gulvisolering

Tid til isolering af gulve?

Isolering af dine gulve

At få lavet en gulvisolering kan ofte være omkostningsfuldt. Hemmeligheden er dog, at det som regel er en fantastisk god investering, der på få år vil tjene sig selv hjem, alene på baggrund af den reducerede varmeregning. Herudover er det værd at overveje det miljømæssige perspektiv, samt forbedringen ved et eventuelt salg på et senere tidspunkt – og mindre kolde fødder.

Vi vil i dette indlæg på håndværkerpris.dk gøre dig klogere på, hvordan isolering af dit gulv fungerer. Vi ser nærmere på mulighederne, hvad du skal være opmærksom på, samt hvordan du sørger for, at indhente den bedste pris, fra den mest kompetente isolatør. Via vores samarbejdspartner får du muligheden for, at hente tre fuldstændig uforpligtende og gratis tilbud på din opgave.

Gulvisolering

3 uforpligtende tilbud PÅ gulvisolering

I samarbejde med 3byggetilbud.dk giver vi dig muligheden for, at indhente 3 uforpligtende tilbud på isoleringsopgaver. 

De tilbud du modtager er gratis og uforpligtende. De bliver givet af profesionelle – typisk placeret tæt på dig.

100% GRATIS
HURTIGT SVAR
KLARET PÅ 5 MIN.

Hvordan fungerer gulvisolering?

En god gulvisolering sikrer, at dit gulv bliver langt mere tæt. Præcis som ved isolering af husets tag eller ydervægge er formålet, at huset derved kan holde bedre på varmen.

Det er altså slut med at der er fodkoldt, og pengene bliver ligeledes i pungen, frem for at blive futtet af på varmeregningen. Ofte vil en investering i isolering være tjent ind på få år.

Der findes flere muligheder for isolering af gulv. Hvad der fungerer bedst i din situation, afhænger naturligvis af den enkelte bygnings opbygning. Er der krybekælder eller kælder under dit gulv? Er der flere niveauer? Skal du alligevel have udskiftet dit guld eller udført isolering i resterende dele af huset?

Hvis du vil isolere mellem to let tilgængelige niveauer, vil dette simpelt blive gjort ved eksempelvis at isolere loftet i kælderen, for at holde varmen i stueetagen. Har du derimod et fundament eller en krybekælder under dig? Så er opgaven potentielt en smule mere besværlig. Vi anbefaler altid at du kontakter professionel for at få den bedste rådgivning, i din aktuelle situation.

Hvis du er i tvivl om, hvilken type af isolering du skal have udført, så kan det ofte være en god idé at kontakte en energivejleder eller et kompetent isoleringsfirma. De vil ofte kunne lave en varmemåling, der viser hvor varmen primært forsvinder ud af huset. Altså kan det her afklares, hvor den bedste investering vil kunne laves.

Gulvisolering priser

Der findes som nævnt tidligere flere forskellige typer af gulvisolering. Af samme grund afhænger din pris af, hvilke muligheder der er i dit hjem, samt hvor stort et arbejde det vil være for isolatøren at udføre opgaven omkring isolering af dit gulv.

Overvejende er gulvisolering ikke et billigt projekt, men skal anses for værende en investering, der på sigt vil tjene sig hjem, samt forøge kvaliteten af den bolig du bor i. Det kan betyde bedre varme, mindre træk, varme gulve og forbedret økonomi.

Prisen på gulvisolering afhænger primært af den type isolering, der skal udføres i din bolig. Herudover vil antallet af meter eller kvadratmeter der skal isoleres, have indflydelse. Afslutningsvis vil området du bor i, også have en betydning. Gennemsnitslønninger samt udbud og efterspørgsel kan rent faktisk ses og måles i håndværkerpriser, på tværs af landet. 

For at give en idé omkring prislejet, har vi fundet er par eksempler på priser frem. Det er dog vigtigt at understrege, at dette blot er for at kunne give en indikation om prisen. Sørg altid gerne for, at indhente 3 uforpligtende tilbud, før du accepterer eller afviser en pris fra isoleringsfirmaet.

  • Afmontering af gammelt gulv, isolering samt lægning af nyt gulv: Ca. 1500 kr. pr. m2.
  • Isolering af dit fundament / sokkel udefra: Ca 2000 kroner pr. meter der skal isoleres.
  • Etablering af nyt terrændæk under din bolig: Ca. 3000 kr. pr. m2.

Billig gulvisolering - sådan gøres det

Det har aldrig været nemmere, at finde en billig isolatør.
Som du kan se i den korte video, er processen bygget op omkring 3 simple proceser:

Send en kort beskrivelse – Få 3 tilbud – Vælg det bedste.

Tilskud til gulvisolering

Det blev i slutningen af 2020 vedtaget, at det skal være muligt at få tilskud til efterisolering af huse. Netop efterisoleringen skal sikre at flere ønsker at energioptimere deres huse, hvilket også omfatter gulvisolering. Det er i skrivende stund muligt at få tilskud til udvendig isolering af sokkel ved terrændækket, samt isolering af selve terrændækket.

Vi anbefaler at du holder dig opdateret om de gældende regler, i samråd med isoleringsfirmaet ved indhentning af tilbud. Reglerne samt tilskuddets størrelse ændrer sig løbende. Det er ikke billigt at få isoleret terrændækket. Det er en investering, men du skal overveje, om dette kan betale sig for dig. 

Der kan også isoleres oven på husets betondæk, enten ved at fjerne gulvene, eller ved at blæse papiruld ind i gulvets hulrum. Denne type isolering er billigere, men en smule mindre effektiv. Afslutningsvis er det muligt, at få lavet en udvendig isolering af soklen. Her slipper du for at gulvet skal splittes i atomer, hvilket for mange kan være en god løsning. Træf beslutningen i samråd med en fagmand. Vi anbefaler altid at du i samme omgang indhenter 3 gratis og uforpligtende tilbud – eksempelvis hos vores samarbejdspartner, 3byggetilbud.dk.

Gulvvarme og isolering

For mange vil det være oplagt, at få isoleret gulvet i forbindelse med etableringen af gulvvarme. Udover at gulvvarmen er dejligt for fødderne, så giver det ligeledes en stabil fordeling af varmen i huset. Du slipper for at se på grimme radiatorer, hvilket også er grunden til, at mange nyere huse, stort set altid har varme i gulvet.  

 

Der stilles krav til isolering, når gulvvarmen installeres. Det betyder at det vil være en større investering at etablere velfungerende og optimal gulvvarme. Dette vil dog ligeledes være den løsning, der på lang sigt vil skabe det bedste resultat og den bedste isolering af gulvet.

Der findes mange typer af gulvisolering overordnet. Det kan være uoverskueligt at sætte sig ind i dem alle sammen. I sidste ende afhænger dine muligheder dog af din konkrete situation. Hvis du seriøst overvejer at få isoleret dit gulv, så handler det bare om at få indhentet tilbud på opgaven. Du kan 100% gratis og uforpligtende modtage 3 tilbud, fra lokale håndværkere, via 3byggetilbud.dk. Er du klar til at investere?

Få tilbud på gulvisolering - sådan gør du

Det er simpelt at få gode tilbud på udførsel af isoleringsarbejde.
Gør ligesom 60.000 andre og benyt dig af 3byggetilbud.dk. Når først du har udfyldt en formular magen til den på billedet her, er det største stykke arbejde overstået – på cirka 5 minutter!

Inden for kort tid, i nogle tilfælde få timer, vil du modtage dine 3 gratis og uforpligtende tilbud. Det er nu frit op til dig, at vurdere  de gulvisoleringstilbud du har modtaget. 

Er du tilfreds? Så vælger du simpelt det bedste og billigste. 

MODTAG dine GRATis TILBUD:

Vurder indholdet

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 0 / 5. Antal stemmer 0

Bliv den første til at bedømme

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?