VVS

skal du bruge en vvs'er?

Find en billig vvs installatør

VVS kommer af forkortelsen på Varme/ventilation, vand og sanitetsteknik. Som navnet hentyder til, spænder en VVSers håndværksmæssige område altså bredt.

Skal du eksempelvis have hjælp til ny gulvvarme, udskift af radiatorer, faldstammerenovering eller nye faldstammer, udskift af toilet eller vask? Så er det et VVS firma du skal have fat i.

På Håndværkerpris.dk finder du mere information om murere, samt muligheden for at få 3 uforpligtende tilbud.

Håndværker pris

FÅ 3 tilbud PÅ VVS

I samarbejde med 3byggetilbud.dk giver vi dig muligheden for, at indhente 3 uforpligtende tilbud på VVS opgaver. 

De tilbud du modtager er gratis og uforpligtende. De bliver givet af profesionelle – typisk placeret tæt på dig.

100% GRATIS
HURTIGT SVAR
KLARET PÅ 5 MIN.

Forskel på vvs og blikkenslager

Mange tror fejlagtigt at en VVS’er og en blikkenslager er det samme. Uddannelsen er identisk for begge typer de første 3,5 år, men efterfølgende vælger man at specialisere sig i enten VVS faget, eller som blikkenslager.

I forhold til arbejdsopgaverne, er arbejdet langt fra identisk. Groft sagt tager en blikkenslager sig af arbejdsopgaver udvendigt, hvorimod en VVS’er har fokus på det indvendige varme, vand og sanitet.

I Mange VVS virksomheder er det dog ikke unormalt, at både VVS og blikkenslager opgaver kan udføres. Skal du have lavet VVS arbejde? Så få 3 uforpligtende tilbud nu!

vvs timeløn - hvad koster det?

Prisen for en VVS installatør kan variere bredt på tværs af Danmark. Typisk er prisen for VVS på Amager anderledes end eksempelvis Ålborg eller Odense. Ligeledes vil prisen ofte være højere i storbyer, sammenlignet med de mindre.

Hvad koster en vvs’er i timen? Det vil ikke være unormalt at betale et sted mellem 500-700 kroner i timen. Dette kan dog variere på baggrund af opgaven, størrelsen på den samlede arbejdsopgave, kørsel, særlige forhold og meget andet.

Vi anbefaler hos Håndværkerpris.dk at du indhenter tilbud fra 3 VVS firmaer, for at kunne sammenligne pris på arbejdet. Det kan endvidere være en god idé, at se på andre kunders anmeldelser før accept af et tilbud.

 

billig VVS - sådan fungerer det

Det har aldrig været nemmere, at finde en billig VVSer.
Som du kan se i den korte video, er processen bygget op omkring 3 simple proceser:

Send en kort beskrivelse – Få 3 tilbud – Vælg det bedste.

Hvad betyder autoriseret VVS?

Modsat det vvs-arbejde man selv kan udføre, er der også en del, der kræver en autorisering. Loven siger, at arbejdet med en række tekniske installationer, kun må udføres af autoriserede vvs fagmænd. Det omhandler blandt andet Gas, vand og afløbsinstallationer.

Når et VVS firma, eller en installatør er autoriseret, så betyder det at personen eller firmaet er godkendt af sikkerhedsstyrelsen til at udføre arbejdet.
Grunden til de strenge regler er, at fejl i arbejdet kan have fatale konsekvenser. Herunder brand- eller vandskader.

Vi anbefaler altid at du undersøger andre kunders anmeldelser af et firma, i forbindelse med tilbudsgivning. Er et VVS firma autoriseret, skal de desuden have et autorisationsnummer. Er du i tvivl kan du altid slå firmaets navn op, i sikkerhedsstyrelsens autorisationsregister. 

VVS - HVad må man selv?

VVS kan være dyrt, men nødvendigt. Har du hænderne skruet korrekt på? Så er der dog udskiftninger og reperationer du kan foretage selv.

Som udgangspunkt siges det, at alt VVS arbejde der ikke indebærer montering af nye installationer, rør, afløb, udbygning af brugsvandsanlæg eller arbejde med gas, kan gøres selv. 

Så hvilket VVS arbejde må man lave selv? Du må eksempelvis godt selv skifte dit blandingsbatteri, montere et nyt toilet eller udskifte vandhaner rundt om i huset. Så længe der er monteret afspærringsventiler, så der kan lukkes for vandet.

Er du det mindste i tvivl, så anbefaler vi at du kontakter en fagmand på området. Husk at du her på siden hurtigt og gratis kan modtage 3 uforpligtende tilbud fra danske VVS firmaer. 

Få tilbud på vvs - sådan gør du

Det er simpelt at få gode tilbud på udførsel af VVS arbejde. Gør ligesom 60.000 andre og benyt dig af 3byggetilbud.dk.
Når først du har udfyldt en formular magen til den på billedet her, er det største stykke arbejde overstået – på cirka 5 minutter!

Inden for kort tid, i nogle tilfælde få timer, vil du modtage dine 3 gratis og uforpligtende tilbud. Det er nu frit op til dig, at vurdere  de 3 tilbud du har modtaget. 

Er du tilfreds? Så vælger du simpelt det bedste og billigste. 

MODTAG dine GRATis TILBUD:

Spørgsmål og svar - VVS

Hvad står betegnelsen VVS egentlig for? Ordet VVS er en forkortelse af Varme/Ventilation, Vand og Sanitetsteknik.

Prisen på VVS arbejde kan variere bredt, afhængigt af hvor i Danmark du bor. En VVS mand koster et sted mellem 400-700 kroner i timen, eksklusiv moms. Overvej at indhente flere tilbud på VVS, før du accepterer.

VVS er en forkortelse af Varme/Ventilation, Vand og Sanitetsteknik. Det betyder at et VVS firma kan være behjælpelige med radiatorer og varmerør, vandrør, toiletter, håndvask, armaturer, afløb, faldstammer og meget andet.

Det er begrænset hvilket VVS arbejde du må udføre selv. Som udgangspunkt må du lave alt, der ikke indebærer montering af nye installationer, afløb og rør, samt udbygning af brugsvandsanlæg samt arbejde med gas. Du må godt selv tilslutte blandingsbatterier, toiletter og brusearmaturer, såfremt det er muligt at lukke for vandet på en ventil. Er du i tvivl, så rådfør dig altid med et autoriseret VVS firma.

Vurder indholdet

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 0 / 5. Antal stemmer 0

Bliv den første til at bedømme

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?