Gulvberegner - find gulvpris

Skal du bruge en gulvlægger?

Beregn prisen på dit nye gulv

Det kan være svært at danne sig et overblik over, hvad et nyt gulv egentlig koster. Via vores gulvberegner giver vi dig muligheden for, at få en idé om et nyt gulvs prisleje. Vores beregner tager udgangspunkt i en estimeret cirkapriser, baseret ud fra m2 pris på gulvlægning.

Vær opmærksom på, at den endelige pris kan afvige. Det skyldes blandt andet valget af gulvfirma, materialer, opgavens samlede størrelse, efterbehandling med videre.

Vil du have en nøjagtig pris? Så indhent 3 uforpligtende tilbud. Det kan klares på cirka 5 minutter og er både nemt og gratis. Indhenter du tilbuddene, men er prisen ikke god nok? Så kan du kvit og frit takke nej efterfølgende.

Vores gulvberegner er udelukkende en estimering på kvadratmeterpriserne, estimeret på baggrund af gulvfirmaers cirkapriser. Ved beregning af gulvpris, er gulvlæggerens arbejdsløn medregnet.

Gulvberegner - beregn gulvpris

FÅ 3 tilbud på nyt gulv

I samarbejde med 3byggetilbud.dk giver vi dig muligheden for, at indhente 3 uforpligtende tilbud på gulvopgaver. 

De tilbud du modtager er gratis og uforpligtende. De bliver givet af profesionelle – typisk placeret tæt på dig.

100% GRATIS
HURTIGT SVAR
KLARET PÅ 5 MIN.

Hvad koster et nyt gulv?

Gulvlægning er en større opgave, der i de fleste tilfælde bedst lykkedes i samarbejde med en professionel håndværker. Der er forskel på om der skal lægges et nyt, bærende plankegulv, eller om der blot skal lægges et “løst” gulv som vinylgulve, over det eksisterende. Uanset hvad, så anbefaler vi at du tager kontakt til en professionel gulvlægger, så han eller hun kan klare opgaven for dig, til den rette pris.

En typisk gulvlægger koster et sted mellem 300-600 kroner i timen. Hertil kommer materialerne, der kan svinge i pris afhængigt af gulvtypen. Det er muligt at finde billige gulve til få hundrede kroner pr. m2, men i den modsatte ende findes også gulve til over tusinde kroner pr. m2. Er du i tvivl? så se eventuelt vores gulvguide, før du vælger gulv og får tilbud.

Netop prisen på gulvlægning kan have stor betydning for valget af firma. Normalt er det nødvendigt selv at kontakte de enkelte virksomheder, for at få oplyst en cirkapris. Der findes dog alternativer, da processen nu er gjort langt simplere!

Ved at benytte en sammenligningstjeneste kan du gratis få 3 helt uforpligtende tilbud. Du indtaster blot en kort beskrivelse af din opgave, hvorefter du vil modtage tilbud fra virksomheder, håndplukket af en medarbejder. Du kan nu undersøge virksomheden yderligere via eksempelvis anmeldelser, hvorefter den bedste mulighed kan accepteres. Er du ikke tilfreds? Så er det helt gratis at takke nej.

epoxy gulv pris

gulvlægning pris - hvad har indflydelse?

Der er flere faktorer, der har indflydelse på prisskiltet, når det kommer til dit nye gulv. Alene valget af virksomhed har stor betydning, hvorfor du aldrig bør acceptere det første tilbud du modtager. Sørg for at sammenligne flere tilbud, for ikke at betale for meget, eller at vælge den forkerte eller billigste løsning, uden videre sammenligning af mulighederne.

Din geografiske bopæl har indflydelse, da gulvlæggere tjener forskelligt rundt om i danmark. Geografien har indvirkning på udbud og efterspørgsel, hvorfor priserne kan variere bredt rundt om i landet. Kørsel og parkeringsforhold spiller ligeledes en rolle her! Uanset om du er på jagt efter en gulvlægger i Aalborg, en gulvlægger i Odense eller en gulvlægger i København, så vil prisen i de største byer ofte være en smule højere, end tilsvarende uden for de største byer. 

Typen af gulv og de materialer der skal bruges, har særligt stor effekt. Vælger du eksempelvis et sildebensgulv? Så er det ikke unormalt at skulle betale 1000-1500 kroner pr. m2, for det færdige arbejde. Omvendt kan billigere gulve som linoleum eller vinyl lægges til lang billigere priser pr. kvadratmeter. Prøv endelig vores beregner øverst på siden, der giver et fint overslag over de forskellige priser.

Når først du har fundet din ønskede gulvtype, så vær opmærksom på at finde en gulvlægger der kan tilbyde en god pris. Udover prisen på gulvet, så er god rådgivning, præcision og mødestabilitet nøgleord.

billigt gulv - sådan fungerer det

Det har aldrig været nemmere, at finde en billig gulvlægger.
Som du kan se i den korte video, er processen bygget op omkring 3 simple proceser:

Send en kort beskrivelse – Få 3 tilbud – Vælg det bedste.

Få den bedste pris på gulvlægning

Der er mange om buddet, når det kommer til netop gulvlægning her i Danmark. Vi har mange dygtige håndværkere, hvilket er med til at sikre god kvalitet samt mange valgmuligheder. Det er grunden til at vi har skabt Håndværkerpris.dk. Netop konkurrencen sikrer dig som kunde, at du har muligheden for at få en god pris. Gode håndværkerpriser kræver dog, at du sørger for at indhente flere tilbud, samt at holde disse op mod hinanden. 

Vælger du blot det første tilbud på nyt gulv? Så finder du aldrig ud af, hvilke priser de konkurrerende firmaer kan tilbyde. Er du skarp? Så kan der ligeledes forhandles yderligere, ved at spille firmaerne op mod hinanden. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, ikke at miste relationen til gulvlæggeren. Godt arbejde koster penge, og det er vigtigt at huske på.

Når du indhenter 3 uforpligtende tilbud på gulvlægning, så kan dette gøres både nemt, hurtigt og 100% gratis. Takker du ja til et tilbud? Så er alle glade. Takker du nej? Så koster det dig ikke en krone. Vi anbefaler sammenligningen af minimun 3 virksomheder via vores partner, samt en sammenligning af virksomhederne der giver tilbud, på eksempelvis trustpilot.

tilbud på gulve - sådan gør du

Det er simpelt at få gode tilbud på nyt gulv.
Gør ligesom 60.000 andre og benyt dig af 3byggetilbud.dk. Når først du har udfyldt en formular magen til den på billedet her, er det største stykke arbejde overstået – på cirka 5 minutter!

Inden for kort tid, i nogle tilfælde få timer, vil du modtage dine 3 gratis og uforpligtende tilbud. Det er nu frit op til dig, at vurdere de tilbud på gulv du har modtaget. 

Er du tilfreds? Så vælger du simpelt det bedste og billigste. Er du ikke? Så er det gratis at takke nej.

MODTAG dine GRATis TILBUD:

vælg en professionel gulvlægger

Er du selv en dygtig gør-det-selv type? Så kan det være fristende at spare penge, ved at klare gulvlæggerens opgaver selv. Du skal dog være opmærksom på en række ting, der kan retfærdiggøre at investere i en professionel, lige når det kommer til gulvet. Fordelene kommer her:

Gulvlæggeren er først færdig, når arbejdet er helt færdigt og fuldent. Du risikerer ikke at gå død i arbejdet, eller at skulle lave noget om, fordi du alligevel ikke var helt så god til gulvlægning. Gulvlæggeren forlader først matriklen endeligt, når resultatet er helt som aftalt. Du undgår at skulle bruge dumme penge på nye materialer, værktøj eller lignende, hvis noget går galt. Laver du selv gulvet? Så er der ligeledes tiden at tage højde for, der naturligvis skal ofres andre steder. Afhentning og oprydning er ligeledes to faktorer du slipper for.

Afslutningsvis så har du ingen garanti på gulvet, hvis du laver dette selv. Skulle der opstå fejl og mangler? Ja så hænger du selv på reparationen af gulvet – og den tilhørende regning. Tager du omvendt kontakt til et gulvlæggerfirma? Så er du ligeledes dækket af garantien på deres arbejde. Vi anbefaler altså at du indhenter 3 tilbud og får en god pris på dit nye gulv.

nyt gulv pris - det skal du overveje ved udskiftning af gulve

Naturligvis har den endelige pris på dit nye gulv stor betydning. Udskiftning af gulve er en større investering, hvorfor det kan være en god idé at tænke langsigtet når valget af det nye gulv skal træffes. Der er stor forskel på hvad den enkelte type af gulv koster, både i indkøbspris, men også i den tid som det tager gulvlæggeren at lægge gulvet. Eksempelvis tager det længere tid at lægge et sildebensparket, end det tager at lægge et plankegulv, men et plankegulv tager længere tid end et klikgulv – og så videre. 

Du skal overveje om det er muligt at gøre noget ved dit eksisterende gulv. Måske en afslibning eller afhøvling er mulig, frem for en komplet udskiftning? Hvis ikke, så er et nyt gulv naturligvis løsningen. 

Skal du have et nyt gulv, så overvej om det gamle skal fjernes. Vælger du et flydende gulv, så kan dette i nogen situationer lægges oven på det eksisterende, hvilket er en hurtigere proces end udskiftningen. Omvendt vil et udskiftet plankegulv kunne slibes efter en række år, hvorfor det er en langsigtet god investering. 

Om dit gulv skal udskiftes, om du skal have et flydende gulv lagt oven på eller om der er en helt tredje smart løsning, det er svært at sige overordnet. Ofte kommer det an på din konkrete situation, hvorfor dialogen med en erfaren gulvlægger vil være den nemmeste vej til afklaring – både på muligheder og priser.  

Gulvbelægning

Hvad vi dog kan sige det er, at der er en række faktorer som altid vil have indflydelse på gulvopgaven. Vi har tidligere nævnt ting som geografisk placering og indhentning af flere tilbud, men mere specifikt omkring det enkelte gulv kan der også være ting, som har direkte indflydelse på prisen pr. kvadratmeter – og dermed den samlede regning. Udover valget og håndværker og gulvtype, så kan ting som gulvvarme, bortskaffelse af eksisterende gulve, særlige udfordringer som brændeovne, radiatorer eller andre forhold alle have betydning. Skal gulvlæggeren bruge mere tid end “normalt”, så vil dette med stor sandsynlighed kunne afspejles i den endelige pris.

GØR SOM TUSINDVIS AF ANDRE...

KVADRATMETERPRIS PÅ GULVLÆGNING

Når du skal have lagt et nyt gulv, kan der være stor forskel i prisen på opgaven. Via vores beregner har du muligheden for at få en estimering, afhængigt af den valgte gulvtype. Netop prisen på dit nye gulv, vil afhænge af valgte gulvtype, ønsket kvalitet, samt den valgte gulvlægger til udførsel af opgaven. Netop gulve kan være en stor investering, hvorfor vi anbefaler indhentning af flere tilbud. Du vil ofte skulle betale en smule mindre for en gulvlægger i Køge eller en gulvlægger i Næstved, sammenlignet med de større byer. Det skyldes alt andet lige, at der er større omkostninger forbundet ved virksomhedsdrift i de største byer.

I forlængelse af overstående, er det værd at overveje, om det er nødvendigt med en udskiftning af gulvet. Tid tider kan det være nok at slibe eller afhøvle det eksisterende gulv, for billigere at få et pænt gulv igen. Er det tid til udskiftning, så er det dog også værd at have med i overvejelserne, hvad fremtiden bringer. Et dyrere gulv kan være en investering, da levetiden ligeledes er længere på eksempelvis massive plankegulve, sammenlignet med parketgulve.  Omvendt vil et billigere gulv måske være den bedste løsning, hvis du planlægger en flytning i den nærmeste fremtid.

Gulvafslibning & gulvafhøvling - pris pr. m2

Som alternativ til komplet udskiftning af gulvet, kan en gulvafslibning eller en gulvafhøvling være et godt alternativ. En gulvafslibnings pris pr. m2 er lav, hvorfor denne løsning er billigere end end udskiftning. Er gulvet hårdt medtaget af skader ridser og skader, så kan en afhøvling i stedet være nødvendig. Har du brugt vores gulvpris beregner, men lader prisen til at være høj? Så tag eventuelt et kig på gulvafslibning.

Hvad koster gulvvarme pr. m2?

Ved etablering af gulvvarme, når der alligevel er brudt op eller skal lægges nyt gulv, vil prisniveauet typisk være mellem 800-1400 kroner pr. m2. Skal gulvet brydes op ved etablering af den nye gulvvarme, så vil prisen kunne komme helt op over 2000 kroner pr. m2. Skal du have nyt gulv eller etableret gulvvarme, så anbefaler vi at du indhenter flere tilbud på opgaven. Der kan være mange penge at spare!

Selve parketgulvet kan indkøbes til priser mellem 150-600 kroner pr. m2, afhængigt af kvalitet og design. Skal du have lagt dit parketgulv af en professionel gulvlægger, så vil en samlet m2. pris på 750 kr. / m2. ikke være urealistisk.

Det er tidskrævende at lægge et sildebensparket, hvorfor netop et sildebensparket gulv har en højere pris pr. m2.  Skal du have lagt et sildebensparket gulv, vil en estimeret pris være ca. 1250 kroner pr. m2. inklusiv arbejdsløn til gulvlæggeren.

Et linoleumsgulv er forholdsvis billigt, sammenholdt med andre typer af gulve. Du kan typisk indkøbe selve linoleumsgulvet til en pris pr. m2. på 150-350 kroner. Skal du have lagt et linoleumsgulv af en professionel gulvlægger, så vil et estimat på 500 kroner pr. m2 være et fint udgangspunkt. Alt inklusiv.

Et epoxy gulv er kendetegnet ved en massiv, flot og slidstærk overflade. Prisen på Epoxy gulve kan variere, men en budgetering på 750-1000 kroner inklusiv arbejdsløn, vil ikke være helt skævt.

Plankegulve fås i mange variationer og kvaliteter. Prisen afhænger derfor af valgte kvalitet og eget arbejde. Afhængigt af dit valg, vil et plankegulv kunne indkøbes til et sted mellem 300-1000 kroner pr. m2. 

Ønsker du at en professionel gulvlægger skal udføre arbejdet, så vil en estimeret pris på ca. 800 kroner inkl. arbejdsløn, være et fint estimat på en gennemsnitlig opgave.

Der findes flere typer af trægulve, hvorfor prisen varierer. Tænkes der på et klassisk plankegulv, så vil prisen på denne type af trægulv være 300-1000 kroner pr. m2.

Er vi i en dyrere ende, så vil et sildebensparket koste omkring 1250 pr. m2. Afslutningsvis kan du overveje et skibsplankegulv som dit nye trægulv.

Prisen på denne type af gulv i træ vil være 300-1000 kroner pr. m2. Det er muligt at finde et billigt trægulv, men der finde også løsninger af højere kvalitet, i den dyre ende.

Et skibsplankegulv minder på mange måder om et regulært plangegulv, men har i mellemrummet ilagt en fuge. Prisen på skibsplankegulve varierer, men vil være i omegnen af 900 kroner pr. m2.

Det praktiske laminatgulv er nemt at holde og forholdsvis billigt i anskaffelse. Prisen for et laminatgulv er cirka 650 kroner pr. m2. Et laminatgulv går under kategorien af flydende gulve, hvorfor det ligeledes er nemt at skifte. Prisen pr. kvadratmeter er god, hvorfor mange vælger netop laminatgulve.

Vurder indholdet

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 4.9 / 5. Antal stemmer 8

Bliv den første til at bedømme

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?