hulmursisolering

Skal du have lavet en hulmursisolering?

spar penge med hulmursisolering

Ved hulmursisolering fyldes isolering i et tomt rum mellem inder og ydervæg. Denne type er en yderst populær efterisolering. Det skyldes blandt andet, at prisen er lavt, set i forhold til hvor hurtigt besparelserne på varmeregningen tjener pengene hjem. 

Ligesom med loftisolering, så vil hulmursisolering i mange tilfælde have tjent pengene hjem efter få år. Altså er det en fornuftig investering, hvis du forventer at blive boende i længere tid. 

håndværkerpris.dk kan du finde relevant information om diverse håndværkere, samt få 3 uforpligtende tilbud på opgaver.

Isoleringsfirma

FÅ 3 tilbud PÅ hulmursisolering

I samarbejde med 3byggetilbud.dk giver vi dig muligheden for, at indhente 3 uforpligtende tilbud på isoleringsopgaver. 

De tilbud du modtager er gratis og uforpligtende. De bliver givet af profesionelle – typisk placeret tæt på dig.

100% GRATIS
HURTIGT SVAR
KLARET PÅ 5 MIN.

hulmursisolering pris

Hvis du bor i et ældre hus, så er der stor risiko for, at du har en tom hulmur. Det betyder at der er en tomrum mellem husets inder og ydervæg. Netop det tomme rum betyder, at varmen nemmere kan slippe ud. Heldigvis for dig, er det en perfekt mulighed for at lave efterisolering. 

I modsætning til andre isoleringstyper, så skal der hverken placeres noget uden på huset, eller bygges et skelet til isolering indvendigt. Isoleringen skydes i dette tilfælde blot ind i væggen. Hulmursisolering er yderst effektivt og kan med fordel laves, samtidig med udførslen af en facaderenovering.

Men, hvad koster en hulmursisolering? Prisen for denne type isolering varierer bredt, afhængigt af opgavens størrelse, valg af isoleringsmateriale med videre. Overordnet vil en normal hulmursisolering pris pr. m2 være omkring 80-200 kroner. Dette kan dog gøres både billigere og dyrere, afhængigt af situationen.

Netop på grund af ovenstående, anbefaler vi hos håndværkerpris at der indhentes 3 uforpligtende tilbud, før isolatørfirmaet vælges.

tilskud til hulmursisolering

Kan man få tilskud til hulmursisolering? Svaret er ja. Danmark har et ønske om, at vi i fællesskab skal have en grønnere fremtid. Af samme grund er det muligt, at få fradrag på hulmursisolering. 

Det betyder for dig, at du blandt andet kan trække dele af håndværkerens timeløn fra, hvorfor isoleringsopgaven i sidste ende blive billigere for dig.

Selvom det i forvejen er en investering, der på få år vil tjene sig hjem? Så er der altså fortsat et øget incitament for at få lavet en hulmursisolering af husets vægge.

Håndværkerfradraget varierer fra år til år, men er steget de sidste mange år. For at høre muligheder for fradrag og besparelser, bør du rådføre dig hos firmaet – eventuelt i forbindelse med et tilbud.

Som tommelfingerregel kan du regne med, at du kan trække lige over 25% af håndværkerlønnen fra, hvilket du får tilbage via SKAT. 

find en billig isolatør - sådan gør du

Det skal være nemt, at få tilbud på hulmursisolering!
Som du kan se i den korte video, er processen bygget op omkring 3 simple proceser:

Send en kort beskrivelse – Få 3 tilbud – Vælg det bedste.

Hvilken type isolering benyttes?

Der findes flere typer af materiale, som kan benyttes til isolering af hulmure. Fælles for alle typerne er, at de kommer granuleret, hvilket gør det let at blæse ind i muren, hvorefter det fordeles. 

Mineraluld bruges til mange isoleringsopgaver og er en fælles betegnelse for både stenuld og glasuld. Det er nemt at tilpasse, har en høj evne til isolering og har en høj smeltetemperatur.  

Flamingo anvendes til tider som hulmursisolering. Genanvendt papir der pustes op, fylder rummet ud. Det betyder at flamingo består af op til 95% luft. Der tilsættes i nogen lande brandhæmmere, dog sjældent her.

Papiruld er findelt papiraffald. Det er åndbart, hvorfor det tørrer hurtigt ved eventuelt fugt. Af samme grund kan dampspær ofte undværes. Materialet er tilsat salt, hvorfor skadedyr og svamp dårligt kan leve her.

hulmursisolering - gør det selv?

Præcis som ved andre typer af isolering, så er det muligt at foretage en hulmursisolering selv. Arbejdet er dog omfattende, hvorfor det anbefales at benytte en professionel, hvis ikke du har 100% styr på, hvad du laver.

Set i forhold til prisen, så vil selv betalingen af en professionel isolatør have tjent sig hjem på få år, i mange tilfælde. Det kan derfor være værd at overveje, om sandsynligheden for et dårligere resultat ved selv at gøre arbejdet, er energien værd.

Her hos Håndværkerpris kan du, sammen med vores partner, modtage 3 helt gratis og uforpligtende tilbud på hulmursisolering, samt en masse andre håndværkeropgaver. Det er 100% gratis, tager kun ganske kort tid – og du er ikke forpligtet til noget. 

Få tilbud på isolering - sådan gør du

Det er simpelt at få gode tilbud på udførsel af isoleringsarbejde. Gør ligesom 60.000 andre og benyt dig af 3byggetilbud.dk.
Når først du har udfyldt en formular magen til den på billedet her, er det største stykke arbejde overstået – på cirka 5 minutter!

Inden for kort tid, i nogle tilfælde få timer, vil du modtage dine 3 gratis og uforpligtende tilbud. Det er nu frit op til dig, at vurdere  de tilbud på isolering af hulmur du har modtaget. 

Er du tilfreds? Så vælger du simpelt det bedste og billigste. 

MODTAG dine GRATis TILBUD:

Spørgsmål og svar - hulmursisolering

Hvordan ved man om man kan hulmursisolere? Undersøg hvis muligt de originale tegninger for huset. Alternativt kan der bores et hul i husets mur (Fugen), hvorefter det er muligt at måle afstanden ind til væggen bagved.

Hulmursisolering er en type af efterisolering, hvor isoleringen i form af granulat, fyldes ind i det tomme mellemrum mellem inder og ydervæg. Isoleringen er ofte en god investering, der på få år er tjent ind.

Hulmursisolering koster typisk mellem 110-200 kroner, pr. m2. Prisen kan dog både forekomme højere og lavere, afhængigt af opgave, tid, geografi og meget andet. Af samme grund kan det være en god idé, at indhente flere tilbud på samme opgave.

Hulmursisolationen er yderst effektiv, hvorfor den ofte vil have tjent sig hjem efter 2-3 år. Hulmursisolering er blandt de mest populære former for efterisolering.

Vurder indholdet

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 0 / 5. Antal stemmer 0

Bliv den første til at bedømme

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?