Algebehandling af tag

Algebehandling af taget til skarpe priser!

Tid til en algebehandling af tag?

Du kender garanteret til synet af et tag, måske dit eget, som er angrebet af alger. Med tiden er det nærmest uundgåeligt at tage og andre områder på vores ejendom, angribes af grønne alger. Det kan både være grimt og uindbydende, men der findes heldigvis løsninger for algeangreb på taget. Hvis du vil have fjernet alger på tagområder, så er den bedste løsning ganske simpel: Du skal have en effektiv algebehandling af taget.

Netop algebehandling af tag ser vi nærmere på, på denne side. Vi lærer dig om algebehandling generelt, men dykker særligt ned i arbejdet med tagområder. Hvornår bør algebehandling af taget udføres? Hvor ofte skal det gøres? Hvad bør prisen være og hvordan får man det bedste tilbud? Alt det samt meget mere får du svaret på, lige her i indlægget.

Algebehandling af taget

tilbud - algefjerning på taget

I samarbejde med 3byggetilbud.dk giver vi dig muligheden for, at indhente 3 uforpligtende tilbud på algebehandling. 

De tilbud du modtager er gratis og uforpligtende. De bliver givet af profesionelle – typisk placeret tæt på dig.

100% GRATIS
HURTIGT SVAR
KLARET PÅ 5 MIN.

Hvad omfatter en algebehandling af taget?

Ved algebehandling af taget, fordeles et desinficerende algemiddel i form af hvid skum. Dette algemiddel fordeles og trænger dybt ind i algerne, hvorefter disse med tiden vil blive slået ihjel og forsvinde. Altså forhindler algebehandlingen også at algerne bliver til mos.

Særligt på tagområder er det en god idé, at få udført algebehandling fra tid til anden. Et er at dit tag vil fremstå flot, men noget helt andet er at det kan øge sikkerheden og forlænge levetiden på taget. Både alger og mos kan holde på vandet, hvilket betyder at der kan opstå frostsprængninger på kolde tider af året. Frostsprængningerne kan medføre at tagsten skal skiftes, men ligeledes at de kan falde ned.

Brugen af algemiddel vil som nævnt slå algerne ihjel. De første resultater kommer efter cirka to uger, men typisk vil du først kunne se det fulde resultat efter tre til seks måneder, da algemidlet skal have tid til at virke fuldt ud – samt at vind og vejr skal gøre sit for at fjerne algerne efterfølgende.

Vil du have hurtigere resultater, så kan du overveje en decideret tagrens, med brugen af hedvandsrens. Her bruges højtryk til at fjerne alger, mos og skidt, så taget med det samme vil fremstå flot og algefrit. Forskellen på de to behandlinger kan du læse mere om i kommende afsnit.

Forskel på hedvandsrens og algebehandling

Der er markant forskel på hedvandsrens og algebehandling af taget tagsten eller andet tagbelægning. Ser vi på algebehandlingen, så er det som forklaret i ovenstående afsnit fordelingen af et algemiddel, som opløser og dræber algerne på taget. Her vil ventetiden for resultatet være alt fra to uger til 6 måneder.

Omvendt vil resultatet ved en hedvandsrens kunne ses øjeblikkeligt, hvorfor dette kan være det oplagte valg for mange. Ved arbejdet med hedvandsrens for professionelle bliver der typisk brugt et hedvandsanlæg, som kan opvarme vand op mod 120 grader. Anlægget sprøjter via højtryk det varme vand ud, hvorefter alle urenheder som eksempelvis alger, mos, snavs  og andet forsvinder fra taget med det samme. 


Hedvandsrens kan bruges som alternativ til algebehandling og kommer da også med sine fordele. Tagets overflade efterlades dybderenset og ren, men ligeledes “bar” og modtagelig overfor nye urenheder. Derfor kan det være en idé at det får en omgang imprægnering, for at forbedre modstandsdygtigheden over for særligt alger. Endnu en fordel kan være, at mange virksomheder der benytter det varme vand, slipper for at bruge kemikalier, til gavn for miljøet.

Alger på tag

Hvis du udelukkende har problemer med overfladiske alger på dit tag, men ikke har behov for en dybdegående tagrens, så kan det overvejes at undvære hedvandsrensning. Det varme vand gør at der kan renses ved lavere tryk, end ved brugen af koldtvandsrensere, men alligevel vil det slide på tagets overflade at bruge højtryk. Her er algemiddel mere skånsomt, hvorfor det kan være det oplagte valg ved mindre problemer med alger på taget.

Er du i tvivl om det rette valg, så lav en simpel opgavebeskrivelse og indhent 3 uforpligtende tilbud på din opgave. Det kan gøres nemt, hurtigt og gratis via dette link.

Algebehandling til skarpe priser

Det har aldrig været nemmere, at finde en billig algevirksomhed.
Som du kan se i den korte video, er processen bygget op omkring 3 simple processer:

Send en kort beskrivelse – Få 3 tilbud – Vælg det bedste.

Hvornår og hvor tit bør algebehandling af tag udføres?

Hos størstedelen af danske virksomheder der arbejder med algefjerning og tagrens, anbefales behandlingen af taget en gang årligt. De fleste af virksomhederne har endda mulighed for en fast, årlig aftale – med besparelser! Det kan være værd at overveje i forbindelse med indhentningen af  3 uforpligtende tilbud på opgaven, for der kan være mange penge at spare på lang sigt.

I forhold til årstiden, så kan algebehandling af taget faktisk udføres det meste af året. Hverken frost eller regn er dog godt, da algemidlet ikke får sin fulde effekt. Typisk vil opgaver med henblik på algebehandling ske i starten af foråret. Det er ikke så relevant hvis det kun drejer sig om dit tag, men hvis der ligeledes arbejdes med algebehandling af træterrasse eller algebehandling af fliser, så er det værd at overveje.

Hvis du ønsker den renset hurtigt, eller ønsker arbejdet udført på andre tider af året, så kan hedvandsrens som tidligere nævnt være et oplagt alternativ til algebehandling af dit tag.

Hvad koster en god algebehandling af taget?

Algebehandling af tagområder koster mellem 1000 og 1500 kroner op til 200 kvadratmeter. Det er de priser vi har fundet, ved søgning og sammenligning af tilbud fra forskellige virksomheder. Det kan dog komme meget an på både geografi, samlet størrelse på taget, samt valget af algevirksomhed til udførsel af opgaven.

Ved mange virksomheder tilbydes der naborabat, mængderabat, samt lavere priser på taget, hvis det eksempelvis er over 200 eller 300 kvadratmeter. Mange virksomheder har små ekstra tillæg, hvorfor det er en god idé at få et samlet tilbud, fra flere virksomheder, på komplet udførsel af den samlede opgave. Du kan ligeledes overveje en algebehandling af facade på samme tid.
Få en idé om de bedste priser ved at indhente
flere tilbud på arbejdet.

Få den bedste pris på algebehandling af dit tag!

Det har aldrig været nemmere at få gode priser på fjernelse af alger på taget. Hvor telefonbøger tidligere var løsningen, er der nu nyere og digitale muligheder. Det giver dig muligheden for at få tilbud på algebehandling af tag fra lokale virksomheder 100% gratis!

Ved at lave en simpel opgavebeskrivelse og indsende den til 3byggetilbud kan du, helt gratis og uforpligtende få din opgave sendt ud til lokale algevirksomheder, placeret nær din bopæl. Herefter kan virksomhederne vælge at give deres tilbud på algefjerning, hvorefter du modtager dem.

Du kan nu sammenligne tilbuddene, lede efter anmeldelser og se priser fra de enkelte algevirksomheder. Det er helt op til dig, om du ønsker at takke ja eller nej til de enkelte tilbud. Takker du ja? Så har du fundet en god algevirksomhed til en god pris. Takker du nej? Så er det helt uforpligtende. Sagt med andre ord har du intet at miste.

Klik her og modtag 3 uforpligtende tilbud på algebehandling af dit tag!

Rent tag

Modtag gode tilbud - sådan gør du

Det er simpelt at få gode tilbud på udførsel af algebehandling.
Gør ligesom tusindvis andre og benyt dig af 3byggetilbud.dk.
Når først du har udfyldt en formular magen til den på billedet her, er det største stykke arbejde overstået – på cirka 5 minutter!

Inden for kort tid, i nogle tilfælde få timer, vil du modtage dine 3 gratis og uforpligtende tilbud. Det er nu frit op til dig, at vurdere de tilbud du har modtaget. 

Er du tilfreds? Så vælger du simpelt det bedste og billigste. 

MODTAG dine GRATis TILBUD:

Vurder indholdet

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 5 / 5. Antal stemmer 1

Bliv den første til at bedømme

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?