Rens af tagrender

få tilbud på rens af tagrender

Viden om rens af tagrenderne

Det er vigtigt at vandet fra ejendommes tag kan ledes korrekt væk. Med tiden vil skridt samle sig i tagrenderne, hvorfor det er nødvendigt at rense disse. Processen er simpel, men kan være svær eller uoverskuelig at udføre på egen hånd. 

Derfor bør du overveje at lade professionelle hjælpe med opgaven! Renses tagrenderne ikke, så kan det føre til potentielt dyre skader, som nemt kunne være undgået. Bliv klogere på arbejdet med rens af tagrender i dette indlæg!

Fyldt tagrende

tilbud på tagrenderens

I samarbejde med 3byggetilbud.dk giver vi dig muligheden for, at indhente 3 uforpligtende tilbud på renseopgaver. 

De tilbud du modtager er gratis og uforpligtende. De bliver givet af profesionelle – typisk placeret tæt på dig.

100% GRATIS
HURTIGT SVAR
KLARET PÅ 5 MIN.

Hvordan foregår rens af tagrender?

Tagrenderne har en vigtig rolle når det kommer til beskyttelse af ejendomme. De kan hænge i mange forskellige højder, hvorfor forskelligt udstyr kan være nødvendigt. Oftest vil professionel tagrend udføres med en teleskopstang, så der kan renses på selv de højeste bygninger. På denne stang vil der ligeledes være et kamera, så medarbejdere på jorden kan sikre sig, at tagrenden renses i bund – og så viser den, hvis der eventuelt er hul i tagrenden.

Tagrenderne skal renses for nedfaldne blade, mos, alger og skidt, der kan forhindre vandet i at løbe væk. Når tagrenderne renses, skal medarbejderne sørge for at kontrollere tagrenden for eventuelle revner eller anden skade.

Opmåling

Før udførslen af arbejdet skal der måles op. Prisen fastsættes typisk på baggrund af tagrendens mål i meter. Dette kan gøres på dagen for arbejdet, hvis ikke virksomheden kommer forbi for at besigtige opgaven og give et konkret tilbud, før selve udførelsen. Her er der både selve tagrendens længe, men husk også at spørge ind til nedløbsrøg og sandfangsbrønden, hvis der er behov for en grundig rens.

Udførsel af tagrenderensning

Typisk kan tagrender renses effektivt fra jorden, hvor en teleskopstang med en form for støvsuger, hjælper med at rense og fjerne diverse skidt og snavs. Det vil typisk være blade, mindre græne og mos som er at finde i tagrenden. Der skal ofte ikke særlig meget til, før tagrenden tilstoppes og forhindrer vandets passage. Det er derfor vigtigt at sørge for, at tagrenden er fri for dette skidt og snavs.

Tagrenden kan også rengøres manuelt, hvis der er nem adgang til denne. Det omfatter at en person via stige eller lift rengør tagrenden. Dette kan være muligheden, hvis der på samme tid skal udføres reparationer. Det er vigtigt at tagrenden er både ren og tæt, men også at samlingerne holder og at hældningen kontrolleres.

Rens af tagrender

Oprydning og afsked

Når tagrenden er renset, så vil arbejdet i sig selv være udført. Da det anbefales at få renset tagrenden en gang årligt som minimum, så bør du overveje at lave en løbende aftale med virksomheden. Der er ofte noget at spare, ved at skrive sig op til en såkaldt serviceaftale – både for private, men også for erhvervsdrivende.

Tagrendernes rensning kan passende udføres i kombination med andre typer af vedligeholdelse og bør indgå som en del af vedligeholdelsesplanen. Oplagte opgaver som supplerer kan eksempelvis forskellige typer af hedvandsrens:

billig udførsel? - sådan fungerer det

Det har aldrig været nemmere, at finde en billig tagrende-renser.
Som du kan se i den korte video, er processen bygget op omkring 3 simple proceser:

Send en kort beskrivelse – Få 3 tilbud – Vælg det bedste.

Derfor bør du få renset tagrender kontinuerligt

Tagrenden er monteret for at beskytte ejendommen. Hvis ikke tagrenden på ordentlig vis kan lede vandet væk, så kan du risikere at det løber over rammer murværk eller trækonstruktion. Det kan skabe både råd og svamp, hvilket kan være yderst bekosteligt at få styr på efterfølgende. Derfor er det vigtigt at dine tagrender løbende holdes rene, så de er fuldt funktionsdygtige. Overvej at implementere tagrens, tagrenderens med videre, som en del af den løbende vedligeholdelsesplan!

Priser på tagrenderens

Prisen for rens af tagrender er typisk på 25-45 kroner pr. løbende meter tagrende. Vi har hos Håndværkerpris.dk indhentet priser fra flere af landets førende udbydere af blandt andet tagrenderens. Resultatet viser stor varians i prisniveauet, hvilket understøtter vigtigheden af at få flere tilbud på sin opgave.

Hos den billigste udbyder var prisen på 25 kroner pr. meter tagrende. Dette dog med en minimumspris. I dette tilfælde vil 30 meter tagrende altså koste 750 kroner at få renset. Til sammenligning vil prisen for samme arbejde være 1350 kroner, hvis den dyreste leverandør i stedet vælges  – en prisforskel på 600 kroner!

Prisen på tagrenderens svinger afhængigt af valgte virksomhed. Der er desuden en række tillægsydelser som kan pålægges prisen, ved særlige krav eller behov. Hvad kan så have indflydelse på den endelige pris? Her har du et par eksempler:

  • Rens af skjulte tagrender
  • Rens af tagrender på høje bygninger
  • Vanskelige arbejdsforhold
  • Rens af nedløbsrør
  • Rens af Sandfangsbrønd eller afløbsbrønd
Tagrenderens

Tagrendesystemet består af flere dele, som alle kan opfange skidt og slam, hvorfor der ligeledes er en risiko for tilstopning. Selve tagrenden er den vandrette rende, som løber langs tagets kant. I forbindelse med tagrenden vil der et eller flere steder være nedløbsrør, som lader vandet falde ned i afløbsbrønden – også kaldet for sandfangsbrønden. 

En professionel tagrenderens-virksomhed kan hjælpe med afklaring om behov for rens af hele systemet. Altså om det er nok at give selve tagrenden en rens, eller om nedløbsrør og brøndrenovering også er en nødvendighed. Under selve udførslen er det endvidere muligt at undersøge, om tagrenden er i fortsat god stand, eller om der er behov for lapning og reparationer.  I samme omfang kan du overveje muligheden for en algebehandling eller imprægnering af dit tag, da der ofte er penge at spare ved at få udført flere ydelser samme dag

Sådan får du billig tagrenderens

Som vi gennemgik i afsnittet om priser, så kan der være stor forskel på hvad tagrenderens koster, afhængigt af hvilken leverandør du vælger. For at sikre dig kvalitetsarbejde til en skarp pris, så anbefaler vi derfor indhentningen af flere tilbud på din opgave.

Indhentningen har aldrig været lettere! Via tjenester som 3byggetilbud kan du, kvit og frit, indhente tilbud på dine opgaver. Du slipper for at bladre i telefonbøger eller for at prøve lykken, ved bare at ringe til den første og bedste. Bedst af det hele er, at det er både uforpligtende og 100% gratis at indhente tilbuddene.

Efter en simpel udfyldelse og beskrivelse af opgaven, så kan virksomheder i nærheden af din ejendom byde ind på opgaven. Du vil efterfølgende blive præsenteret for virksomhederne og deres bud og pris på løsning af din tagrenderens. Du kan nu tjekke anmeldelser af virksomheden eller acceptere deres tilbud, hvis du mener at prisen er god.

gratis tilbud på rens af dine tagrender?

Det er simpelt at få gode tilbud på udførsel af tagrenderens.
Gør ligesom tusindvis andre og benyt dig af 3byggetilbud.dk.
Når først du har udfyldt en formular magen til den på billedet her, er det største stykke arbejde overstået – på cirka 5 minutter!

Inden for kort tid, i nogle tilfælde få timer, vil du modtage dine 3 gratis og uforpligtende tilbud. Det er nu frit op til dig, at vurdere de tagrensningstilbud du har modtaget. 

Er du tilfreds? Så vælger du simpelt det bedste og billigste. 

MODTAG dine GRATis TILBUD:

Vurder indholdet

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 5 / 5. Antal stemmer 2

Bliv den første til at bedømme

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?