ISOLERING

SKAL DU BRUGE EN ISOLATØR?

find et godt isoleringsfirma

Det er en isolatør eller et isoleringsfirma du skal have fat i, når der skal opsættes isoleringer af forskellig type. Det kunne eksempelvis være isolering af gulv, loft, inder- eller ydervægge.

Et godt isoleringsfirma kan være behjælpelige med forskellige typer af isolering, som eksempelvis ind- eller udvendig isolering, samt isolering af loft eller gulv.

På håndværkerpris.dk kan du blive klogere på mange typer af håndværksmæssige opgaver samt at få 3 uforpligtende tilbud. 
Sådan sikrer du det bedst håndværk, til den bedste pris.

Isolering

FÅ 3 tilbud PÅ isolering

I samarbejde med 3byggetilbud.dk giver vi dig muligheden for, at indhente 3 uforpligtende tilbud på isoleringsopgaver. 

De tilbud du modtager er gratis og uforpligtende. De bliver givet af profesionelle – typisk placeret tæt på dig.

100% GRATIS
HURTIGT SVAR
KLARET PÅ 5 MIN.

Hvad er isolering?

Isolering handler i bund og grund om at holde på varmen i boligen. En god isolering kan altså være medvirkende til, at varmeregningen bliver væsentligt lavere – og modsat.

Isolering er en af de billigste og nemmeste måder, at investere i optimering af et hus. Det er både godt for miljøet og tegnebogen. Ligeledes kan det have en støjreducerende virkning, hvilket i alle tilfælde er et plus.

Isoleringen har betydning for indeklimaet, da du ved god isolering undgår blandt andet træk og kulde. Det øger komforten og kan ligeledes mindske chancen for eksempelvis mug eller skimmelsvamp som konsekvens af kondensering.

billig isolering

Der kan være stor forskel i prisen, når du skal vælge et isoleringsfirma eller en isolatør. Derfor anbefaler vi altid hos Håndværkerpris, at du sammenligner tilbud fra flere forskellige udbydere. Sådan sikrer du dig den bedste pris på din investering.

Afhængigt af materiale, geografisk placering, valg af isoleringsfirma med videre, koster det omkring 200-500 kroner pr. m2, når der eksempelvis skal monteres isoleringsmåtter.

Du finder den billigste isolatør ved at sammenligne flere tilbud mod hinanden. Det kan desuden være en god idé, at sammenligne pris for isoleringsfirmaet med det arbejde der skal udføres, samt tidligere vurderinger af firmaets arbejde fra andre kunder.

billig isolatør - sådan fungerer det

Det har aldrig været nemmere, at finde en billig isolatør.
Som du kan se i den korte video, er processen bygget op omkring 3 simple proceser:

Send en kort beskrivelse – Få 3 tilbud – Vælg det bedste.

Indvendig isolering

Ved valget af indvendig isolering, monteres isoleringen indefra på væggen. Det betyder ligeledes, at der bliver mindre plads at bo på. Derfor anbefales det oftest ved efterisolering, at denne foretages som værende en udvendig.

Har du hule vægge? Så kan hulmursisolering, hvor isoleringen sprøjtes ind i væggens hule rum, være den optimale løsning!

Indvendig isolering laves ved at bygge et skelet i træ eller stål. Herefter placeres isolering efter aftalt tykkelse i skellettet. Håndværkeren sørger desuden for, at opsætte et dampspær, for at undgå fugt og derved chance for eksempelvis skimmelsvamp.

Uden på skellettet opsættes afslutningsvis gipsplader eller lignende, der nu kan spartles og males af en maler. Vær opmærksom på placering af husets radiatorer og stikkontakter.

Udvendig isolering

En udvendig isolering er ofte en optimale løsning på huse, hvor hulmursisolering ikke er muligt. Som navnet indikerer, foretages isoleringen på ydersiden af huset. 

Netop denne type efterisolering har flere fordele. Der bliver ikke fjernet beboelsesplads, facaden får et pænt, nyt udseende og du slipper for at skulle flytte eksempelvis radiatorer og stikkontakter med ud.

Ofte vil udvendig isolering være en større investering, end indvedig isolering der kan laves løbende. Det er ikke en ulempe, men er værd at have med i overvejelserne. 

Udvendig isolering kan være en stor investering. Derfor kan der være mange penge at spare, ved at indhente flere tilbud på projektet.

Få tilbud på isolering - sådan gør du

Det er simpelt at få gode tilbud på udførsel af isoleringsarbejde. Gør ligesom 60.000 andre og benyt dig af 3byggetilbud.dk.
Når først du har udfyldt en formular magen til den på billedet her, er det største stykke arbejde overstået – på cirka 5 minutter!

Inden for kort tid, i nogle tilfælde få timer, vil du modtage dine 3 gratis og uforpligtende tilbud. Det er nu frit op til dig, at vurdere  de isolatør tilbud du har modtaget. 

Er du tilfreds? Så vælger du simpelt det bedste og billigste. 

Spørgsmål og svar - isolering

Isoleringen sørger for at pakke dit hus ind, som en stor dyne. Det er væsentligt for at holde på varmen, hvilket reducerer din regning. Ligeledes sørger det for at holde kulden ude.

Isolering og efterisolering kan gøre mere skade end gavn. Derfor er det væsentligt, at du ved hvad du laver, når der skal isoleres. Alternativt anbefales det altid at benytte en professionel isolatør, så arbejdet udføres korrekt.

Der findes forskellige typer af isolering, der virker godt afhængigt af opgaven. Der findes blandt andet papirisolering, glas- og stenuld samt flamingo. Oftest kommer de som enten granulat til eksempelvis hulmursisolering, samt ruller eller såkaldte batts.

Der er stor forskel på, hvor længe isolering holder. Ofte vil batts eksempelvis holde længere end granulat. Afhængigt af din opgave, bør du rådføre dig med en professionel isolatør. Et overordnet skøn vil være fra 15-50+ år, hvis udført korrekt.

Vurder indholdet

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 0 / 5. Antal stemmer 0

Bliv den første til at bedømme

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?