Netpuds af facade

Tid til netpuds af facaden?

Bliv klogere på armeret puds

Har du en facade som ser godt træt ud, så kan netpuds være lige den løsning som du har brug for. Netpuds er en metode indenfor facadepudsning, som i sidste ende giver dig et pænt, ensartet og flot resultat. 

På denne sider gør vi dig klogere på, præcis hvorfor netpuds kan være en god løsning ved renovering af din husfacade, uanset om denne består af klassiske mursten, beton, kalksandsten eller lignende. Vi ser ligeledes nærmere på alternativer til netpuds, generelle priser på netpuds samt hvordan du sikrer dig den bedste pris på din facadeopgave.

Netpuds af facade

FÅ 3 uforpligtende tilbud PÅ netpuds

I samarbejde med 3byggetilbud.dk giver vi dig muligheden for, at indhente 3 uforpligtende tilbud på mureropgaver. 

De tilbud du modtager er gratis og uforpligtende. De bliver givet af profesionelle – typisk placeret tæt på dig.

100% GRATIS
HURTIGT SVAR
KLARET PÅ 5 MIN.

Hvad er netpuds?

Netpuds er et alternativ til den traditionelle pudsning af facade. Når du får udført netpuds, så er du sikret et resultat, der vil holde sit udseende i mange år fremadrettet. Du vil ofte støde på netpuds i forbindelse med facaderenovering, hvor netop pudsning af facaden vil være afslutningen på renoveringen.

Netpudsning af facaden minder på mange måder om regulær pudsning. Forskellen findes i ordet net, som omfatter et armeringsnet. Det vil sige at du som en del af din netpudsning, bygger pudsen op omkring et armeringsnet, hvilket efter tørring vil styrke pudsens styrke og holdbarhed. Det vil ofte være en smule dyrere, men til gengæld investerer du i en facade, som vil holde sig pæn og præsentabel langt ind i fremtiden. 

Selve pudsningen består i fordeling af puds (mørtel) på murværken eller anden facademateriale. I denne mørtel placeres armeringen, hvorefter endnu et lag puds, samt et afsluttende lag indfarvet puds påføres.  

Netpuds af facade - den stærkeste løsning

Som udgangspunkt udføres netpuds af facaden af en murer. For at overfladen i sidste ende skal være ren og præsentabel, er det værd at overveje om netop denne del af renoveringsprojektet skal være et gør-det-selv projekt, eller om en professionel skal klare opgaven. Ønsker du et godt resultat til en god pris, så anbefaler vi indhentningen af 3 uforpligtende tilbud på facaderenovering.

Arbejdsprocessen omkring netpuds af facade kan opdeles i tre trin. Før vi starter er det dog vigtigt, at overfladen der arbejdes på er ren og pæn, ligesom småskader og revner skal være repareret. Af samme årsag støder vi typisk på netpuds af facade i forbindelse med facaderenoveringer, hvor der først laves en sandblæsning af facade og efterfølgende laves reparationer samt omfugning af murværk, før der i sidste ende kan udføres netpuds af facaden som afslutning på arbejdet.

I første omgang påføres et lag puds, også kaldet grundpuds, hvorefter armeringsnettet monteret ind i dette lag puds. Når første lag netpuds er tørret ind, er vi klar til at gå videre. I anden omgang fordeles endnu et lag puds, som denne gang dækker resten af armeringsnettet i pudsen.  Når de to første lag puds er tørre, er selve grundpudsen fordelt. Herefter er der mulighed for at påføre indfarvet puds på, så facaden får den ønskede farve. 

Hele processen kan forløbe en smule anderledes, ligesom man kan vælge at bruge maling af facade som afslutning i stedet. En murer vil som udgangspunkt komme med sit bud på, hvordan netop din facade afsluttes bedst, men ovenstående kan være den grundlæggende proces. Vil du være klogere på opgavens pris? Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på facaderenovering – klik her.

billig netpuds - sådan fungerer det

Det har aldrig været nemmere, at finde en billig murer.
Som du kan se i den korte video, er processen bygget op omkring 3 simple processer:

Send en kort beskrivelse – Få 3 tilbud – Vælg det bedste.

Hvad koster netpuds pr. m2?

Prisen på netpuds varierer på baggrund af opgavens størrelse og det samlede omfang af facaderenoveringen. Selve vores estimat på netpuds lyder på cirka 500-700 kroner pr. m2 murværk. Hertil kommer eventuelt andre opgaver som sandblæsning og reparation af murværket inden da. 

Skal du have lavet en opfriskning af din facade, så vil fornævnte elementer ofte hænge sammen, hvorfor det giver god mening af få et samlet tilbud på din facaderenovering. Ved at indhente flere tilbud på din opgave, kan der i sidste ende være mange penge at spare.

Netop indhentning af tilbud på facadernovering og netpuds har aldrig været nemmere. Via vores samarbejdspartner kan du, fuldstændig gratis og uforpligtende, modtage 3 tilbud fra lokale murerfirmaer på din opgave.

Det gøres ganske simpelt ved at udfylde en simpel formular, hvor du beskriver din opgave. Når du har gjort dette, sendes denne ud til forhåndsgodkendte murerfirmaer placeret geografisk nær dig, hvorefter de kan give deres bud på udførsel af og pris på opgaven. Når de har gjort dette, præsenteres du for de bedste tilbud, hvorefter du frit kan takke ja eller nej. Er du interesseret, så indhent 3 uforpligtende tilbud med det samme.

Netpuds indendørs

Andre typer af puds til husets facade

Som alternativ til netpuds kan du overveje traditionel pudsning af facade. Det er ofte en smule billigere, men vil ikke indeholde det beskrevne armeringsnet, som kan være med til at forlænge holdbarheden endnu længere. Er du i tvivl om løsningen på din opgave, så vil en murer være ideel for sparring omkring opgaven.

Udover de to typer af puds – netpuds samt traditionel pudsning – kan findes også andre alternativer. Vil du have et mere råt finish, så kan du overveje at se på filtsning eller vandskuring af dit murværk. 

 

Få tilbud på netpuds - sådan gør du

Det er simpelt at få gode tilbud på udførsel af puds-arbejde.
Gør ligesom 60.000 andre og benyt dig af 3byggetilbud.dk. Når først du har udfyldt en formular magen til den på billedet her, er det største stykke arbejde overstået – på cirka 5 minutter!

Inden for kort tid, i nogle tilfælde få timer, vil du modtage dine 3 gratis og uforpligtende tilbud. Det er nu frit op til dig, at vurdere de murertilbud du har modtaget. 

Er du tilfreds? Så vælger du simpelt det bedste og billigste. 

MODTAG dine GRATis TILBUD:

Vurder indholdet

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 5 / 5. Antal stemmer 1

Bliv den første til at bedømme

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?