Nedrivningsfirma i roskilde

Hjælp til nedrivning i 4000 roskilde eller omegn?

Find et nedrivningsfirma i roskilde

Et nedrivningsfirma i Roskilde arbejder med at fjerne og bortskaffe hele bygninger, men også med mindre projekter som vægge eller lofte, samt rådgivning. Et professionelt nedrivningsfirma i Roskilde kan altså hjælpe med alt fra at sørge for tilladelser og varsling, til selve nedrivningen, men også den efterfølgende bortskaffelse af affaldet. 

I dette indlæg vil vi give dig en bedre forståelse af nedrivningsfirmaer i Roskilde og hvordan du kan få den bedste pris på en nedrivningsopgave. Vi ser nærmere på typer af opgaver, overvejelser, priser og tilbudsindhentning. 

Hvis du allerede nu ønsker at indhente 3 uforpligtende og gratis tilbud på din nedrivningsopgave, kan du gøre det via dette link. God fornøjelse med læsningen! 

Nedrivningsfirma Roskilde

FÅ 3 uforpligtende tilbud PÅ nedrivning

I samarbejde med 3byggetilbud.dk giver vi dig muligheden for, at indhente 3 uforpligtende tilbud på nedrivningsopgaver. 

De tilbud du modtager er gratis og uforpligtende. De bliver givet af profesionelle – typisk placeret tæt på dig.

100% GRATIS
HURTIGT SVAR
KLARET PÅ 5 MIN.

Vælg nedrivningsspecialister i Roskilde

Når du skal have revet et hus eller en bygning ned, kan det være en god idé at benytte et professionelt nedrivningsfirma i Roskilde. En sådan virksomhed har den nødvendige erfaring og færdigheder til at udføre arbejdet både sikkert, men også yderst effektivt. De har det rigtige udstyr og værktøj, og så er de ansatte godt trænede i at håndtere potentielt risikable eller farlige situationer. Det betyder, at arbejdet vil blive gennemført sikkert for alle involverede.

Nedrivningsarbejde

Et professionelt nedrivningsfirma i Roskilde vil endvidere have styr på rådgivning og hjælp til indhentning af tilladelser eller varslinger, og de er forsikringsmæssigt dækket, hvis der skulle opstå problemer i forbindelse med arbejdet. 

Særligt dette område omkring tilladelser og rådgivning, er typisk hvad der får mange til at indhente tilbud fra fagfolk.

Endelig kan et professionelt nedrivningsfirma i Roskilde ofte udføre arbejdet hurtigere og mere effektivt end hvis du gør det selv, hvilket kan spare både tid og penge.

Prisen på nedrivning kan variere afhængigt af størrelse, tilstand, beliggenhed og type af nedrivning, så det kan være en god idé at indhente flere tilbud for at sammenligne priser og vælge den løsning, der passer bedst til dine behov og din økonomi.

Hvilke opgaver udfører nedrivningsfirmaer?

Nedrivningsfirmaer i Roskilde kan typisk hjælpe med et bredt udvalg af opgaver, som kan omfatte, men ikke er begrænset til:

 • Total nedrivning af bygninger og andre konstruktioner, hvor firmaet står for hele nedrivningsprocessen fra start til slut. Eksempelvis ved nedrivning af sommerhus. Større nedrivningsfirmaer tilbyder også totalentreprise, hvor de kan stå for hele renoverings- eller byggeprojektet.

   

 • Delvis nedrivning, hvor kun dele af bygningen fjernes, som f.eks. enkelte etager, tagområder, tilbygninger, garager med videre.

   

 • Indvendig nedrivning, som inkluderer arbejdsopgaver som nedrivning af loft, nedrivning af vægge og andre indvendige konstruktioner.
 • Miljøscreening og miljørapportering samt rådgivning og eventuel indhentning af de nødvendige tilladelser og varslinger, der skal styres og laves i forbindelse med nedrivningsprocesser.

   

 • Håndtering, sortering og bortskaffelse af byggeaffald, således at det sker på en ansvarlig og miljøvenlig måde. Dette kan være underlagt lovkrav!

   

 • Oprydning og vedligehold af byggepladser, således at det er sikkert og ryddeligt for alle involverede parter. Både på store pladser, men også hos private.

   

 • Særarbejde som f.eks. nedrivning af swimmingpool eller nedrivning af forurenede bygninger, sprængning og andre mere sjældne opgaver.
Nedrivning i gang

billig nedrivning - sådan fungerer det

Det har aldrig været nemmere, at finde et billigt nedrivningsfirma.
Som du kan se i den korte video, er processen bygget op omkring 3 simple proceser:

Send en kort beskrivelse – Få 3 tilbud – Vælg det bedste.

Hvad koster nedrivning i Roskilde?

Prisen for nedrivningsarbejde i Roskilde kan variere meget afhængigt af opgavens størrelse og kompleksitet. Der er mange faktorer, som kan påvirke prisen. Her er et par overordnede eksempler:

 • Størrelse og kompleksitet af opgaven: Jo større og mere kompleks en opgave er, jo dyrere vil den være. For eksempel vil det tage længere tid og kræve flere ressourcer at rive et stort kontorbyggeri ned, end at rive en mindre garage ned.

   

 • Håndtering af farligt materiale og byggeaffald: Hvis opgaven indebærer håndtering af farligt materiale og byggeaffald, kan det have stor betydning for prisen. Det kan afklares ved udarbejdelse af en miljørapport, før nedrivningen igangsættes.

   

 • Valget af nedrivningsfirma, logistik og lokation: Prisen kan variere afhængigt af hvilket firma du vælger, logistikken og lokationen.

Som udgangspunkt kan du regne med, at prisen starter fra omkring 500-700 kroner pr. m2. Men prisen kan blive dyrere, afhængigt af situationen, valget af nedrivningsfirma, logistik og lokationen. 

Husk på at prisen er ikke alt!

For eksempel kan en groft estimeret pris for nedrivning af hus i enkeltfamilie-størrelse lyde på alt fra 80.000 til 250.000 kroner. Men for at få en konkret pris på din opgave, er det bedst at indhente tilbud fra flere nedrivningsfirmaer i Roskilde og omegn. 

Det kan være en god idé at undersøge firmaernes erfaring inden for den type af nedrivningsopgave, du skal have udført. Det kan også være nyttigt at spørge om referencer og se eksempler på tidligere projekter, for at få en bedre idé om firmaets kvalitet, arbejde og kompetencer. 

Ofte er opgaverne dog forholdsvis basale, hvilket mange af Roskildes nedrivningsfirmaer har mangeårig erfaring med at løse. 

Det er ligeledes væsentligt at holde et øje på eventuelt ekstra omkostninger, som kan opstå i løbet af nedrivningsprocessen. Det kan være ting såsom transport, afhentning og bortskaffelse af affald, eller hvis der er krav om særlige tilladelser og varsler.

 Vær sikker på at de tilbud du sammenligner, indeholder det samme arbejde, før du til- eller fravælger. Skal du eksempelvis have udført en nedrivning af køkken? Så sørg for at nævne i opgavebeskrivelsen, at hårde-hvidevarer skal bortskaffes efter.

Nedrivning

Sagt helt enkelt er det bare vigtigt at undersøge flere nedrivningsfirmaer og entreprenører i Roskilde. Vi kan ikke anbefale nok gange at sammenligne deres tilbud, for at sikre, at du vælger det firma, der passer bedst til din opgave og dine ønsker. Ved at indhente flere tilbud kan du sammenligne priser, erfaring, ekspertise og evne til at håndtere farligt materiale og byggeaffald, for at sikre dig, at du får den bedste løsning til din nedrivningsopgave i Roskilde. God fornøjelse.

Få skarpe tilbud fra nedrivningsfirmaer i Roskilde & omegn

Processen for indhentning af tilbud på nedrivning kan opdeles i tre dele, men er overordnet super simpel:

 1. En beskrivelse af opgaven indsendes via dette link. Jo mere nøjagtig du er, jo lettere er det for virksomhederne at give dig en skarp og præcis tilbudspris på din opgave. Skal du eksempelvis have udført en nedrivning af skorsten? Så beskriv det i stil med “Delvis nedrivning af skorsten på 1-plans hus. Delen over taget skal fjernes – i skal bortskaffe stenene”
 2. En medarbejder kontrollerer oplysningerne og sender informationen i udbud, hvorefter relevante nedrivningsfirmaer i KBH kan byde på opgaven.
 3. Du præsenteres for virksomhedernes tilbud, hvorefter du på egen hånd kan takke ja eller nej. Du kan ligeledes tjekke virksomhedernes tidligere anmeldelser, hvilket eksempelvis kan gøres på Trustpilot.

Det har aldrig været nemmere, hvilket også er grunden til at mange hundrede-tusinde opgaver er blevet formidlet via 3byggetilbud siden år 2000, ligesom servicen er blevet nævnt i mange af landets største medier. Vil du selv have syn for sagen, så besøg 3byggetilbud nu. 

3 tilbud på nedrivning - sådan gør du

Det er simpelt at få gode tilbud på udførsel af nedrivningsarbejde. 
Gør ligesom tusindvis andre og benyt dig af 3byggetilbud.dk.
Når først du har udfyldt en formular magen til den på billedet her, er det største stykke arbejde overstået – på cirka 5 minutter!

Inden for kort tid, i nogle tilfælde få timer, vil du modtage dine 3 gratis og uforpligtende tilbud. Det er nu frit op til dig, at vurdere de nedrivningstilbud du har modtaget. 

Er du tilfreds? Så vælger du simpelt det bedste og billigste. 

MODTAG dine GRATis TILBUD:

nedbrydnings- og Nedrivningsfirmaer i Danmark

Der findes en hel række af kompetente nedrivningsfirmaer i Danmark. Du kan læse mere om nedrivningsfirmaer i en række af Danmarks største byer herunder:

Vurder indholdet

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 0 / 5. Antal stemmer 0

Bliv den første til at bedømme

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?