Fliserens prisberegner

Er du nysgerrig på hvad fliserens bør koste? Vi har undersøgt en række af landets største virksomheder med fokus på fliserens, algebehandling og imprægnering. 

På denne side finder du resultatet og forskellen på:

  • Fliserens pris
  • Fliserens med imprægnering pris 
  • Fliserens med imprægnering og fugesand pris

Priserne fra undersøgelsen findes længere nede!

Vi giver dig mulighed for at se den store forskel, så du kan få en idé om hvad du egentlig bør betale. Vi har ligeledes lavet en fliserens prisberegner, som tager udgangspunkt i gennemsnittet, så du kan estimere din fliserens pris pr. m2.

Afslutningsvis giver vi dig muligheden for at indhente 3 uforpligtende tilbud på din fliserens, så du til sidste kan stå med en skarp pris på dit ønskede arbejde – få tilbud her!

Hvad koster fliserens pr. m2?

FÅ 3 tilbud på fliserens

I samarbejde med 3byggetilbud.dk giver vi dig muligheden for, at indhente 3 uforpligtende tilbud på fliserensning. 

De tilbud du modtager er gratis og uforpligtende. De bliver givet af profesionelle – typisk placeret tæt på dig.

100% GRATIS
HURTIGT SVAR
KLARET PÅ 5 MIN.

Hvad er prisen på fliserens?

Ikke overraskende har vi fundet store udsving i prisen på fliserens. I vores undersøgelse har vi indhentet priser fra en række virksomheder som tilbyder fliserens og algebehandling af fliser i Danmark. Forskellen på billigst og dyrest er overraskende stor.

Ved vores analyse af danske fliserens virksomheder er den laveste pris vi har fundet, på 29 kroner pr. kvadratmeter. Det betyder at et areal på 100 kvadratmeter vil koste 2900 kroner at få renset, hvor 200 kvadratmeter vil koste 5800 kroner at få renset.

Til sammenligning er den højeste pris pr. kvadratmeter på 50 kroner. Tager vi udgangspunkt i samme eksempel, så vil et areal på 100 kvadratmeter koste 5000 kroner, hvor et areal på 200 kvadratmeter vil koste 10.000 kroner. En forskel på hele 4.200 kroner ved det største areal!

Pris: fliserens og imprægnering

Hvis vi bevæger os videre mod den løsning som anbefales af fliserens firmaer, og som vi endvidere også anser som den mest optimale her hos Håndværkerpris, så er der også stor forskel i pris på fliserens og imprægnering.

Helt simpelt så er imprægnering en væske som forsegler flisen efter rensning, så resultatet holder længere, da flisen eller andre overflader bliver mere modstandsdygtige overfor alger, mos og flisepest med videre.

I dette tilfælde er den laveste kvadratmeter-pris på fliserens med imprægnering som vi har kunne finde, på 39 kroner pr. kvadratmeter. Det betyder at et areal på 100 kvadratmeter vil koste 3900 kroner at få renset og imprægneret. Et område på 200 kvadratmeter vil koste 7800. kroner.

Ser vi på den dyreste fliserens med imprægnering, så er den højeste pris vi har kunne finde været på 66 kroner for fliserens med imprægnering. Det betyder at samme opgave vil koste 6600 kroner for 100 kvadratmeter og hele 13200 kroner for 200 kvadratmeter. Det er en forskel på hele 5400 kroner for det største areal. 

Pris: fliserens, imprægnering & fugesand

Afslutningsvis så vælger mange at få lavet den helt store pakke, med både fliserens, imprægnering og fordeling af fugesand. Netop fugesand er den sand som fordeles mellem fliserne, hvilket kan hæmme væksten af ukrudt. Den eksisterende fugesand slides eller fjernes ofte, når fliserne renses. 

I forbindelse med fliserens og imprægnering, tilbyder alle fliserensere stor set også en fordeling af ukrudsthæmmende fugesand. Også på dette område kan prisen dog variere, dog en smule mindre end i de ovenstående tilfælde.

I vores tilfælde fandt vi en pris på fliserens med imprægnering og fordeling af fugesand på 69 kroner pr. kvadratmeter. Ved arbejde på 100 kvadratmeter giver det altså en pris på 6900 kroner, hvor et område på 200 kvadratmeter vil koste 13800 kroner.

I den dyreste del af skalaen fandt vi en pris på 79 kroner pr. kvadratmeter, hvilket vil give en pris på 7900 for 100 kvadratmeter og 15800 for 200 kvadratmeter. Selvom priserne er nærmere hinanden, så vil der ved 200 kvadratmeter alligevel kunne findes en besparelse på 2000 kroner.

billigt fliserens - sådan fungerer det

Det har aldrig været nemmere, at finde en billig fliserenser.
Som du kan se i den korte video, er processen bygget op omkring 3 simple proceser:

Send en kort beskrivelse – Få 3 tilbud – Vælg det bedste.

Opnå de bedste fliserens-priser!

Uanset om du skal have udført en simpel rens af dine fliser, om denne skal være med imprægnering, eller om du skal have den helt store pakke, så kan der være mange penge at spare. I vores undersøgelse som du netop har læst herover, er det tydeligt at priserne på markedet langt fra er ens.

Hvis du vil have billig fliserensning og den laveste pris pr. kvadratmeter, så er det altså væsentligt at du undersøger markedet og indhenter flere tilbud på din opgave. Vi anbefaler at indhente 3 uforpligtende tilbud, hvilket kan gøres på cirka 5 minutter, ved en simpel formular online. Du kan herefter sammenligne priser, anmeldelser fra tidligere kunder og vælge det bedste tilbud alt i alt. Sådan får du både kvalitetsarbejde og gode priser!

Få tilbud på fliserens - sådan gør du

Det er simpelt at få gode tilbud på nyt gulv.
Gør ligesom 60.000 andre og benyt dig af 3byggetilbud.dk. Når først du har udfyldt en formular magen til den på billedet her, er det største stykke arbejde overstået – på cirka 5 minutter!

Inden for kort tid, i nogle tilfælde få timer, vil du modtage dine 3 gratis og uforpligtende tilbud. Det er nu frit op til dig, at vurdere de tilbud på gulv du har modtaget. 

Er du tilfreds? Så vælger du simpelt det bedste og billigste. Er du ikke? Så er det gratis at takke nej.

MODTAG dine GRATis TILBUD:

Vurder indholdet

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 0 / 5. Antal stemmer 0

Bliv den første til at bedømme

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?