Filtsning af facade

Tid til filtsning af facaden? Gør et kuP!

Skal murværket være godt som nyt?

TrænGer facaden på dit hus til en ordentlig overhaling, så kan filtsning af facaden være den rette løsning på den kosmetiske udfordring. Filtsning af facaden minder meget om vandskuring af facade og er en renoveringsprocess, hvor en murer trækker et lag af mørtel over husets murstensfacade, hvorefter et filtsebræt køres over murstenene. Filtsning af facade er et billigt alternativ til andre typer af facaderenovering, med et unikt resultat.

I dette indlæg ser vi nærmere på netop facadefiltsning. Du bliver klogere på hvad det er, den bedste fremgangsmåde, hvad du bør være opmærksom på samt hvordan du får den bedste pris på din facaderenovering. Har du ingen erfaring med arbejdet, eller ønsker du det bedste arbejde udført af en professionel, så indhent 3 uforpligtende tilbud fra et murerfirma.

Facaderenovering

FÅ 3 uforpligtende tilbud PÅ filtsning

I samarbejde med 3byggetilbud.dk giver vi dig muligheden for, at indhente 3 uforpligtende tilbud på mureropgaver. 

De tilbud du modtager er gratis og uforpligtende. De bliver givet af profesionelle – typisk placeret tæt på dig.

100% GRATIS
HURTIGT SVAR
KLARET PÅ 5 MIN.

Hvad er filtsning?

Filtsning er en form for pudsning af facaden som benyttes, hvis murstenene afslutningsvis skal kunne ses gennem pudsen. Det endelige mål er at murstenenes struktur skal kunne tydes, selvom pudsen (mørtel) er påført. Arbejdet er nemmere når der påføres tyndpuds, sammenlignet med spartling ved ønsket om et dækkende lag af puds.

Selve filtsningen udføres ved at et lag af mørtel påføres muren, som før arbejdet er blevet renset grundigt. Efterfølgende fjernes det overskydende puds ved at skrabe med murerskeen eller et bræt. Når overfladen er fingertør, så benyttes et filtsebræt til bevægelse på overfladen, hvilket vil fjerne yderligere puds og efterlade overfladen med mulighed for udsyn til murstenenes tegninger og svage cirkulære aftegninger fra brættet.

Hvad koster filtsning af facaden? - Få den bedste pris!

Prisen på filtsning afhænger af opgavens samlede omfang. Ofte vil der være penge at spare ved større opgaver, ligesom indhentning af flere tilbud kan hjælpe med besparelsen af flere tusinde kroner. Prisen for filtsning vil typisk være i omegnen af 300-450 kroner pr. m2. Denne pris er dog uden eventuel opsætning af stillads, leje af en lift eller bortkørsel af affald efterfølgende. Der kan være penge at spare, hvis du selv kan bidrage med dele af processen.

Antager vi at du skal have filtset 150 m2 murværk, så vil prisen hvis tager udgangspunkt i 300 kroner pr. m2 ende på 45.000 kroner. Regner vi i stedet med 150 m2 muværk til 450 kroner pr. m2, så ender vi helt oppe på 67.500 kroner. Det er en difference på hele 22.500 kroner.

Ved mindre opgaver skal du for 14 m2 murværk af med 6300 kroner, hvis prisen er 450 kroner pr. m2. Er prisen på de lavere 300 kroner pr. m2 vil den samlede pris for 14 m2 murværk i stedet ende på 4.200 kroner. Sagt med andre ord kan der være mange penge at spare, ved at være opmærksom på at få den rette pris på opgaven.

Pudsning af facade

Er du interesseret i en samlet pris på din opgave, så kan det klares forholdsvis simpelt. Ved kort at beskrive din opgave på denne side kan du, fuldstændig uforpligtende, modtage 3 tilbud på din opgave. Det er nemt, hurtigt og 100% gratis. Er du ikke interesseret i at accepteret tilbuddet, så skal du ikke af med en krone. Er du interesseret? Så kan du glæde dig over at have fundet en god udbyder af arbejdskraft, til en retfærdig pris.

Filtsning skal være billigt!

Det har aldrig været nemmere, at finde en billig murer.
Som du kan se i den korte video, er processen bygget op omkring 3 simple proceser:

Send en kort beskrivelse – Få 3 tilbud – Vælg det bedste.

Vandskuring eller filtsning?

Udgangspunktet for en facaderenovering vil altid være en rensning af den eksisterende facade. Netop rensningen efterlader en bar og ren overflade, hvilket eksempelvis kan opnås via sandblæsning. Efter selve sandblæsningen vil facaden være blotlagt, hvilket giver muligheden for at reparere eventuelle revner og eventuelt omfugning af murværk.

Facaderens og den efterfølgende reparation skaber fundamentet for den efterfølgende behandling. Her er der flere muligheder, hvor vandskuring og filtsning af to af mulighederne. Begge tager udgangspunkt i et tyndt lag puds, hvor filtsning efterlader en smule mere udsyn til murværkets struktur, sammenlignet med vandskuring.

Andre alternativer til vandskuring eller filtsning af facade kan være pudsning af facade, eller netpuds af facade hvis resultatet skal være ekstra hårdført. Begge metoder tager udgangspunkt i påførslen af puds (mørtel), hvor der ved netpudsning ligeledes monteret et armeringsjern i pudsen. Armeringsjernet gør netpuds en smule mere omkostningsfuldt end regulær pudsning af facade. Omvendt er resultatet en god investering.

Uanset om du skal have udført vandskuring, filtsning, puds- eller netpuds, så anbefaler vi at du indhenter 3 uforpligtende tilbud på din facaderenovering. Sådan sikrer du dig den bedste kvalitet, til den bedste pris. Oven i købet er det både nemt, hurtigt og gratis – altså er der intet at miste, selv hvis du bare er nysgerrig på prisen.

tilbud på filtsning - sådan gør du

Det er simpelt at få gode tilbud på udførsel af filtsearbejde.
Gør ligesom tusindvis andre og benyt dig af 3byggetilbud.dk. Når først du har udfyldt en formular magen til den på billedet her, er det største stykke arbejde overstået – på cirka 5 minutter!

Inden for kort tid, i nogle tilfælde få timer, vil du modtage dine 3 gratis og uforpligtende tilbud. Det er nu frit op til dig, at vurdere  de filtse-tilbud du har modtaget. 

Er du tilfreds? Så vælger du simpelt det bedste og billigste. 

MODTAG dine GRATis TILBUD:

Vurder indholdet

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 0 / 5. Antal stemmer 0

Bliv den første til at bedømme

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?