sandblæsning

er det tid til en sandblæsning?

sandblæsning af facade

Facaden på dit hus vil elske dig for en sandblæsning! Med tiden vil facaden blive beskidt, hvilket vil gøre den slidt og kedelig at se på. Årstiderne sætter deres spor i form af snavs og alger, ligesom særligt huse i tættere bebyggelse med tiden vil rammes af skidt fra trafik m.v.

Ved at få udført en sandblæsning af hus, vil du have muligheden for at genoplive udseendet på din facade. Sandblæsningen af din facade fjerner skidt og snavs, så du står tilbage med et resultat nærmest så godt som nyt. På denne side kan du læse mere om en murers arbejde med sandblæsning, hvad du skal være opmærksom på, samt hvordan du modtager 3 uforpligtende tilbud på sandblæsning af facade. Har du flere opgaver? Så kan du blive klogere på nærmest alt, lige her på Håndværkerpris.dk

Sandblæsning

FÅ 3 tilbud PÅ sandblæsning

I samarbejde med 3byggetilbud.dk giver vi dig muligheden for, at indhente 3 uforpligtende tilbud på sandblæsningsopgaver. 

De tilbud du modtager er gratis og uforpligtende. De bliver givet af profesionelle – typisk placeret tæt på dig.

100% GRATIS
HURTIGT SVAR
KLARET PÅ 5 MIN.

Sandblæsning af facade - hvordan?

Helt simpelt foregår en sandblæsning ved, at finkornet sand blæses på et element ved højt tryk. Altså vil en sandblæsning af hus eller sandblæsning af facade betyde, at det store tryg fjerner alger, skidt og møg fra dit hus. Ligeledes vil gammelt, løst maling, puds, en smule af mørtlen og lignende blive blæst af, hvorfor du står tilbage med en frisk og pæn mur eller facade.

Når sandblæsningen er gennemført, vil din mur stå tilbage helt “nøgen”. Herefter kan en murer reparere eventuelle detaljer. Hvis du primært får lavet sandblæsningen af kosmetiske årsager, vil der næppe være meget reparation. Er dit hus ældre? Så skal muren dog gennemgås mere præcist, hvorefter muren kan arbejde på eksempelvis sætningsrevner, udskiftning af fuger og sten eller lignende skader efter mange år.

Efter reparationen af murværkets eventuelle skader, er huset klar til en omfugning af murværk. Det skal gøres, da dele af fugen blæses af ved sandblæsning, samt at denne ofte vil være slidt efter mange år, når huset har brug for en facaderenovering. Du skal her tage stilling til, om din mur fremadrettet skal være synlig, eller om du vil have din facade pudset, så denne står helt glat.

Når muren er sandblæst, har fået udført eventuelle reparationer og er pudset, så kan arbejdet afsluttes med maling af facaden.

Hvad koster sandblæsning?

Ønsker du en sandblæsning af facaden på dit hus? Prisen kan være svær at fastsætte, da der er flere faktorer, som har indflydelse på en sandblæsnings pris. Prisen på sandblæsning afgøres blandt andet af, hvor mange kvadratmeter der skal laves. Endvidere hvilket firma du benytter, samt hvor i landet du bor rent geografisk.

Afslutningsvis kan det have indflydelse, om huset er let tilgængeligt – og ofte vil du kunne få en bedre pris, på et større areal. Vi anbefaler uanset størrelse på din opgave, at du indhenter 3 uforpligtende tilbud, for at du som kunde sikrer dig det bedste arbejde, til den bedste pris.

Der vil typisk være omkostninger til blandt andet afdækning, kørsel og lignende. Herudover vil det ikke være unormalt, at en sandblæsning koster omkring 30-50 kroner pr. kvadratmeter.

 Det anbefales ikke at arbejdet udføres af andre end professionelle. Sandblæsning af facade kan svine ekstremt meget, både hos dig selv og i resten af nabolaget.

billig sandblæsning - sådan gør du

Det har aldrig været nemmere, at finde en billig murer der kan sandblæse.
Som du kan se i den korte video, er processen bygget op omkring 3 simple proceser:

Send en kort beskrivelse – Få 3 tilbud – Vælg det bedste.

Melding om sandblæsning til kommunen

En sandblæsning sviner en del og kan ligeledes medføre støjgener. For at holde dig gode venner med naboerne, kan det derfor være en god idé, at informere dem om det kommende stykke arbejde.

Du har desuden pligt til at melde arbejdet til din lokale kommune. Ofte vil sidstnævne blive gjort af murerfirmaet selv, men det er en god idé, lige at forhøre dig herom.

I forbindelsen med indhentning af tilbud bør du forhøre dig omkring, hvorvidt firmaet er behjælpelige med rengøring som en del af prisen – samt i hvor stort og bredt et omfang. Din nærmeste nabo vil sikkert være jævnt tilfreds med, ikke selv at skulle stå for rengøringen – og det samme vil du.

Hvor meget sviner sandblæsning?

Vi kommer ikke uden om, at en sandblæsning sviner meget. Du skal være klar på dette, før du vælger at få udført opgaven. Det er ofte ikke et problem, hvis du vælger et professionelt firma til udførsel af opgaven.

Ønsker du omvendt at udføre sandblæsningen selv? Så kan der være meget at se til. Sandblæsning kan være sundhedsskadeligt, hvorfor dette kræver beskyttelsesudstyr. Endvidere skal du selv stå for diverse anmeldelser om arbejdet, samt den efterfølgende oprydning.

Der er mange regler, hvis du udfører arbejdet selv. Endvidere kræver et godt resultat ligeledes kraftigt og godt udstyr, samt erfaring med arbejdet. Ovenstående er blot enkelte begrundelser for, hvorfor pengene potentielt skal spares et andet sted. Vil du udføre arbejdet selv? Så kan du læse mere om reglerne hos arbejdstilsynet.

Få 3 uforpligtende tilbud

Det er simpelt at få gode tilbud på udførsel af arbejde med sandblæsning.

Gør ligesom 60.000 andre og benyt dig af 3byggetilbud.dk. Når først du har udfyldt en formular magen til den på billedet her, er det største stykke arbejde overstået – på cirka 5 minutter!

Inden for kort tid, i nogle tilfælde få timer, vil du modtage dine 3 gratis og uforpligtende tilbud. Det er nu frit op til dig, at vurdere  de tilbud på sandblæsning du har modtaget. 

Er du tilfreds? Så vælger du simpelt det bedste og billigste. 

MODTAG dine GRATis TILBUD:

Vurder indholdet

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 0 / 5. Antal stemmer 0

Bliv den første til at bedømme

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?