Imprægnering

få 3 uforpligtende tilbud på imprægnering & rens

Imprægnering forlænger levetiden

Via en imprægnering kan du forsegle dine overflader, når disse er blevet malet eller renset. Imprægnering er en forholdsvis billig behandling, der typisk kan udføres sammen med en hedvandsrens for noget der minder om 40 – 65 kroner pr. m2, afhængigt af opgavens omfang.

Imprægneringen fordeles som en tynd væske, der trænger ind i eksempelvis tagsten, terrassebrædder, fliser eller murværk, hvorefter overfladen lukkes. 

Med en lukket overflade vil denne være afvisende overfor vand og fugt, men også skidt, alger, mos og andet som du ønsker at holde væk i længst mulig tid. Bliv klogere på arbejdet med imprægnering i dette indlæg.

Imprægneret tag

FÅ 3 uforpligtende tilbud PÅ imprægnering

I samarbejde med 3byggetilbud.dk giver vi dig muligheden for, at indhente 3 uforpligtende tilbud på imprægneringsopgaver. 

De tilbud du modtager er gratis og uforpligtende. De bliver givet af profesionelle – typisk placeret tæt på dig.

100% GRATIS
HURTIGT SVAR
KLARET PÅ 5 MIN.

Hvad er imprægnering

Du kender måske til imprægnering af sko, regnjakker, støvler eller andre elementer. Helt grundlæggende handler imprægnering og nanoimprægnering om at påføre et tyndt lag af kemikalie på overfladen, hvilket vil gøre denne vandafvisende eller potentielt helt vandtæt. Dette lag kan forhindre, at vand, mos, alger eller andre uønskede stoffer trænger ind i materialet, hvorfor området vil være lettere at holde rent, samtidig med at levetiden og arbejdets holdbarhed forlænges.

Når vi ser på det håndværksmæssige aspekt, så benyttes imprægnering eller nanoimprægnering ofte for at beskytte forskellige overflader. Typisk bruges imprægneringen i forlængelse af hedvandsrens, hvor skidt, mos og alger fjernes via højtryk. Dette kan være en god løsning, hvis man ønsker at beskytte den rensede overflade i længere tid.

Nanoimprægnering kræver ofte en professionel til udførelsen, da det er en smule komplekst og et krævende arbejde, som skal udføres korrekt for at give den bedste virkning. For at sikre den bedste kvalitet er det vigtigt, at man vælger den korrekte type imprægnering eller nanoimprægnering, som er beregnet til det materiale, man ønsker at behandle. 

Derudover er det vigtigt, at man følger instruktionerne nøje for at sikre, at imprægneringen eller nanoimprægneringen bliver udført korrekt. Det er også en god ide at sørge for at imprægneringen eller nanoimprægneringen bliver gentaget regelmæssigt, for at sikre, at overfladen er beskyttet optimalt. I mange tilfælde vil det bedst kunne betale sig, at benytte en professionel til rådgivning om og udførsel af arbejdet. Vil du have 3 uforpligtende tilbud på din opgave? Klik her!

Imprægnering kan bruges mange steder!

Imprægnering bruges i forlængelse af en dybderensende hedvandsrens. Vælger du at få renset forskellige områder af din ejendom, så er det værd at overveje imprægneringen som tillægsydelse, da det kan forlænge holdbarheden af det arbejde som udføres. Det kan eksempelvis være efter en fliserens, en tagrens eller en rens af træterrasse. Har du fået udført facaderens, så kan denne også imprægneres efterfølgende.

Uanset hvilke område som renses, så er imprægneringen altså værd at overveje. Der er mange muligheder, men blandt de typisk opgaver med imprægnering kan nævnes:

  • Imprægnering af fliser
  • Imprægnering af træterrasse
  • Imprægnering af tag
  • Imprægnering af facade
I visse tilfælde kan det være nok med en algebehandling før brugen af imprægnering. Om det er hedvandsrens eller algebehandling som skal gøre en given overflade pæn igen, afhænger af om det kun er plaget af alger, eller om det trænger til en dybdegående rens.
Udførsel af imprægnering

billig imprægnering - sådan fungerer det

Det har aldrig været nemmere, at finde en algebehandling, rens eller imprægnering.
Som du kan se i den korte video, er processen bygget op omkring 3 simple proceser:

Send en kort beskrivelse – Få 3 tilbud – Vælg det bedste.

Udførsel og virkning af imprægnering

Imprægnering af fliser og træ bruges til at beskytte træ og fliser mod fugt og skade. Imprægneringen danner en usynlig barriere, der trænger ind i overfladen og forhindrer, at væsker og andre stoffer trænger ind i træet eller fliserne. Imprægneringen forhindrer også, at træet får alger og mos. Imprægneringen vil dog ikke forhindre træet i at tørre ud, hvis det udsættes for meget sol og vind.

Imprægneringen kommer typisk i dunke af 20 liter og fordeles på tørre overflader, efter disse er blevet renset. De skal renses før imprægneringen medmindre de er nye, da du ellers vil imprægnere og bibeholde skidt og snavs. Imprægneringen sprøjtet ud med en luftforsynet sprayer eller rullet på som maling. Det er vigtigt at imprægneringen fordeles jævnt og eventuelt i flere lag. Dette forlænger beskyttelsen og sørger for at alle områder beskyttes optimalt.

Det kan lyde simpelt, men der bør benyttes det rette udstyr – herunder sikkerhedsudstyr – og de nødvendige forholdsregler skal følges for at sikre, at imprægneringen bruges korrekt og effektivt. Det er vigtigt at bemærke, at imprægnering ikke er en permanent løsning, og at behandlingen skal gentages for at forlænge beskyttelsen efter et bestemt tidsrum.

Hvad koster imprægnering

Imprægneringen udføres typisk i forlængelse af en hedvandsrens, hvorfor det giver bedst mening at få én samlet pris på opgaven. Med det sagt så kan det være dyrt at vælge det første og det bedste, da priserne varierer i stor stil fra virksomhed til virksomhed. Eksempelvis har vi, via vores undersøgelse fundet en forskel på fliserens med imprægnering på 27 kroner. Her kostede billigste fliserens med imprægnering 39 kroner pr. m2, hvor den dyreste kostede hele 66 kroner pr. m2.

Hvad kan du så gøre, hvis du ønsker at få den bedste pris på imprægnering? For det første bør du undersøge priser hos flere forskellige virksomheder. 

Dette vil hjælpe dig med at finde det bedste tilbud, da mange virksomheder tilbyder forskellige priser for lignende ydelser. Du kan gøre dette via den traditionelle fremgangsmåde med telefonbogen og opkaldet, eller sætte din lid til at en søgning på Google vil give dig det bedste svar.

Et andet og bedre alternativ er indhentningen af tilbud via sammenligningstjenester. Via tjenester som 3byggetilbud.dk, kan du modtage gratis og uforpligtende tilbud på imprægnering (Eller hedvandsrens med imprægnering) fra lokale håndværkere. 

Imprægnering

Dette giver dig muligheden for at sammenligne priser, så du kan vælge det bedste tilbud. Du skal blot udfylde et online skema og fortælle om dine behov. Efterfølgende vil du modtage flere tilbud, så du kan vælge den bedste pris, sammenligne virksomhedernes anmeldelser og i sidste ende vælge det bedste tilbud.

Få tilbud på imprægnering - sådan gør du

Det er simpelt at få gode tilbud på udførsel af rense- og imprægneringsarbejde.
Gør ligesom tusindvis andre og benyt dig af 3byggetilbud.dk.
Når først du har udfyldt en formular magen til den på billedet her, er det største stykke arbejde overstået – på cirka 5 minutter!

Inden for kort tid, i nogle tilfælde få timer, vil du modtage dine 3 gratis og uforpligtende tilbud. Det er nu frit op til dig, at vurdere de tilbud du har modtaget. 

Er du tilfreds? Så vælger du simpelt det bedste og billigste. 

MODTAG dine GRATis TILBUD:

Vurder indholdet

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 5 / 5. Antal stemmer 1

Bliv den første til at bedømme

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?