Loftisolering

tid til ny loftisolering?

loftisolering er effektivt!

Varmen i din bolig vil altid stige opad. Derfor er det væsentligt, at din isolering såvel som i boligen som på loftet, er udført korrekt. Fungerer din isolering ikke længere som den skal, eller er den for tynd som er tilfældet i mange gamle huse? Så vil der potentielt være mange tusinde at spare, ved at investere i god loftisolering.

Her på håndværkerpris.dk kan du blive klogere på håndværkeres udførsel af diverse arbejdsopgaver. Du finder information om eksempelvis loftisolering og har endvidere muligheden for, at modtage 3 gratis og uforpligtende tilbud – nemt og hurtigt.

Loftisolering

3 tilbud PÅ loftisolering

I samarbejde med 3byggetilbud.dk giver vi dig muligheden for, at indhente 3 uforpligtende tilbud på isoleringsopgaver. 

De tilbud du modtager er gratis og uforpligtende. De bliver givet af profesionelle – typisk placeret tæt på dig.

100% GRATIS
HURTIGT SVAR
KLARET PÅ 5 MIN.

effektiv loftisolering

Isoleringen i dit hus, herunder loftisolering, skal ses som et lag eller et tæppe, der placeres rundt om og over dit hus. Dette lag sikrer, at den varme luft i huset, ikke forsvinder ud gennem vægge eller loft. Særligt loftisoleringen er vigtig, da varmen stiger opad.

I mange tilfælde vil der i boliger være isoleret i større eller mindre grad. Selv hvis dette er tilfældet, kan der dog være yderligere at spare, ved at optimere den eksisterende isolering af loftet.

Der findes flere forskellige typer af isolering til loftet. Hvilken type der er bedst for netop dit loft, vil en professionel isolatør altid være behjælpelig med at rådgive omkring.

Der er flere grunde til at få investeret i en effektiv isolering af loftet. Først og fremmest sparer du penge på din varmeregning. En god isolering kan ligeledes medføre et bedre indeklima, da risikoen for fugt bliver mindsket. Herved minimeres chancen for skimmelsvamp ligeledes. Afslutningsvis er det godt for klimaet.

loftisolering priser

Prisen på isolering af dit loft varierer. Det kan blandt andet skyldes valget af isoleringsmateriale, valget af isoleringsfirma, kørsel, størrelse på loftet der skal isoleres og meget andet.

Hos Håndværkerpris.dk anbefaler vi altid, at vores besøgende får modtager 3 uforpligtende tilbud, via vores samarbejdspartner. På den måde sikrer du dig arbejdet udført til en fornuftig pris.

Afhængigt af isoleringstype vil du typisk kunne få isoleret dit loft for 100-250 kroner per m2. Hertil kommer eventuelle ekstra ydelser eller andet arbejde i forbindelse med opgaven. 

Når du får foretaget isolering, gælder dette som værende en energi- og klimaforbedring af din bolig. Det betyder at loftisolering giver dig muligheden for, at modtage håndværkerfradrag i skrivende stund. Tilskuddet ændres årligt, hvilket firmaerne er velvidende omkring og er klar til at rådgive deres kunder om i forbindelse med tilbudsgivningen.

billig loftisolering - sådan gør du

Det har aldrig været nemmere, at finde en billig isolatør.
Som du kan se i den korte video, er processen bygget op omkring 3 simple processer:

Send en kort beskrivelse – Få 3 tilbud – Vælg det bedste.

Håndværkerfradrag på loftisolering

De seneste par år har det været muligt, at få håndværkerfradrag for loftisolering, da dette gælder som værende energioptimering af boligen. I 2021 blev beløbet fastsat til 25.000 pr. person i boligen over 18 år. 

Det betyder at du har mulighed for, at trække en del af de timer som isolatøren arbejder, fra i det samlede billede. I forvejen siges det, at en loftisolering vil tjene sig selv ind på få år – og med det øgede fradrag vil denne investering kun fremstå endnu mere fornuftig.

Der er ingen tvivl om, at isolering af boligen, og særligt loften, er en smart investering. For at tjene pengene hjem hurtigst muligt, anbefaler vi at du vælger at modtage 3 tilbud fra forskellige isoleringsfirmaer. Det er uforpligtende, gratis, hurtigt og nemt.

Fradraget justeres årligt. Dette er dog noget, du kan forhøre dig om, i forbindelse med indhentningen af tilbud på isolering hos diverse isoleringsfirmaer.

Materialer til loftisolering

Typisk bliver stenuld, papiruld samt glasuld brugt som materialer til loftisolering. Selve isoleringen kommer desuden oftest i ruller, batts eller granulat. Hvert isoleringsmateriale og type har sine fordele og ulemper, hvilket en professionel kan rådgive dig om, set i perspektivet af din konkrete situation.

Isoleringsruller er en rulle af isolering, lidt ala sølvpapir, der kan trækkes ud og placeres hvor der ønskes isolering. Det er forholdsvis nemt at arbejde med, samt at få omkring rør m.v.

Isolering Batts er nok det, de fleste forbinder med isolering. Her får du de firkantede stykker af isolering, der kan skæres til og placeres hvor der skal isoleres. Her er potentielt en smule mere tilpasningsarbejde.

Granulat er isolering, der er “revet i stykker”. Det er naturligvis meningen og har en høj modstand mod fugt og leder varmen dårligt. Granulat kan af professionelle sprøjtes ud, hvilket ofte gør dette til en billig løsning ved isolering.

få 3 uforpligtende tilbud på loftisolering

Det er simpelt at få gode tilbud på udførsel af loftisolering og andet isolatør arbejde. Gør ligesom 60.000 andre og benyt dig af 3byggetilbud.dk. Når først du har udfyldt en formular magen til den på billedet her, er det største stykke arbejde overstået – på cirka 5 minutter!

Inden for kort tid, i nogle tilfælde få timer, vil du modtage dine 3 gratis og uforpligtende tilbud. Det er nu frit op til dig, at vurdere  de tilbud på isolering af loft du har modtaget. 

Er du tilfreds? Så vælger du simpelt det bedste og billigste. 

MODTAG dine GRATis TILBUD:

spørgsmål og svar - loftisolering

Du kan se en isolering af dit loft, som et stort tæppe der placeres over din bolig. Tæppen medvirker til, at varmen fra huset ikke forsvinder ud gennem taget, til ingen verdens nytte. Netop derfor kan loftisolering være en fornuftig investering.

Et loft kan isoleres indefra. Dette gøres ved montering af stål eller træ på indersiden, hvorefter der monteres isolering i skelettet. Afsluttende beklædes loftet med eksempelvis gips, der suppleres med tætsluttende dampspærre.

Som udgangspunkt er svaret ja. Spørgsmålet er mere hvordan opgaven skal udføres. Isolering af loftet er ofte en bæredygtig investering, der på få år vil tjene sig selv hjem igen. Vi anbefaler at tage kontakt til flere isolatører, for uforpligtende tilbud.

Det er i teorien muligt, at isolere et loft selv. Det kræver dog indgående kendskab til valg af isoleringsmateriale, korrekt fremgangsmåde, valgt af korrekte tykkelser, korrekt montering og meget andet. Er du i tvivl, er anbefalingen at kontakte en professionel for det bedste langvarige resultat.

Vurder indholdet

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 0 / 5. Antal stemmer 0

Bliv den første til at bedømme

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?