvis en glasdør, eller i et vindue. Din lokale glarmester kan potentielt hjælpe dig med at finde en kattelem, men ofte vil det være nemmest hvis du finder den selv.

Når du vælger en kattelem skal du huske at tage højde for størrelsen på din kat. Endvidere skal du overveje hvor denne skal monteres, samt om du eventuelt ønsker en kattelem med chip, så kun dig egen kat kan bruge lemmen. Vælger du en kattelem i det lidt højere prisleje, så kan visse udgaver endda fjernstyres fra mobiltelefonen, så du hele tiden har styr på, om din kat er ude eller inde. Ligeledes kan lemmen låses herfra, hvis du ønsker at holde din kat inde.

Ofte vil der på selve pakken til kattelemmen stå, hvor meget plads der skal være rundt om selve kattelemmen. Ofte vil det kræves, at der skal være 10-12 cm glas i ruden, for at denne holder til monteringen af en kattelem. Hvis du er nysgerrig på dine muligheder eller ønsker at få en idé om prisen, så kan der gratis og uforpligtende indhentes 3 tilbud på opgaven her.

Pris på kattelem og montering i glasdør

En traditionel kattelem kan fås til priser helt ned mod 150 kroner. Her taler vi naturligvis om en billigere løsning, hvorfor det må forventes at kvaliteten er derefter. Kigger vi i den anden ende af skalaen, så finder der kattelemme til op imod 2000 kroner. Her finder du udgaver også udgaver som kattelem med chip, der kan monteres i din glasdør. 

Også i mellemstadiet findes kattelemme med og uden chips til 3-500 kroner. Konklusionen er altså, at der er varianter og muligheder i alle prisklasser. Husk dog på at kattelemmen skal monteres og ofte vil sidde på sin plads i mange år – det kan derfor være en god idé, at overveje kvalitet i dette tilfælde.

kattelem pris

Ønsker du ikke selv at prøve kræfter med montering af din kattelem i døren, eller endnu værre med montering af en kattelem med chip i glasdør? I så fald vil en erfaren glarmester være dit bedste bud på en løsning, der også holder langt ud i fremtiden. Udover prisen på selve kattelemmen, så vil en professionel glarmester koste omkring 3-500 kroner i timen.

Ofte vil der i denne type af opgaver blive givet en fast pris på hele arbejde. Der kan være penge at spare, hvilket gøres ved at indhente 3 uforpligtende tilbud på glarmesteropgaven.

Kan man få en isoleret kattelem?

Du kan få kattelemme med optimeret isoleringsevne – altså en isoleret kattelem. Vær dog opmærksom på at en kattelem monteret i glasdør eller rude, aldrig vil være ligeså godt isoleret, som hvis der intet hul var. Du kan komme tæt på, men ikke 100%. Optimalt placeres kattelemmen ved døre hvor der ikke er direkte træk / påvirkning af vind, hvis muligt.

KATTELEM I TERMORUDE

Glarmesteren har som udgangspunkt ikke mulighed for, at skære i en eksisterende termorude for at montere din kattelem. Hvis du ønsker termoruder med rul til kattelemmen bør du derfor kontakte en eller flere glarmestre, for at modtage tilbud på opgaven.

Overlad arbejdet til en fagmand!

Vi håber naturligvis at du kunne bruge artiklen. Virker arbejdet for uoverskueligt? Så har du på håndværkerpris.dk muligheden for at indhente 3 uforpligtende tilbud, i samarbejde med vores samarbejdspartner. Tilbuddet er gratis, uforpligtende og tager kun 5 min.

MODTAG dine GRATis TILBUD: