Nedrivning af køkken

Få 3 tilbud på nedrivning af køkkenet

Viden og pris på nedrivning af køkken

Når det handler om nedrivning af køkken, så findes der typisk to typer af mennesker. Der er dem som ønsker at gøre mest muligt selv, og så er der dem som ønsker hjælp til mest muligt.

Afhængigt af nedrivningsopgavens størrelse er begge ting muligt, men særligt ved større renoverings- eller nedrivningsprojekter kan det være en god idé, at overveje hjælp fra professionelle nedrivningsfirmaer.

I dette indlæg gør vi dig klogere på nedrivning og i særdeleshed nedrivning af køkkener. Vi ser nærmere på overvejelser samt muligheden for at udføre arbejdet selv.

Vi kigger også på eventuelt behov for tilladelser, bortskaffelse af det gamle køkken og priser. Afslutningsvis giver vi dig muligheden for, at indhente 3 uforpligtende tilbud på nedrivning af køkken. 

Hvad koster nedrivning?

FÅ 3 uforpligtende tilbud PÅ nedrivning

I samarbejde med 3byggetilbud.dk giver vi dig muligheden for, at indhente 3 uforpligtende tilbud på nedrivningsopgaver. 

De tilbud du modtager er gratis og uforpligtende. De bliver givet af profesionelle – typisk placeret tæt på dig.

100% GRATIS
HURTIGT SVAR
KLARET PÅ 5 MIN.

Overvejelser ved nedrivning af køkken

Nedrivning kan ofte virke overkommeligt, men er i praksis en mere kompliceret proces. Ser vi på nedrivning af køkkener som eksempel, så kan det for mange være simpelt at pille de gamle skabe ned. Der er dog mere at tage stilling til, hvilket ofte er hvad mange glemmer. Eksempelvis kan der være afmontering af hårde-hvidevarer, gas, el eller udsugning og emhætter, hvilket ikke bare kan smadres og smides væk.

Det er naturligvis sandt at en del af processen kan klares på egen hånd, hvis det altså ønskes. Ved større nedrivnings- eller renoveringsprojekter er der dog ikke tvivl om, at der i hvert fald til dele af arbejdet kan være brug for et professionelt nedrivningsfirma.

Netop nedrivningsfirmaer har styr på korrekt nedrivning og kan hurtigt hjælpe dig med eksekvering af dit projekt. Hvad der kan være endu vigtigere end selve nedrivningen er dog de forudgående tilladelser, hvis nødvendigt. Et andet eksempel kan være den efterfølgende bortskaffelse og sortering af byggematerialerne. Skal du have gang i en større nedrivning? Så kan der også være krav om en såkaldt miljørapport.

Er du i tvivl om behovet for hjælp, så kan det være en idé at indhente 3 uforpligtende tilbud på nedrivning af dit køkken. Her kan du få en konkret pris fra flere nedrivningsfirmaer, uanset størrelse på den samlede opgave. Du kan altså vurdere hvad det vil koste – nemt, hurtigt og 100% uforpligtende.

Regler for nedrivning af køkkener

Det er muligt at stå for nedrivning af køkkener på egen hånd. Selve afmonteringen af skabe er næppe det mest besværlige, ligesom mange kan varetage bortskaffelsen af de gamle elementer på egen hånd. For at give en simpel oversigt over arbejdet, så kan processen opdeles i tre dele.

  1. Før nedrivningen påbegyndes bør du undersøge, om det er nødvendigt med varsling eller indhentning af nedrivningstilladelser. Dette punkt afhænger af nedrivningens omfang, hvorfor du bør kontakte kommunen eller en advokat, hvis ikke du altså benytter et professionelt nedrivningsfirma som kan hjælpe med denne del.

     

  2. Selve nedrivningsprocessen. Her skal du være opmærksom på eventuelle sikkerheds- og støjhensyn. Både overfor dig selv, men også overfor dine naboer. 
    Visse elementer må du ikke selv afmontere, hvorfor det eksempelvis kan være nødvendigt med hjælp fra en elektriker ved el-installationer, eller et VVS-firma ved varme, vand eller gas. Med styr på denne del, så kan selve afmonteringen af køkkenets normale elementer dog sagtens udføres på egen hånd, hvis du har styr på dette.

  3. Bortskaffelse og sortering af affald. Medmindre du bortgiver dit køkken, så skal nedrivningsaffald og elementer sorteres og bortkøres. Du kan være heldig at kunne benytte foreningens storskrald, men ellers er det op i traileren og en tur eller ti på genbrugspladsen.

Processen for nedrivning kan være simpel for den rutinerede, men forvirrende for folk uden særligt forstand på området. Ønsker du hjælp til dele eller potentielt hele nedrivningsopgaven? Eller er du bare nysgerrig på en eventuel pris? Så anbefaler vi at indhente 3 uforpligtende tilbud på opgaven.

Nedrivning i gang

billig nedrivning - sådan fungerer det

Det har aldrig været nemmere, at finde et billigt nedrivningsfirma.
Som du kan se i den korte video, er processen bygget op omkring 3 simple proceser:

Send en kort beskrivelse – Få 3 tilbud – Vælg det bedste.

Nedrivningstilladelser og varsel til kommunen

Bor du i en lejlighed eller en flerfamilie-bolig, så kan det være nødvendigt at anmelde nedrivning af køkkenet til kommunen. Det kan ligeledes gælde ved andre typer af nedrivning, som eksempelvis ved nedrivning af hus, eller ved nedrivning af sommerhus. Bor du i dit eget enfamilieshus, så er det typisk ikke nødvendigt at anmelde køkken-nedrivning til kommunen, men større nedrivningsarbejde og ændring af rumfordeling skal også her tillades og varsles.

Vælger du at benytte et nedrivningsfirma, så kan de være behjælpelige med hele tilladelses- og varslingsprocessen, før nedrivningen påbegyndes. Varslingen skal typisk ske 14-dage før selve arbejdet udføres. For at være sikker kan det anbefales at kontrollere med kommunen, for altid at være på den sikre side.

Bortskaffelse af det gamle køkken

Du kan med fordel overveje bortskaffelsen før nedrivningen går i gang. Mange gange er det muligt at forære dele af køkkenet væk, mod at personer selv demonterer og afhenter. Sådan kan du på en og samme tid få gratis arbejdskraft, men også have fokus på genbrug. Selvom dit køkken måske er gammelt og slidt, så kan det i andres øjne være guld værd – og du vil med stor sandsynlighed blive overrasket over, hvor stor interesse der kan være for selv dele af et ældre køkken.

Kan dele af køkkenet genbruges, så kan det potentielt også være nok at skifte bordplader og fronte på køkkenet skelet. Sådan kan du i mange tilfælde få et billigere køkken, end hvis der laves en komplet nedrivning og installation af et nyt.

Vælger du at benyttet et professionelt nedrivningsfirma, så vil de oftest også stå for bortskaffelse som en del af aftalen. Vælger du at udføre hele eller dele af arbejdet selv, så er det dog også dig selv som skal bortskaffe køkkenets mange elementer.

Du kan være heldig at der i din kommune eller forening er en storskraldsordning, men alternativt er det dig selv som skal en tur på genbrugspladsen.

Nedrivning af køkken

Hvad koster nedrivning af køkken?

Ser vi på nedrivning generelt, så vil prisen typisk være et sted mellem 500-600 kr. pr. m2. Opgavens samlede størrelse og kompleksitet kan dog have stor indflydelse på den endelige nedrivningspris, uanset om det handler om nedrivning af bygninger, noget så simpelt som nedrivning af vægge, eller som i dette tilfælde et køkken.

Ser vi på mindre nedrivningsopgaver, så vil du typisk kunne finde arbejdet til et sted i mellem 5.000 – 15.000 kroner. Geografi og valg af virksomhed har her stor betydning, ligesom køkkenets størrelse naturligvis også har en del at sige. Blandt de dyreste områder finder du nok nedrivningsfirma i København, nedrivningfirma i Odense samt nedrivningsfirma i Århus.

Skal du efterfølgende have installeret et nyt køkken, så varierer prisen her af mange parametre. Typisk kan de billigste køkkener fås fra 30.000 kroner, men du kommer nemt op i 100.000+ kroner, hvis du vil have et tilpasset køkken, med elementer af højere kvalitet.

professionel nedrivning af et køkken - hvor lang tid tager det?

Det vil være en nødvendighed at planlægge udskiftning eller nedrivning af et køkken. Mange af de centrale elementer i vores hverdag er placeret her, hvor vi både opbevarer og tilbereder mad, ligesom vi ofte har skraldespand, opvaskemaskine og vandadgang i netop køkkenet.  

Vælger du selv at udskifte dit køkken, så er det altså vigtigt at du har en helt klar plan. Før du adskiller og nedriver, skal der være styr på processen, helt frem til at køkkenet igen er funktionsdygtigt. Det kan være mange ting at holde styr på, hvilket alternativt kan undgås ved bruges af et professionelt firma.

Særligt hvis der også skal laves ny struktur, flyttes vægge eller laves gulve, så skal mange elementer spille sammen. I disse tilfælde er det ekstra anbefalelsesværdigt at inddrage professionelle. Det samme gælder hvis du aldrig før har prøvet arbejdet, hvilket ligeledes vil være en situation hvor meget kan gå galt.

Er du afhængig af dit køkken, er det en større opgave eller har du ingen tidligere erfaring med lignende arbejde? I så fald vil et nedrivningsfirma være den bedste løsning. Ønsker du at spare penge, så fortæl at du ønsker at bidrage med mest muligt selv, hvilket eksempelvis kan være bortkørsel af byggeaffald, forberedelse eller afmontering af det lette – eller måske noget så simpelt som oprydningen

Køkken nedrivning

Få den bedste pris på nedrivning af køkkenet

Ønsker du hjælp til nedrivning af køkkenet, så er prisen naturligvis et nøgleelement. Hvor mange i gamle dage ringede rundt, så får du den bedste pris på nedrivning af køkken, ved at sammenligne tilbud fra flere nedrivningsfirmaer i dit lokalområde.

Tilbuddene kan være nogenlunde identiske, men ofte vil der være differencer i prisen, hvorfor der også kan være mange penge at spare. Med digitale sammenligningstjenester som er både gratis og uforpligtende, så er det nærmest et must at gøre. Skal du have revet dit køkken ned? Så indhent 3 uforpligtende tilbud med det samme.

Processen for indhentning af tilbud på nedrivning af køkkener er simpel. Du indsender en kort opgavebeskrivelse, hvorefter opgaven sendes til håndværkere lokaliseret i dit nærområde. Er de interesserede i din opgave? Så kan de byde på den. Du præsenterer herefter for tilbud, hvorefter du frit kan takke ja eller nej. 

3 tilbud på nedrivning - sådan gør du

Det er simpelt at få gode tilbud på udførsel af nedrivningsarbejde. 
Gør ligesom tusindvis andre og benyt dig af 3byggetilbud.dk.
Når først du har udfyldt en formular magen til den på billedet her, er det største stykke arbejde overstået – på cirka 5 minutter!

Inden for kort tid, i nogle tilfælde få timer, vil du modtage dine 3 gratis og uforpligtende tilbud. Det er nu frit op til dig, at vurdere de nedrivningstilbud du har modtaget. 

Er du tilfreds? Så vælger du simpelt det bedste og billigste. 

MODTAG dine GRATis TILBUD:

Vurder indholdet

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 0 / 5. Antal stemmer 0

Bliv den første til at bedømme

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?