MALER

Skal du bruge en maler?

Find et godt malerfirma

Er du på jagt efter et godt malerfirma? Så er du havnet det rette sted. Her på siden finder du både information om malere, samt muligheden for at sammenligne priser og få 3 uforpligtende tilbud.

Det giver dig muligheden for at finde et professionelt malerfirma, ofte lokalt, til en retfærdig pris, opgaven taget i betragtning.

På håndværkerpris.dk finder du mere information om malere, samt muligheden for at få gratis tilbud på forskellige typer af håndværkesmæssige opgaver – nemt, hurtigt og 100% gratis.

Gode maler tilbud

FÅ 3 uforpligtende tilbud

I samarbejde med 3byggetilbud.dk giver vi dig muligheden for, at indhente 3 uforpligtende tilbud på maler opgaver. 

De tilbud du modtager er gratis og uforpligtende. De bliver givet af profesionelle – typisk placeret tæt på dig.

100% GRATIS
HURTIGT SVAR
KLARET PÅ 5 MIN.

gode maler tilbud

Uanset størrelsen på din maleropgave, så er det altid en god ide, at indhente tilbud fra flere malerfirmaer på en gang. Sådan sikrer du dig, at du ikke betaler for meget for arbejdet i sidste ende.

Når du skal have kontakt til en maler, så er det muligt for dig at modtage 3 gratis og uforpligtende tilbud fra professionelle malere. Det er gratis, det tager kun 5 minutter – og du kan spare penge!

Der findes mange danske malerfirmaer. Prisen på samme service kan derfor også variere bredt. Vi ved naturligvis at kvalitet og pris har en sammenhæng, men hvorfor betale for meget for identisk arbejde? Udover at indhente et uforpligtende tilbud, så kan det være en god idé, også at sammenligne tidligere bedømmelser.

hvad koster en maler pr. m2?

Ligesom med alle andre håndværkere, kan prisen på malerarbejde svinge markant. Det kan blandt andet have indflydelse for prisen på en maler er hvor du bor i landet, hvor langt maleren skal køre, opgavens størrelse samt parkering, materialer og den generelle konkurrence.

Afhængigt af opgavens størrelse og omfang, kan der både gives en samlet pris på udførslen, eller et tilbud lavet på baggrund af en generel pris for maling per m2.

Skal du have malet, så vil en typisk maler koste omkring 75-150 kroner pr. m2. Skal der kun males et enkelt lag? Så kan du være heldig at komme helt ned i 50 kroner. Skal der ligeledes spartles, males flere lag, farvekombinationer eller lignende? Så vil det oftest være nemmere at lave et samlet tilbud på opgaven.

find en maler - sådan fungerer det

Det har aldrig været nemmere, at finde en billig maler.
Som du kan se i den korte video, er processen bygget op omkring 3 super simple processer:

Send en kort beskrivelse – Få 3 tilbud – Vælg det bedste.

håndværkerfradrag på malere

Håndværkerfradraget giver dig mulighed for, at trække udgifter for håndværkere fra i SKAT. Det betyder for dig, at det bliver mere lukrativt, og biligere, at få vedligeholdt din bolig eller lignende.

Både fradragets størrelse, samt opgaverne der kan trækkes fra, varierer en smule fra år til år. I 2021 er fradraget på 25.000 kroner, og har et særligt fokus på  miljøet, da det dækker flere typer af energirenoveringer og klimatilpasning af boligen.

Det kan være svært at få det fulde overblik over, hvilke typer af håndværkeres opgaver, der dækkes af fradraget. Skal du have malet anbefaler vi derfor, at du forhører dig hos malerfirmaet omkring muligheder for håndværkerfradrag på din maleropgave.

 

få fat i en malermester

Skal du have have malet? Så er det vigtigt at arbejdet udføres i høj kvalitet. Af den årsag er det væsentligt, at finde frem til en malermester, der kan klare opgaven uden problemer. 

For at finde frem til en maler eller malermester, der kan udføre malerarbejdet i høj kvalitet, samt til en retfærdig pris? Ja så kan det være en god idé, at indhente flere tilbud på opgaven.

Via vores samarbejdspartner 3byggetilbud har du mulighed for, at få kontakt til 3 malermestre eller malervirksomheder, der kan give dig uforpligtende tilbud på netop din maleropgave. På den måde er du sikker på, at du får fat i den bedste maler til den bedste pris.

Få tilbud på maler - sådan gør du

Det er simpelt at få gode tilbud på udførsel af malerarbejde. Gør ligesom 60.000 andre og benyt dig af 3byggetilbud.dk.
Når først du har udfyldt en formular som den på billedet her, er det største stykke arbejde overstået – på cirka 5 minutter!

Inden for kort tid, i nogle tilfælde få timer, vil du modtage dine 3 gratis og uforpligtende tilbud. Det er nu frit op til dig, at vurdere  de maler tilbud du har modtaget. 

Er du tilfreds? Så vælger du simpelt det bedste og billigste. 

MODTAG dine GRATis TILBUD:

Spørgsmål og svar - maler

Timeprisen på en maler kan variere bredt. Geografi og opgavens størrelse kan blandt andet have indflydelse, ligesom prisen oftes vurderes på baggrund af m2. En malers timepris vil dog normalt være omkring 300-450 kroner i timen.

Du vil typisk betale omkring 75-150 kroner pr. m2, når en professionel skal udføre dit malerarbejde. Skal der kun males et enkelt lag, kan prisen dog blive en smule lavere.

Start med at male kanter med pensel, samt rundt om radiatorer og stik. Mal gerne pensesstrøgene over med en lille malerrulle. Efterfølgende kan du benytte en stor malerrulle til at male de store stykker af væggen. Gerne vådt i vådt. Husk afdækning og overvej alternativt at få professionel malerhjælp.

Det er i teorien muligt, at isolere et loft selv. Det kræver dog indgående kendskab til valg af isoleringsmateriale, korrekt fremgangsmåde, valgt af korrekte tykkelser, korrekt montering og meget andet. Er du i tvivl, er anbefalingen at kontakte en professionel for det bedste langvarige resultat.

Der males overvejende udendørs i sommerhalvåret. Sommerdage med temperaturer på 23-25 grader, med lune aftener og nætter der ikke er for fugtige, vil være ideelt for det bedste resultat.

Skal loftet males, så startes der her. Efterfølgende males vægge, og afslutningsvis træværket som eksempelvis lister, paneler, karme med videre.