Træterrasserens

Få udført en dybdegående rens af træterrassen

Effektiv rens af terrasser i træ

Har din terrasse set bedre dage? Måske den er ramt af alger, eller simpelthen bare er blevet beskidt og mosbelagt i forlængelse af en fugtig periode? Med en rens af din terrasse, herunder træterrasserens, kan du hurtigt få bugt med både skidt, alger, mos og lignedne.

Træterrasserensning er effektivt og udføres af en række virksomheder rundt om i landet. Her på siden kan du blive klogere på rens af terrasser, forlængelse af levetiden, fremgangsmåden og den store forskel i priser, hvilket er grunden til at du bør indhente flere tilbud på din opgave, frem for at tage det første og bedste.

Afrensning af terrasse i træ

FÅ 3 tilbud PÅ træterrasserens

I samarbejde med 3byggetilbud.dk giver vi dig muligheden for, at indhente 3 uforpligtende tilbud på renseopgaver. 

De tilbud du modtager er gratis og uforpligtende. De bliver givet af profesionelle – typisk placeret tæt på dig.

100% GRATIS
HURTIGT SVAR
KLARET PÅ 5 MIN.

Hvad er en træterrasserens

Det er væsentligt at kende forskel på træterrasserens og algebehandling af træterrasser. Ved algebehandling fordeles algemiddel, hvilket løsner algerne fra træterrasser og andre underlag. Algemiddel virker kun på alger og tager ofte 3-6 måneder for at vise sin fulde effekt. Omvendt vil en træterrasserens udføres med højtryksrens, hvorfor du får øjeblikkelige resultater.

Professionelle virksomheder med fokus på træterrasserens, benytter ofte hedvandsanlæg til opgaven. Det er et anlæg som via højtryk bruger varmt vand, med temperaturer op til 120 grader, til rensningen. De høje temperaturer gør at skidt, alger og mos løsner sig lettere, hvorfor der kan renses ved lavere tryk (bar) på anlægget. Det betyder også at træet skånes, hvilket medfører minimalt slid, med ekstremt effektive resultater ved rens af terrassen eller andre områder.

Du kan vælge at udføre arbejdet selv, men det kræver både det rette sikkerhedsudstyr og rensningsanlæg, ligesom det kræver viden om justering af tryk, for ikke at skade træet. Ofte vil højtryksanlæg køb i byggemarkeder endvidere benytte koldt vand, hvilket generelt kræver højere tryk for at komme alger og skidt til livs. Fjernes disse ikke 100%, så vil belægningerne hurtigt komme retur, til stor frustration.

Forlænget levetid med træterrasserens og imprægnering

I forlængelse af en træterrasserens, kan der med fordel udføres en imprægnering af træterrassen. Mange virksomheder tilbyder træterrasserens med imprægnering som en samlet løsning, men det er ikke altid en selvfølge.

Efter selve rensningen vil træterrassen eller andre overflader fremstå pæne og rene. Alger, mos, skidt og snavs vil altså være væk, men overfladen er ligeledes ubeskyttet. Derfor anbefales det at der udføres en imprægnering af træterrassen i forlængelse, hvilket vil forlænge resultatet af det hårde arbejde – og af dine investerede penge.

En imprægnering er helt generelt en væske som fordeles på det bearbejdede område, hvorefter overfladen forsegles. Når der først er renset i bund, så vil imprægneringen altså være med til at beskytte og lukke overfladen, så denne bliver modstandsdygtig og afvisende overfor vand, alger, mos og skidt.

Imprægneringen holder ikke for evigt, men vil forlænge resultatet meget! Af samme årsag tilbyder mange virksomheder garanti på deres arbejde, når imprægnering og servicering tilkøbes. 

Rens af træterrasse

billig rens af overflader i træ

Det har aldrig været nemmere, at finde en billig leverandør.
Som du kan se i den korte video, er processen bygget op omkring 3 simple processer:

Send en kort beskrivelse – Få 3 tilbud – Vælg det bedste.

Sådan arbejder virksomheder med rens af terrasser

Når først du har fundet en potentiel kandidat til udførslen af din træterrasserens, så vil de fleste danske alge- og rensevirksomheder tilbyde en gratis prøverens, inklusiv opmåling og et uforpligtende tilbud. Det gør de naturligvis i håbet om at få dig som kunde, da det forudgående tilbud oftest medfører en stor chance for at lukke handlen.

Før du vælger at takke ja til besøget fra den enkelte virksomhed, så anbefaler vi dog at du indhenter 3 uforpligtende tilbud på din rens af terrassen. Der kan være stor forskel på priserne for rens af træterrasser pr. m2, hvilket i sidste ende kan koste dig tusindvis af kroner. Når du har fået dine tilbud kan du takke ja eller nej, vurdere priser, anmeldelser og efterfølgende få besøget. 

Det tager kun 5 minutter at indhente 3 uforpligtende tilbud – prøv selv via dette link (Gratis)

Udførsel af træterrasserens

Dagen for selve træterrasserens aftales med virksomheden og ofte får du en påmindelse dagen før. Det kræves som udgangspunkt ikke at du er hjemme, men området skal være ryddet, så specialisten kan komme til at arbejde.

Typisk starter arbejdet med en gennemgang af området og klargørelse af hedvandsrenser med videre, hvorefter selve arbejdet går i gang. Arbejdet tager typisk et par timer, men denne del afhænger naturligvis af den samlede størrelse på opgaven, samt om du skal have udført andre ydelser som fliserens eller rens af tagrender, når virksomheden alligevel er forbi. Ofte kan der opnås ekstra gode priser, ved flere ydelser udført på samme tid – overvej dette!

Ved afslutning er det normalt at området gennemgås hvis du er hjemme, hvorefter bilen pakkes og medarbejderen kører videre til næste kunde. Hvis du får lavet en træterrasserens med algebehandling, så kan du overveje om en serviceaftale er det værd. Ved sådan en aftale vil du typisk opnå garanti for arbejdets holdbarhed, da virksomheden kommer forbi til en årlig vedligeholdelse. Dette kan både gøres for private, men i særdeleshed også for erhvervsdrivende.

Pris på rens af terrasser

Pris på rens af træterrasser kan variere på baggrund af flere elementer. Du bør overordnet tage stilling til om der udelukkende skal udføres en rens, eller om du også vil have den anbefalede imprægnering af træterrassen som en del af det udførte arbejde.

Du kan typisk forvente at skulle betale et sted mellem 40 – 65 kroner pr. m2 for rens af træterrasse. Det kan virke som bagateller, men har du bare 100 kvadratmeter som skal renses, så vil det betyde en prisforskel på 2500 kroner. Udsvinget findes blandt andet i geografisk placering, opgavens samlede størrelse, valg af en eventuel serviceaftale med videre. 

Ligesom ved priser på fliserens, så kan prisen på træterrasserens altså svinge afhængigt af hvilken virksomhed som vælges. Vi anbefaler som nævnt at indhente 3 uforpligtende tilbud, hvorefter der kan sammenlignes og træffes en beslutning. Indhentningen kan gøres gratis og uforpligtende via tjenester som 3byggetilbud – klik her

Få tilbud på træterrasserens

Det er simpelt at få gode tilbud på udførsel af rensearbejde.
Gør ligesom tusindvis andre og benyt dig af 3byggetilbud.dk.
Når først du har udfyldt en formular magen til den på billedet her, er det største stykke arbejde overstået – på cirka 5 minutter!

Inden for kort tid, i nogle tilfælde få timer, vil du modtage dine 3 gratis og uforpligtende tilbud. Det er nu frit op til dig, at vurdere de træterraserens-tilbud du har modtaget. 

Er du tilfreds? Så vælger du simpelt det bedste og billigste. 

MODTAG dine GRATis TILBUD:

Vurder indholdet

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 5 / 5. Antal stemmer 1

Bliv den første til at bedømme

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?