Pudsning af facade

Skal din facade fornyes?

Er din facade slidt og træt at se på?

Er din facade ved at være brugt, så kan det være tid til en facaderenovering i større eller mindre grad. I forbindelse af med renoveringen af din facade, vil pudsning ofte være en del af løsningen, da netop pudsning af facaden efterlader den god som ny, med en ensartet, pæn og ren overflade.

I dette indlæg kan du blive klogere på genopfriskningen, ligesom vi ser nærmere på pudsning af facaden. I forlængelse af dette ser vi nærmere på hvad pudsning egentlig er, de forskellige pudsemetoder, alternativer, pris på pudsning af facade samt indhentning af tilbud på opgaven, så du i sidste ende får det bedste resultat, til den bedste pris.

Pudsning af facade

FÅ 3 uforpligtende tilbud PÅ facadepuds

I samarbejde med 3byggetilbud.dk giver vi dig muligheden for, at indhente 3 uforpligtende tilbud på mureropgaver. 

De tilbud du modtager er gratis og uforpligtende. De bliver givet af profesionelle – typisk placeret tæt på dig.

100% GRATIS
HURTIGT SVAR
KLARET PÅ 5 MIN.

Hvad er pudsning?

Pudsning består i fordelingen af puds (mørtel) på husets facade. Det kan eksempelvis være ved pudsning af murværk. Formålet ved pudsning er at give huset en beskyttende og afsluttende overflade, hvilket ligeledes vil hjælpe med sikring mod vind og vejr. 

Netop pudsning af facade udføres ofte i forbindelse med en facaderenovering, hvor facaden først sandblæses, hvorefter der repareres smårevner og udføres en omfugning af facaden. Afslutnings vis foretages selve pudsningen så, hvilket kan kombineres med maling af facade.

En traditionel pudsning består i fordelingen af to lag puds (mørtel), samt et afsluttende lag puds som eventuelt kan være indfarvet. Processen kan variere en smule, ligesom der kan implementeres armering som en del af arbejdet, for at pudsen i sidste ende kan holde endnu længere tid. 

Hvis pudsning af facaden udføres med armering, så kaldes det i stedet for netpuds af facade, hvilket kan koste en smule mere end regulær facadepudsning.

Hvad koster pudsning af facader?

Skal du have foretaget en pudsning af din facade, så vil flere faktorer have indflydelse på den endelige pris. Opgavens størrelse og omfang har naturligvis størst betydning, men også geografisk placering og valg af murerfirma kan have stor indflydelse på, hvad du i sidste ende skal betale for opgavens udførsel.

Priserne kan som sagt svinge meget. Skal du have udført en komplet facaderenovering, vil du som udgangspunkt få et samlet tilbud på hele arbejdet. Skal du kun have udført pudsning, så vil prisen på pudsning af facader typisk være 300-500 kroner pr. m2. 

Uanset om du skal have lavet en komplet renovering, eller om du blot skal have udført mindre arbejde, så anbefaler vi altid indhentningen af flere tilbud på opgaven. Det kan gøres gratis, uforpligtende og der kan være mange penge at spare.

billig renovering - sådan fungerer det

Det har aldrig været nemmere, at finde en billig murer.
Som du kan se i den korte video, er processen bygget op omkring 3 simple proceser:

Send en kort beskrivelse – Få 3 tilbud – Vælg det bedste.

Få den bedste pris på facaderenovering og pudsning af facade

Uanset om du skal have lavet en komplet facaderenovering, om du blot skal have pudset denne, eller om det er alle husets indervægge der skal have en tur, så kan der være mange penge at spare på opgaven. Håndværkere tager sjældent samme pris for deres arbejde, hvorfor vi altid anbefaler indhentningen af flere tilbud, når du skal have udført arbejdsopgaver som pudsning af facade. 

Det kan lyde besværligt, men kan faktisk klares på kort tid. Ønsker du at modtage tre uforpligtende tilbud på din opgave, så udfyld ganske simpelt denne formular hos 3byggetilbud. Når du har gjort det, kan din opgave sendes ud til godkendte håndværkerfirmaer, placeret nær dig.

Ved at læse din opgavebeskrivelse kan de nu give deres bud på opgavens pris, hvorefter du kan vælge det bedste firma, til den bedste pris. Indhentningen er fuldstændig uforpligtende og gratis, hvilket betyder at du kan gøre det, uden at skulle have en krone op ad lommen, medmindre du naturligvis accepterer et af de tilbud som du vil modtage.

Sagt med andre ord er der mange penge at spare, det er gratis, uforpligtende og har aldrig været nemmere. Er du nysgerrig på din opgaves pris? Indhent 3 uforpligtende tilbud nu.

Pudsning af vægge indendørs

Pudsning betyder helt simpelt, at der fordeles eller trækkes mørtel ud på væggens nøgne overflade. I mange tilfælde vil det være mursten, men også pudsning af gasbeton eller pudsning af lecablokke kan eksempelvis være ønsket.

Fordelene ved at pudse din væg, vil som udgangspunkt være for synets skyld. Selvom det Amerikanske og industrielle look er moderne, er det ikke alle som ønsker at kigge på deres bare mursten. Med det sagt, så kan der være behov for løbende renoveringer, da puds kan være en smule følsomt. Netop derfor kan du måske pudse væggen i stuen, men droppe pudsning af væg i kælderen eller husets bryggers. 

Det kan være svært at udføre pudsning selv. Hvis ikke du har erfaring med fordeling og træk af puds, så vil dette med stor sandsynlighed kunne ses, når din puds afsluttende er tør. Hvis du er ligeglad med revner og ujævnheder hist og her, så er det naturligvis en mulighed at prøve sig frem. 

Alternativt vil en professionel murer have meget erfaring med puds af vægge indendørs, hvorfor han eller hun hurtigt vil kunne løse din opgave for dig.

tilbud på facaderenovering hurtigt

Det er simpelt at få gode tilbud på udførsel af facadearbejde.
Gør ligesom tusindvis af andre danskere og benyt dig af 3byggetilbud.dk. Når først du har udfyldt en formular magen til den på billedet her, er det største stykke arbejde overstået – på cirka 5 minutter!

Inden for kort tid, i nogle tilfælde få timer, vil du modtage dine 3 gratis og uforpligtende tilbud. Det er nu frit op til dig, at vurdere de murertilbud du har modtaget. 

Er du tilfreds? Så vælger du simpelt det bedste og billigste. 

MODTAG dine GRATis TILBUD:

Vurder indholdet

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 0 / 5. Antal stemmer 0

Bliv den første til at bedømme

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?