Gulvlægger
skal du bruge en gulvlægger?
find en professionel gulvlægger
Har dit gulv set bedre dage og skriger de efter en gulvafslibning eller en gulvafhøvling? Skal du have støbt et nyt gulv, eller trænger huset i forbindelse med en renovering også til en gulvisolering? Uanset hvilken opgave du skal have løst, så er en gulvlægger svaret på ovenstående udfordringer.
Netop gulvlæggeren, timeprisen, valget af gulvtype og meget mere, er lige hvad du kan blive klogere på, her på siden.



FÅ 3 uforpligtende tilbud PÅ gulve
I samarbejde med 3byggetilbud.dk giver vi dig muligheden for, at indhente 3 uforpligtende tilbud på gulvopgaver.
De tilbud du modtager er gratis og uforpligtende. De bliver givet af profesionelle – typisk placeret tæt på dig.
MODTAG TILBUD:
Gulvlægger priser
Gulvlægger priser svinger naturligvis bredt, afhængigt af hvilken type af gulvarbejde du ønsker foretaget. Det er derfor svært at give et præcist bud på din opgave, før du har taget fat i et konkret gulvfirma og har modtaget et tilbud. Hos håndværkerpris.dk kan du, via vores samarbejdsparter, modtage 3 uforpligtende tilbud.
Herunder ses eksempler på gulvpriser. Prisudsving skyldes eksempelvis kørsel eller valg mellem billige og dyre materialer. Oftest vil prisen blive regnet i pris pr. m2, frem for timeprisen på en gulvlægger, der svinger mellem cirka 300-600 kroner.
Plankegulv: 300-1000 kr. p2. m2. inkl. gulvlægger.
Flisegulv: 200-700 kr. pr m2. inkl. gulvlægger.
Epoxy gulve: 800-900 kr. pr. m2. inkl. gulvlægger.
Få en idé om hvad dit nye gulv koster med vores prisberegner til gulve.
gulvlægger muligheder
En gulvlægger eller et gulvfirma kan være behjælpelige med mange forskellige typer af opgaver, omkring gulve. Har du et eksisterende trægulv kan de udføre gulvafhøvling samt gulvslibning. De kan endvidere lægge nye gulve, eller udskifte dele af resterende.
Inden for gulvarbejde kan der ligeledes udføres opgaver som gulvisolering, gulvstøbning samt gulvbelægning med forskellige typer af gulve.
Uanset hvilket gulvarbejde du ønsker udført, så anbefaler vi hos håndværkerpris.dk, at du laver en sammenligning af priser fra flere forskellige gulvfirmaer. Se endvidere gerne på anmeldelser.
billig gulvlægger - sådan gør du
Det har aldrig været nemmere, at finde en billig gulvlægger.
Som du kan se i den korte video, er processen bygget op omkring 3 simple proceser:
Send en kort beskrivelse – Få 3 tilbud – Vælg det bedste.
MODTAG TILBUD:
Typer af gulve
En professionel gulvlægger kan være behjælpelig med mange typer af gulve. Er du i tvivl om, hvilket gulv du skal vælge? Eller overvejer du om gulvet skal skiftes eller høvles? Så rådfør dig med gulvlæggeren omkring arbejdet. Se alternativt vores oversigt over forskellige typer af gulve, hvis du er i tivivl. Her har du en udpluk:
Betongulv – Et betongulv er enormt slidstærkt. Det laves af grus, vand og cement og er forholdsvis billigt. Du tænker måske beton som en kedelig grå farve, men der tilføres farve eller polering.
Epoxygulve kommer i mange farver og passer derfor til mange hjem. Gulvet er slidstærkt, rengøringsvenligt og skridsikkert.
Flisegulv – Kommer oftest som natursten eller keramisk. Her får du et næsten vedligeholdelsesfrit flisegulv, der er billigt og forholdsvis let at holde og rengøre. Desuden oplagt til gulvvarme.
Klinkegulv – Minder oftest om flisegulvet, da disse ligeledes er lavet af keramiske fliser. Klinkegulvet er ofte billigt, slidstærk og godt med gulvvarme.
Linoleumsgulv – Et slidstærkt gulv der er behageligt at bevæge sig på, kræver minimal vedligeholdelse og er forholdsvis billigt. Du husker måske denne gulvtype fra skoler og offentlige bygninger.
Trægulv – Findes i mange forskellige typer. Dette kunne eksempelvis være fyrretræsgulve, parketgulve eller massive trægulve. Trægulve er en større investering, men er smukke og har en lang levetid.
Vinylgulv – Vinyl er et blandingsmateriale af blandt andet PVC. Det er slidstærkt og fåes i foskellige niveauer af blødhed.
Nyt gulv, gulvslibning eller gulvafhøvling?
Der kan være mange penge at spare ved, at få foretaget en gulvslibning – eventuelt suppleret af en gulvafhøvling. men, hvad er forskellen egentlig?
Når et trægulv er ved at være slidt, kan det potentielt reddes ved at blive slebet ned. På denne måde sliber man et mindre lag af toppen, hvorefter gulvet vil fremstå pænt og nyt. Herefter kan der tilføjes ny behandling eller lak, efter eget ønske.
Hvis gulvet har for mange ridser og dybe hakker, så kan der eventuelt foretages en afhøvling af gulvet, før det afslibes pænt efterfølgende. Her tages et lidt større lag, hvorefter gulvet slibes pænt.
Er gulvet tidligere blevet slebet eller afhøvlet i bund, så kan det være nødvendigt, at skifte hele gulvet. Dette vil en professionel gulvlægger nemt kunne afklare for dig, ved nærmere eftersyn.
Altså kan det konkluderes, at du skal vælge mellem følgende, når du skal have renoveret eller udskiftet dit trægulv:
Gulvafslibning: En lettere slibning af overflade.
Gulvafhøvling + gulvafslibning: En grovere afhøvling og slibning.
Nyt gulv: Det gamle gulv pilles af og et nyt gulv lægges.
Før du takker ja til et tilbud, bør du altid overveje muligheden for, at modtage 3 uforpligtende tilbud, for på den måde at kunne få lavet det bedste gulvarbejde, til den bedst mulige pris.
Få tilbud på gulvarbejde - sådan gør du
Det er simpelt at få gode tilbud på udførsel af gulvarbejde. Gør ligesom 60.000 andre og benyt dig af 3byggetilbud.dk.
Når først du har udfyldt en formular magen til den på billedet her, er det største stykke arbejde overstået – på cirka 5 minutter!
Inden for kort tid, i nogle tilfælde få timer, vil du modtage dine 3 gratis og uforpligtende tilbud. Det er nu frit op til dig, at vurdere de gulvlægger tilbud du har modtaget.
Er du tilfreds? Så vælger du simpelt det bedste og billigste.
MODTAG dine GRATis TILBUD:
spørgsmål og svar - gulvlægger
Hvad koster en gulvmand?
Prisen på en gulvmand kan variere bredt. Prisen kan dog siges at befinde sig mellem 300-600 kroner. Oftest prissættes opgaven på baggrund af gulvtype og m2, hvilket ligeledes kan variere fra få hundrede kroner, op i 1000+ for eksempelvis sildebensparket. Variationen er så stor, da forskellige typer af opgaver, geografi og andet vil have indflydelse på den endelige pris. Derfor anbefales det at indhente flere tilbud.
Hvad koster et laminatgulv?
Prisen på nyt laminatgulv varierer en smule. Et godt udgangspunkt til beregningen vil dog være et sted mellem 150-300 kroner, pr. m2 for materialer. Prisen kan dog være både højere og lavere, hvorfor du altid anbefales at indhente flere tilbud på gulvlægningen. Inklusiv arbejdstid vil den samlede pris ende et sted mellem 500-900 kroner, pr. m2.
Hvad koster et plankegulv?
Prisen for et plankegulv vil typisk befinde sig mellem 500-900 kroner, eksklusiv arbejdsløn til gulvlæggeren. Oftest laves et samlet tilbud på opgaven, hvorfor der kan være penge at spare ved, at indhente flere tilbud før der accepteres et tilbud.
Hvad koster et linoleumsgulv?
Et linoleumsgulv koster typisk et sted mellem 100-300 kroner pr. m2 i materialeomkostninger. Hertil kommer gulvlæggerens løn på et sted mellem 300-600 kroner. Oftest gives et samlet tilbud på hele arbejdet.
Hvad koster et parketgulv?
Prisen på et parketgulv svinger fra et sted mellem 200-600 kroner i materialepris. Hertil kommer gulvlæggerens timeløn. Oftest vil der blive givet en samlet pris på arbejdet, hvorfor du bør indhente flere tilbud før du accepterer prisen for arbejdet.
Hvad koster et sildebensgulv?
Sildebensgulv eller sildebensparket er forholdsvis dyrt, set i perspektivet af andre typer gulve. Du kan forvente at betale en m2 pris på et sted imellem 1000-1500 kroner, eksklusiv arbejdsløn. Af samme grund kan der være meget at spare, ved at indhente flere uforpligtende tilbud, før noget accepteres.
Find en lokal gulvlægger:
Vurder indholdet
Klik på en stjerne for at vurdere
Gennemsnitlig vurdering 5 / 5. Antal stemmer 1
Bliv den første til at bedømme
We are sorry that this post was not useful for you!
Let us improve this post!
Tell us how we can improve this post?