Renovering af døre i opgangen

Renovering af trappeopgang eller lignende?

Alt om renovering af døre, porte & opgange!

Det er vigtigt at holde døre funktionelle og funktionsdygtige. Særligt i større foreninger eller ejendomme kan det tænkes ind som en del af vedligeholdelsesplanen, men også for mindre privatpersoner kan renovering af døre være en overvejelse.

Typisk kan renovering af døre indgå som en del af et større arbejde. Eksempelvis ved renovering af trappeopgang eller i kombination med andre opgaver, hvor et renoveringsfirma tages i brug. I dette indlæg gør vi dig klogere på renovering af døre og renoveringsopgaver overordnet.

Du bliver klogere på typiske skader og reparationer – og så giver vi dig muligheden for at indhente 3 uforpligtende tilbud fra firma som kan stå for renoveringen, hvis du eksempelvis ønsker renovering af trappeopgangen.

Renovering af trappeopgang

FÅ 3 renoveringstilbud!

I samarbejde med 3byggetilbud.dk giver vi dig muligheden for, at indhente 3 uforpligtende tilbud på renoveringsopgaver. 

De tilbud du modtager er gratis og uforpligtende. De bliver givet af profesionelle – typisk placeret tæt på dig.

100% GRATIS
HURTIGT SVAR
KLARET PÅ 5 MIN.

Renovering af døre - indvendigt og udvendigt

Renovering af døre er en vigtig opgave, når det kommer til vedligeholdelse af boliger og ejendomme. Det gælder både for private, men  især også i større foreninger, hvor mange døre er fælles for beboerne og benyttes i stort omfang. Regelmæssig renovering af dørene kan sikre, at de altid ser pæne og velholdte ud, og samtidig forlænge deres levetid og funktionalitet.

Det er ikke kun hoveddørene og udvendige døre, der kræver opmærksomhed, men også de indvendige døre i opgangen, kælderområderne og andre områder i ejendommen. Ved at vedligeholde og renovere dørene kontinuerligt, kan du sikre, at de altid fungerer optimalt, og samtidig bidrage til et pænt og indbydende miljø for beboerne. 

En renovering af dørene kan typisk kombineres med en renovering af trappeopgang for at opnå et endnu bedre resultat. En samlet renovering af opgangen kan løfte udseendet og værdien af ejendommen, og vil samtidig gøre opgangen pæn og præsentabel. Det vil typisk være et renoveringsfirma eller en enkelt håndværker som udfører renovering af trappeopgange og ejendomme – indhent 3 uforpligtende tilbud via dette link

Renovering af udvendige døre og porte

Eventuelle porte, låger og udvendige døre bruges i stor stil, hver dag. De mange beboere og besøgendes brug gør at døre og porte bør renoveres og vedligeholdes oftere, end en indvendig dør hos en privat.

Renovering af udvendige døre og porte er en vigtig del af vedligeholdelsen af ejendomme. Det er det første folk ser, når de besøger ejendommen. Udvendige døre og porte har også en central funktion i at beskytte din bolig mod indbrud og andre former for skade. Ligeledes er funktionen vigtig, da beboere og besøgende skal kunne benytte døre og porte problemfrit.

Ved at renovere udvendige døre og porte kan du sikre, at de altid ser pæne og velholdte ud, og samtidig forbedre deres funktion og sikkerhed. Dette kan også have en positiv indvirkning på ejendommens værdi og fremståelse overfor potentielle købere eller lejere. 

Som nævnt før kan det være en idé at gøre det som en del af vedligeholdelsesplanen. Det kan eventuelt kombineres med facaderenovering eller renovering af trappeopgange, hvis det skal klares på en og samme tid.

 

En renovering af udvendige døre og porte kan omfatte en opdatering af låsesystemet, udskiftning af gamle og beskadigede døre med nye, sikre og energi-effektive alternativer. Det kan også bestå i en ny omgang maling for at vedligeholde dørens udseende. I alt er renovering af udvendige døre og porte en investering i din boligs sikkerhed, udseende og værdi. Det bør derfor overvejes regelmæssigt som en del af boligens vedligeholdelse.

Renovering af gulv slidstaerkt

Hos Håndværkerpris.dk anbefaler vi brugen af et professionelt renoveringsfirma, hvis der skal udføres større renoveringsopgaver. Der kan kvit og frit indhentes 3 uforpligtende tilbud på renoveringsopgaver. Prøv selv via dette link!

Reparation og vedligeholdelse af indvendige døre

Også ejendommes indvendige døre kan være værd at renovere fra tid til anden. Indvendige døre er en central del af boliger, da de både adskiller rummene og fungerer som en form akustisk og temperaturregulerende barriere. Gamle døre kan være dårlige til at holde på lyden, ligesom de kan binde og gabe. Typisk sker dette fordi de har brug for en mindre eller større renovering – hvis ikke du ønsker at udskifte dem komplet.

Det kan være vigtigt og en god investering at sikre, at indvendige døre er i god stand og fungerer optimalt. Ved regelmæssig vedligeholdelse og reparation af indvendige døre kan du sikre, at de altid lukker og åbner korrekt, at de ikke bukker eller river i skruerne, og at låsesystemerne fungerer uden fejl, hvis der er låse i dem.

I større boliger eller foreninger, kan det også være nødvendigt med en mere omfattende renovering af indvendige døre, fx ved at udskifte gamle eller beskadigede døre med nye, eller at opdatere låsesystemet for at øge sikkerheden.

Ved indvendige døre kan både forstås de døre som er i selve boligerne, men for foreninger kan der også tænkes på de indvendige døre, i forbindelse med opgangen. Fælles for alle typer af døre gælder det selvfølgelig, at de bør være sikre og funktionsdygtige.  Alt i alt bør reparation og vedligeholdelse af indvendige døre altså være en del af boligens regelmæssige vedligeholdelse, da det sikrer, at dørene fungerer optimalt og fremstår pæne og velholdte. Både for foreninger, men også for private eller erhvervsdrivende.

Typiske skader og reparationsmetoder på døre

Typiske skader og reparationsmetoder på døre er nødvendige at kende og reparere for at sikre, at din dør fungerer effektivt og sikkert. Uden vedligeholdelse og reparation af døre, kan det føre til sikkerhedsrisici, dårlig lukkeevne, utætheder/støjgener og en reduktion i den samlede levetid for døren. Endvidere kan en dør som binder, knirker eller på anden vis fungerer dårligt bare super irriterende! Både i enkelte boliger, men også porte, hoveddøre, opgangsdøre og lignende.

Når vi ser på klassiske ejendomme, så vil hoveddøre og porte typisk være hårdest medtaget, da det er her flest personer bevæger sig igennem. Det kan derfor være en god idé at give døre og porte, inklusiv hængsler, låse og hvad der ellers hører til, et kontinuerligt tjek. Det kan gøres som en selvstændig ydelse, eller i forbindelse med en større renoveringsopgave.

Hvis selve mekanismerne er i orden, så er det i større omfang skader og slidtage, som typisk er en stor del af renoveringsopgaven. Ved renovering af trappeopgange vil det typisk være en mindre justering samt maling af opgangsdørene på ydersiden som bliver udført. Hertil kan der eventuelt males hoveddøre og eventuelle port- og kælderdøre, som også er fælles for beboerne.

Renovering af loft i opgang

I forlængelse af ovenstående kan der være andre opgaver som kan udføres ved renovering af døre af forskellig art. Eksempelvis kan der laves renovering af trappetrin og slidte dørtrin, justering eller udskiftning af hængsler og låse, eller justering og tilpasning af beskadige eller skæve døre, som binder eller på anden måde ikke virker fuldt funktionelt.

Trapperenovering - så nemt er det

Det har aldrig været nemmere, at finde en billig renoveringsansvarlig. 

Som du kan se i den korte video, er processen bygget op omkring 3 simple processer:

Send en kort beskrivelse – Få 3 tilbud – Vælg det bedste.

Så nemt får du renoveringstilbud!

 1. Hvis du overvejer en renovering af ejendommens døre, trappearealer eller et endnu større renoveringsprojekt, så vil den bedste løsning være at hyre et professionelt renoveringsfirma til opgaven. Selvom første tanke kan være at det lyder besværligt, så kan du faktisk modtage tilbud på din opgave ganske gratis og uforpligtende. Er du bare en smule nysgerrig på prisen ved renovering af døre eller andre områder? Så får du her fremgangsmåden:

  1. Lav en simpel opgavebeskrivelse. I opgavebeskrivelsen forklarer du simpelt hvad du vil have lavet, hvorefter du indsender det til 3byggetilbud.dk. Det kan du gøre via dette link!

   

 2. Din opgave sendes i udbud blandt danske renoveringsfirmaer placeret tæt på dig. De som ønsker det kan give dig et tilbud på opgaven, hvorefter du præsenteres for op til 3 styks.

   

 3. Du kan nu se og sammenligne de forskellige tilbud, hvorefter du kan vurdere om det er noget for dig eller foreningen. Ydelsen kan bruges i hele Danmark – både for private og erhvervsdrivende.

  Via vores samarbejdspartner 3byggetilbud.dk kan du få hurtig adgang til Danmarks renoveringsfirmaer. Du kan få tilbud på din opgave og sammenligne tilbudene, før du takker ja eller nej. Det kan klares hurtigt – og så er det både nemt, gratis og 100% uforpligtende.

Tilbud på renovering - sådan gør du

Det er simpelt at få gode tilbud på udførsel af trapperenoveringer arbejde.
Gør ligesom tusindvis andre og benyt dig af 3byggetilbud.dk.
Når først du har udfyldt en formular magen til den på billedet her, er det største stykke arbejde overstået – på cirka 5 minutter!

Inden for kort tid, i nogle tilfælde få timer, vil du modtage dine 3 gratis og uforpligtende tilbud. Det er nu frit op til dig, at vurdere  de tilbud du har modtaget. 

Er du tilfreds? Så vælger du simpelt det bedste og billigste. 

MODTAG dine GRATis TILBUD:

Vurder indholdet

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 0 / 5. Antal stemmer 0

Bliv den første til at bedømme

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?