TØMRER

skal du bruge en tømrer?

find en billig tømrer

En tømrer udfører en lang række af opgaver centreret omkring træ. Ofte vil opgaver være omkring opstilling af skillevægge, montering af gips, montering af paneler, gulvlægning, opsætning af køkkener eller træterrasser samt udskiftning af tagskelet.

Vi har i Danmark veluddannede og professionelle håndværkere, hvilket giver mulighed for at finde en billig tømrer af høj kvalitet.

På 
håndværkerpris.dk finder du mere information om tømrer, samt muligheden for at få 3 uforpligtende tilbud på forskellige typer af håndværkesmæssige opgaver.

Find en billig tømrer

FÅ 3 uforpligtende tilbud PÅ tømrer

I samarbejde med 3byggetilbud.dk giver vi dig muligheden for, at indhente 3 uforpligtende tilbud på tømreropgaver. 

De tilbud du modtager er gratis og uforpligtende. De bliver givet af profesionelle – typisk placeret tæt på dig.

100% GRATIS
HURTIGT SVAR
KLARET PÅ 5 MIN.

Forskellen på tømrer og snedker

Mange spørger måske sig selv, hvad forskellen på en tømrer og en snedker egentlig er? De to fag minder til forveksling meget om hinanden. Særligt hvis ikke dagligdagen er fyldt med håndværk og arbejde i træ. Ofte kan der dog være stor forskel i prisen!

Som udgangspunkt kan forskellen huskes på, at en snedker arbejder mere i detaljen, end en tømrer. Det siges klassisk at en tømrer arbejder i meter, hvorimod en snedker arbejder i cm. 

En snedker laver altså mere specialiseret arbejde, end en tømrer udfører. Eksempelvis opsætter tømrer tag, opsætter skille og gipsvægge, monterer vinduer, laver opsætning af gipsloft og lignende. En snedker laver flere opgaver fra værkstedet, som eksempelvis snedker møbler, karme, låger eller køkkener.

Hvad koster en tømrer i timen?

En tømrers løn kan variere bredt. Hvad de koster i timen bestemmes blandt andet af kørslen, parkering, materialer samt den generelle timepris i forhold til geografisk placering. Af samme grund kan det være en god idé at sammenligne priser på tømrer.

Men, hvad koster en tømrer i timen? Det kan være svært at give et konkret svar på. Det er ikke unormalt at betale omkring 300-500 kroner i timen, for en tømrersvend, plus moms. Ligeledes vil der i mange tilfælde gives priser på hele opgaver, hvilket kan være til din fordel, hvis der pludselig opstår udfordringer under arbejdet.

Husk at du her på siden kan modtage 3 uforpligtende bud på din arbejdsopgave, fra professionelle tømrervirksomheder i Danmark.

find tømrer - nemt og hurtigt!

Det har aldrig været nemmere, at finde en billig tømrer.
Som du kan se i den korte video, er processen bygget op omkring 3 simple proceser:

Send en kort beskrivelse – Få 3 tilbud – Vælg det bedste.

professionelt dansk tømrerfirma

Mange af os har med garanti frygten for, at det udførte arbejde fra en håndværker ikke lever op til forventningerne. For at opnå det bedste resultat med din bestilte tømrer, anbefaler vi derfor altid, at du sammenligner tilbud fra flere tømrerfirmaer på en gang. 

Efter sammenligningen af tilbuddene, er du potentielt klar til at acceptere det bud der er givet, fra en billig tømrer. Sørg dog altid for, eventuelt at tjekke andre personers vurdering af tømrer firmaet, før du accepterer tilbuddet.

Ved at sammenligne danske tømrerfirmaer vil du, udover at du får den bedste pris, også være et skridt tættere på veludført arbejde. Du kan efter modtagelsen af tilbuddet eventuelt benytte danske trustpilot, eller identiske sider med mulighed for at dele erfaring.

Billig tømrer

Det er ikke ligegyldigt hvor du bor, når prisen på din tømrer eller snedker skal sættes. En billig tømrer i København koster potentielt mere end hos eksempelvis en tømrer i Odense eller Århus. Netop på grund af den varierende pris, anbefaler vi altid at du modtager flere tilbud, for at få den bedste pris på en tømrer.

Oftest vil der være mange penge at spare, ved at modtage 3 uforpligtende tilbud på en tømrers opgaver. Det kan desuden gøres både uforpligtende, hurtigt og gratis her fra siden!

Du finder altså en billig tømrer ved at sammenligne flere tilbud mod hinanden. Det kan desuden være en god idé, at sammenligne timeløn for tømrerfirmaet med det arbejde der skal udføres, samt tidligere vurderinger af firmaet fra andre kunder.

tilbud på tømrer - sådan gør du

Det er simpelt at få gode tilbud på udførsel af tømrer arbejde. Gør ligesom 60.000 andre og benyt dig af 3byggetilbud.dk.
Når først du har udfyldt en formular magen til den på billedet her, er det største stykke arbejde overstået – på cirka 5 minutter!

Inden for kort tid, i nogle tilfælde få timer, vil du modtage dine 3 gratis og uforpligtende tilbud. Det er nu frit op til dig, at vurdere  de tømrer tilbud du har modtaget. 

Er du tilfreds? Så vælger du simpelt det bedste og billigste. 

MODTAG dine GRATis TILBUD:

spørgsmål og svar - tømrer

En tømrer arbejder typisk i materialer som træ eller kort. Typisk vil en tømrer lave skillevægge, skeletter til tag, trapper og andre lidt mindre grove opgaver som montering af døre, vinduer eller køkkener. 

Prisen for en tømrer varierer bredt, men vil typisk være omkring 300-500 kroner. Geografi, opgavens størrelse, parkering og lignende faktorer har alle indflydelse på prisen for en tømrer.

Hvor en tømrer laver grovere opgaver i træ, vil en snedker modsat arbejde mere i detaljen. Det siges ofte at tømrer arbejder i meter, og snedkere arbejder i centimeter. En snedker bygger eksempelvis køkkener og møbler men kan også være med til restaurering af bygninger.

En snedker vil ofte koste en smule mere end en tømrer i timen. Hvor prisen for en tømrer vil være et sted omkring 300-500 kroner + moms, vil en snedker nok snarere koste 400-600 kroner + moms. Prisen kan dog afhænge af mange variabler.

Vurder indholdet

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 0 / 5. Antal stemmer 0

Bliv den første til at bedømme

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?