elektriker

Skal du bruge en elektriker?

find en billig elektriker

En elektriker udfører et bredt spænd af elektriske installationer. Oftest vil private have brug for hjælp til traditionelt el arbejde som træk af ledninger, vedligehold af el installationer, nye stikkontakter, nye lampeudtag samt eksempelvis antenner eller fiberkabler.
En el installatør kan desuden udføre opgaver inden for blandt andet IT- og alarmsystemer, kontrol af el installationer samt opstilling af ladestandere til elbiler.

håndværkerpris.dk finder du mere information om elektrikere, samt muligheden for at få 3 uforpligtende tilbud på forskellige typer af håndværkesmæssige opgaver.

Elektriker tilbud

FÅ 3 uforpligtende ELEKTRIKER tilbud

I samarbejde med 3byggetilbud.dk giver vi dig muligheden for, at indhente 3 uforpligtende tilbud på elektrikeropgaver. 

De tilbud du modtager er gratis og uforpligtende. De bliver givet af profesionelle – typisk lokaliseret tæt på dig.

100% GRATIS
HURTIGT SVAR
KLARET PÅ 5 MIN.

elektriker firma - få den bedste pris

Uanset hvilken arbejdsopgave du skal have udført, så er det en god idé, at få tilbud fra flere forskellige elektrikerfirmaer. På den måde er du sikker på, ikke at betale for meget for det arbejde, elektrikeren skal udføre for dig. 

Det er muligt at få lavet 3 gratis og uforpligtende tilbud på dine el opgaver. Det sikrer dig en installatør, der udfører arbejdet til en retfærdig timepris, opgaven taget i betragtning.

Der findes utallige elektriker firmaer i hele Danmark. Prisen kan også variere, hvorfor der kan være mange penge at spare. Vi ved naturligvis at kvalitet og pris har sammenhæng. Af samme grund kan det, udover at indhente flere tilbud, være en god idé at se nærmere på tidligere kunders anmeldelse af elektriker firmaet.

Hvad koster en elektriker i timen?

Timeprisen på en elektriker er langt fra ens for hele landet. Udbud og efterspørgsel har blandt andet en indflydelse, hvorfor timelønnen hos en elektriker i København, en elektriker i Odense eller en elektriker i Aalborg ikke nødvendigvis er identisk.

Zoomer vi ind geografisk, så kan timepriserne på el arbejde ligeledes svinge markant. Men, hvad koster en elektriker i timen? Det er ikke unormalt at betale et sted mellem 500-900 kroner i timen, for en autoriseret el installatør.

Priserne kan blandt andet variere på baggrund af kørsel, parkering, materialer samt firmaets generelle timepris. Af samme grund kan det være en god idé at sammenligne priser på elektrikere, for at få den bedste pris på el arbejde.

find elektriker - sådan fungerer det

Det har aldrig været nemmere, at finde en billig elektriker. Som du kan se i den korte video, er processen bygget op omkring 3 simple processer:

Beskriv din opgave – Få 3 tilbud – Vælg det bedste.

hvad betyder autoriseret?

En autoriseret elektriker opfylder installatørloven. Det betyder at alle dine installationer bliver udført korrekt, jævnfør dansk lov. Betegner et firma eller en person sig som værende autoriseret elinstallatør eller autoriseret elektriker, så betyder det at der er mindst 4 års uddannelse på en erhvervsskole.

Endvidere har personen en 2 års overbygning som elinstallatør på installatøruddannelsen. Afslutningsvis skal der være minimum 2 års praktisk erfaring som enten elinstallatør eller elektriker.

Autoriseringen er altså din garanti for, at virksomheden overholder loven. Sagt på godt dansk bør de have styr på, hvad de laver. Skal du eksempelvis have lavet et VVS- og el tjek af andelsbolig, så vil en autoriseret elektriker udføre el eftersynet.

billig elektriker

Det er ikke ligegyldigt hvilken elektriker, el installatør eller el montør du vælger. Prisen kan variere markant på dit el arbejde. Af samme grund er det altid en god idé, at sammenligne priser og tilbud fra forskellige elektrikerfirmaer og autoriserede elektrikere.

Oftest vil der være mange penge at spare, ved at modtage 3 uforpligtende tilbud på opgaver. Det kan desuden gøres både uforpligtende, hurtigt og gratis via vores samarbejdspartner

Du finder den billigste elektriker ved at sammenligne flere tilbud mod hinanden. Det kan desuden være en god idé, at sammenligne timeløn for elektrikeren med det arbejde der skal udføres, samt tidligere vurderinger af firmaet fra andre kunder.

Få tilbud fra 3 elektrikere - sådan gør du

Det er simpelt at få gode tilbud på udførsel af elektrikerarbejde. Gør ligesom tusinder af  andre og benyt dig af 3byggetilbud.dk.
Når først du har udfyldt en formular magen til den på billedet her, er det største stykke arbejde overstået – på cirka 5 minutter!

Inden for kort tid, i nogle tilfælde få timer, vil du modtage dine 3 gratis og uforpligtende tilbud fra lokale håndværkere. Det er nu frit op til dig, at vurdere  de elektriker tilbud du har modtaget. 

Er du tilfreds? Så vælger du simpelt det bedste og billigste. 

MODTAG dine GRATis TILBUD:

spørgsmål & svar - elektriker

Prisen på en elektriker kan svinge bredt. Afhængigt af opgave, kørsel og lignende, kan du dog forvente at skulle betale mellem 500-900 kroner i timen, for en autoriseret elektriker.

En elektriker kan blandt andet trække ledninger og lave stikkontakter i dit hjem. Ligeledes lampeudtag, samt træk af diverse kabler. Mange elektrikerfirmaer kan også hjælpe med eksempelvis IT- eller alarmsystemer, el tjek ved boligsalg, overvågning, dørtelefonanlæg og meget andet.

En autoriseret elektriker har 4 års uddannelse på erhvervsskole, samt en to årig overbygning som elinstallatør på installatøruddannelsen. Personen har ligeledes 2 års praktisk erfaring i faget.

Elektrikeruddannelsen tages på erhvervsskoler rundt om i Danmark. Hele uddannelsen tager 5 år, der veksler mellem skoleophold og elektrikerarbejde. Alternativt kan du stoppe efter 2,5 som installationsmontør.

Afhængigt af hvor i Danmark firmaet er placeret, kan en elektriker forvente at tjene et sted mellem 190-250 kroner i timen. Dette kan dog variere bredt.

Overordnet kan det siges, at en elinstallatør er en elektriker med yderligere uddannelse. Autorisationen betyderat installatøren bør have bedre styr på lovgivningen og kan udføre et brede udvalg af arbejdsopgaver. 

Vurder indholdet

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 5 / 5. Antal stemmer 1

Bliv den første til at bedømme

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?