Algebehandling

Få de bedste priser på algebehandling

Effektiv algebehandling

Har du en eller flere overflader ved din ejendom, som er plaget af grønne alger? I et fugtigt klima som det danske, vil der med tiden dukke alger og andet skidt op, hvilket kan få terrasser, fliser, facader eller andre områder, til at fremstå uimødekommende. Algerne er irriterende og grimme, men det findes der heldigvis gode råd for. Svaret er en effektiv algebehandling!

I dette indlæg kan du blive klogere på algebehandlinger overordnet. Vi dykker blandt andet ned i arbejdet, bekæmpelse af alger på forskellige overflader, arbejdsproces, hyppighed samt priser – og vigtigst af alt, så kan du få svaret på, hvordan du får udført professionel algebehandling til den skarpeste pris.

Algebehandling af træterrasse

Få 3 tilbud på algebehandling

I samarbejde med 3byggetilbud.dk giver vi dig muligheden for, at indhente 3 uforpligtende tilbud på algebehandling. 

De tilbud du modtager er gratis og uforpligtende. De bliver givet af profesionelle – typisk placeret tæt på dig.

100% GRATIS
HURTIGT SVAR
KLARET PÅ 5 MIN.

Hvad er en algebehandling?

Er du plaget af alger, så vil en algebehandling være den rette løsning. En algebehandling drejer sig om at desinficere overfladen ved brugen af et algemiddel, som af professionelle sprøjtes ud på den eller de ønskede overflader. Algemidlet fremstår som en hvid skum som trænger ind i algerne og dræberne. Det betyder at algerne vil forsvinde, samt at du forebygger at algerne senere kan udvikle sig til mos.

Algebehandlingerne er effektive til fjernelse af alger. Det kan både gøre underværker rent kosmetisk, men kan  ligeledes have stor betydning for tagets levetid. Hvis ikke alger og mos fjernes, så kan de med tiden ødelægge overfladen på eksempelvis taget. Særligt i kolde tider er alger en fare, da de kan holde på vand, hvilket kan medføre frostsprængninger.

Fjernelse af alger med algemidlet vil altså dræbe algerne. Når arbejdet er udført vil du begynde at se resultater efter cirka 14 dage. Du skal dog være opmærksom på at der kan gå 3-6 måneder, før du har det fulde resultat af arbejdet. Det skyldes at midlet skal have tid til at give sin fulde effekt, samt at vind og vejr skal gøre sit for at fjerne de døde alger.

Ønsker du et hurtigere resultat? Eller har du områder som er plaget af mere end bare alger? Så kan det være nødvendigt med en hedvandsrens i stedet. Forskellen på de to, den kan du læse mere om i nedenstående afsnit.

Forskel på hedvandsrens og algebehandling

Der er stor forskel på hedvandsrens og algebehandling af forskellige overflader. Ser vi på algebehandling, så er det som forklaret før fordelingen af et algemiddel, som opløser og dræber algerne. Her vil tidshorisonten for resultatet være alt fra 14 dage til 6 måneder.

Omvendt vil resultatet ved en hedvandsrens kunne ses øjeblikkeligt, hvorfor dette kan være det oplagte valg for mange. Ved arbejdet med hedvandsrens for professionelle bliver der typisk brugt et hedvandsanlæg, som kan opvarme vand op mod 120 grader. Anlægget sprøjter via højtryk det varme vand ud, hvorefter alle urenheder som eksempelvis alger, mos, snavs, flisepest, lav og andet, forsvinder øjeblikkeligt.

Hedvandsrens kan bruges som alternativ til algebehandling og kommer da også med sine fordele. Overfladen efterlades dybderenset og ren, men ligeledes “bar” og modtagelig overfor nye urenheder. Derfor kan det være en idé at den får en omgang imprægnering eller males, for at forbedre modstandsdygtigheden over for alger eller andet. Endnu en fordel kan være, at mange virksomheder der benytter det varme vand, slipper for at bruge kemikalier, til gavn for miljøet.

Hvis du udelukkende har problemer med overfladiske alger, men ikke har behov for en dybdegående rens, så kan det overvejes at undvære den dybdegående hedvandsrens. Det varme vand gør at der kan renses ved lavere tryk, end ved brugen af koldtvandsrensere, men alligevel vil det slide på overfladen at bruge højtryk. Her er algemiddel mere skånsomt på overfladen, hvorfor det kan være det oplagte valg ved mindre algeproblemer.

Algebehandling af firkantede fliser

Er du i tvivl om det rette valg, så lav en simpel opgavebeskrivelse og indhent 3 uforpligtende tilbud på din opgave. Det kan gøres nemt, hurtigt og gratis via dette link.

Algebehandling til skarpe priser

Det har aldrig været nemmere, at finde en billig algevirksomhed.
Som du kan se i den korte video, er processen bygget op omkring 3 simple processer:

Send en kort beskrivelse – Få 3 tilbud – Vælg det bedste.

Algebehandling af forskellige overflader

Alger kan opstå på de fleste overflader. Det er både træls, men skaber ligeledes fundamentet for en række algebehandlinger. Overvejende er fremgangsmåden ens, hvorfor det ofte kan behandles ved et og samme besøg. Vil du vide en smule mere og arbejdet med den enkelte overflade, så kan du læse mere om det på disse specifikke sider:

Hvornår og hvor ofte bør algebehandling udføres?

Algebehandling og arbejdet med alger kan i princippet ske hele året rundt. Det er dog en dårlig idé at få udført i perioder med hård frost, da algefjerner / algemiddel vil fryse, hvorfor det ikke giver sin fulde effekt. Ligesom frost kan være et problem, så vil det ikke være optimalt med regnvejr under en algebehandling. Hvis det regner vil algemidlet hurtigt blive skyllet væk, hvorfor det ikke vil give optimal effekt. Typisk skal der helt være tørvejr i en periode efter arbejdet, så algebehandlingen når at trænge ind i algerne.

Hvis du ønsker at få udført en algebehandling anbefales det som udgangspunkt at gøre dette i det tidlige forår, så algebehandlingen har opnået fuld effekt op mod sommeren. Alternativt kan hedvandsrens udføres hele året, hvilket kan være en effektiv og alternativ løsning, med hurtigere resultater.

Det anbefales som udgangspunkt at få renset eller algebehandlet overfladerne en gang årligt. Mange af de danske algebehandlings- og fliserensvirksomheder tilbyder endda serviceordninger, hvor du med besparelser kan få en fast aftale i kalenderen. Uanset om du får besøg en enkelt gang, eller har i sinde at finde en fast partner til din rens, så anbefaler vi at indhente 3 uforpligtende tilbud på opgaven – så får du en effektiv algebehandling til skarpe priser.

Hvad koster algebehandling?

Prisen på algebehandling er nogenlunde identisk, uanset hvilken overflade der skal fjernes alger på. De fleste virksomheder kører med faste priser op til 200 kvadratmeter, hvorefter prisen så vil angives pr. ekstra kvadratmeter. Vi har undersøgt en række algevirksomheder og har fundet priser på algebehandling i prislejet 1000 til 1500 kroner. Herefter priser pr. m2 på ca. 5-10 kroner. 

Har du 250 kvadratmeter tag der skal renses, så vil prisen altså være 1625 kroner, hvis vi tager udgangspunkt i en gennemsnitlig pris på 1250 kroner for op til 200 kvadratmeter – og en efterfølgende gennemsnitlig pris på 7,5 krone pr. kvadratmeter.

Med ovenstående i mente, så kan der ofte være mange penge at spare, hvis du får udført flere algebehandlinger på samme tid. Mange af virksomhederne tilbyder endvidere naborabat, ligesom der tilbydes besparelser ved at lave en fast aftale om tilbagevendende årligt arbejde.

Både geografi, opgavens samlede størrelse, kompleksitet, arbejdsforhold og særligt valget af virksomhed har stor betydning for den endelige pris. Sørg derfor altid for, at indhente flere tilbud på din algebehandslingsopgave, uanset hvor du bor. Som du kan læse mere om i næste afsnit, så kan det gøres både hurtigt, gratis og uforpligtende!

Fliserens

Sådan får du de bedste tilbud

Uanset hvilket område du vil have algebehandlet, så er der mange penge at spare – og det har aldrig været lettere. Det kan lyde som en hurtig omgang sælgende tekst, men der er faktisk noget om snakken her. Ved at lave en hurtig opgavebeskrivels og indsende den til  3byggetilbud kan du, 100% gratis og uforpligtende, få din opgave sendt ud til lokale algevirksomheder, placeret nær din bopæl. 

Sagt med andre ord slipper du for snakken over hækken, gambling ved at ringe til en tilfældig virksomhed eller andet. De enkelte virksomheder ser din opgave og kan nu vælge at give deres tilbud på algebehandling, som du i sidste ende modtager.

Du får tilbuddene. Du kan tjekke anmeldelser, se priser og fuldstændig frit vurdere, om det er noget for dig. Takker du ja? Så har du nok gjort dig en god handel, da priserne er sammenlignet. Takker du nej? Så skal du ikke af med en rød reje. Held og lykke med din algebehandling!

Klik her og modtag 3 uforpligtende tilbud på algebehandling af din træterrasse!

tilbud på Algebehandling - sådan gør du

Det er simpelt at få gode tilbud på udførsel af algebehandling.
Gør ligesom tusindvis andre og benyt dig af 3byggetilbud.dk.
Når først du har udfyldt en formular magen til den på billedet her, er det største stykke arbejde overstået – på cirka 5 minutter!

Inden for kort tid, i nogle tilfælde få timer, vil du modtage dine 3 gratis og uforpligtende tilbud. Det er nu frit op til dig, at vurdere de tilbud du har modtaget. 

Er du tilfreds? Så vælger du simpelt det bedste og billigste. 

MODTAG dine GRATis TILBUD:

Vurder indholdet

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 5 / 5. Antal stemmer 3

Bliv den første til at bedømme

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?