Strømpeforing af kloak

FÅ 3 tilbud på strømpeforing

Renovering af kloak

Strømpeforing kan være en af flere løsninger, hvis du oplever problemer med kloak, faldstammer eller lignende. Netop strømpeforing af kloak er en oplagt renoveringsmetode, som forlænger levetiden på netop forskellige typer af afløbsrør.

Selvom mange naturligvis håber på at slippe for opgravning af kloakken, som er muligt via strømpeforing i stedet, så er det dog ikke altid en mulighed at nøjes. 

I dette indlæg kan du blive klogere på netop strømpeforing af kloakker. Du kan læse mere om udførsel, fremgangsmåde, priser og andre alternativer, hvis ikke strømpeforingen er mulig. Vil du hellere bare have tre uforpligtende tilbud på strømpeforing eller renovering af kloak? Så klik i stedet her

Renovering af kloak

FÅ 3 uforpligtende tilbud PÅ renovering

I samarbejde med 3byggetilbud.dk giver vi dig muligheden for, at indhente 3 uforpligtende tilbud på kloakrenovering. 

De tilbud du modtager er gratis og uforpligtende. De bliver givet af profesionelle – typisk placeret tæt på dig.

100% GRATIS
HURTIGT SVAR
KLARET PÅ 5 MIN.

Hvad er en strømpeforing?

Ved arbejdet med strømpeforing indføres en såkaldt “strømpe”, lavet i glasfiber, ind i det rør som skal renoveres. Denne strømpe pustes op som en ballon, så den presses mod rørets eksisterende sider. 

Strømpen er beklædt med en form for imprægnering, hvilket presses ind i revner og danner en ny skal på det eksisterende rør. Når imprægneringen er hærdet, så er det eksisterende rør altså renoveret og forseglet, hvorfor det igen vil være fuldt funktionsdygtigt.

Strømpeforing egner sig til renovering af kloakrør, faldstammer og diverse afløb. Det foretrækkes typisk ved renovering, da alternativet vil være at grave den eksisterende kloak op, for efterfølgende at erstatte denne med en ny. I visse tilfælde kan det dog være nødvendigt med en komplet udskiftning. Du kan læse mere om afgørelsen og valget af løsning senere i indlægget her.

Hvad er fordelene ved strømpeforing?

Mange håber og ønsker muligheden for strømpeforing, når det endelig er til til kloakrenovering. Det gør de på grund af at dette er den nemmeste og billigste vej til renovering af kloakrør. Når alternativet typisk er opgravning, så er håbet forståeligt. Ved at udføre strømpeforing opnås adskillige fordele:

 • Ingen opgravning af eksisterende rør.

 • Du slipper for byggerod og sure naboer, ødelagte haver, veje med videre.

 • Tidsforbrug, omfang og pris er typisk lavere.

 • Strømpeforing af kloak er en afprøvet og holdbar løsning.

Hvis det er muligt sparer strømpeforing dig altså for en masse tid, en masse kræfter, ødelagte haver, sure naboer og ikke mindst penge. Når udførslen endvidere kan klares med en til to dages arbejde, så er det ingen overraskelse at netop strømpeforing af kloak er en oplagt og ønsket fremgangsmåde ved kloakrenovering.

Er der ulemper ved strømpeforing af kloak?

Ved strømpeforing får du på kort tid en kloak som er klar til kamp. Holdbarheden er lang, prisen er typisk lavere og du kan igen sove trygt om natten – for din kloak er hærdet og sikker. Der er mindre ulemper ved strømpeforing generelt. Du bør naturligvis tage en dialog med kloakmesteren omkring den enkelte opgave, men blandt de mere overordnede ulemper ved strømeforing kan nævnes mindre ting som:

 • Kloakken skal stoppes og lukkes midlertidigt.

   

 • Mindre lugtgener når imprægneringen hærder (dampene lugter til tider).

   

 • Udfordring ved afspæring af kloakbrønde, så kloakmester kan komme til.

Endnu en ulempe kan være strømpeforing af svært tilgængige kloakrør. Det vil være dyrere, men er stadig en bedre løsning end opgravning af vejen, haven eller noget helt tredje. 

Et svært tilgængeligt kloakrør kan være rør placeret under huset, rør med mange knæk eller meget smalle rør. 

Rør til afløb kan strømpefores

billig strømpeforing

Det har aldrig været nemmere, at finde en billig kloakmand.
Som du kan se i den korte video, er processen bygget op omkring 3 simple proceser:

Send en kort beskrivelse – Få 3 tilbud – Vælg det bedste.

SÅDAN FOREGÅR EN STRØMPEFORING

På nuværende tidspunkt ved du nok at en strømpeforing er en billigere, hurtigere og lettere løsning end opgravning af kloakken. Selve strømpeforing af kloak er en simpel process når det kommer til forklaringen, men kloakmesteren kan dog sagtens få sved på panden alligevel. Lidt forenklet kan processen opdeles i to dele – Tv-inspektion og udførslen.

TV-inspektion af kloakken

Før en kloakrenovering kan udføres skal der skabes et overblik. Det gøres via en TV-inspektion af kloak og faldstammer. Her indføres et lille kamera med lys i kloakken, hvorefter de forskellige rør kan inspiceres og eventuelle fejl og skader kan noteres.

Fagmanden kan følge kameraets bevægelser på en skærm. Når TV-inspektionen er udført kan han vurdere, hvilken løsning som vil være den optimale. Både på kort sigt, men også på den lidt længere bane. Typisk kan du få kameraets optagelser som fil, hvilket kan benyttes som dokumentation for tilstanden efterfølgende. TV-inspektionen varierer i pris, men et estimat på ca. 1500 kroner bør ikke være helt galt.

Udførsel af strømpeforingen

Vurderes det efter TV-inspektionen at der kan udføres strømpeforing, så kan der planlægges og gøres klar til næste del af arbejdet. Her er en række trin som kloakmesteren skal igennem, før strømpeforing af kloakken kan udføres:

 1. Sikring og eventuel aflukning af rør og kloakledninger.
 2. Klargøring af “Strømpe” og imprægnering (Plyester eller epoxy)
 3. Indføring og kontrol af strømpens placering
 4. Opblæsning af strømpen som en ballon
 5. Hærdetid, afmontering af udstyr og afsluttende inspektion

Det vil typisk tage 24-timer før kloakken er klar til brug på ny. Det er dog at foretrække, sammenlignet med opgravning af hele systemet. Priserne kan variere, men der kan være mange penge at spare på at indhente 3 uforpligtende tilbud på strømpeforing. Du kan selv opsøge kontakten, eller alternativt benytte sammenligningstjenester som 3byggetilbud.dk

Kloak renovation

Hvad koster strømpeforing af kloak og faldstammer?

Typisk kan strømpeforing udføres for cirka 1000 kroner pr. meter rør som skal fores. I forhold til prisen så kan den variere på baggrund af flere ting. Eksempler kan være samlet længde, tilgængelighed af rørene, samlet opgavestørrelse og geografisk placering.

Med til historien om pris på strømpeforing af kloak hører det, at der kan være forskel på pris fra firma til firma. Det kan både skyldes deres interne prissætning, men også hvor de kommer fra rent geografisk. Hvis du vil have en præcis pris på strømpeforing af kloak, så anbefaler vi altid at indhente 3 uforpligtende tilbud på opgaven. Det kan gøres via dette link – nemt, hurtigt og 100% gratis.

Holdbarhed ved strømpeforing:

Der er lidt forskel på meldingerne når det kommer til holdbarhed ved strømpeforing. Enkelte virksomheder nævner et tidsinterval på 30-50 år, mens andre er helt oppe i perioder på 70-100 år. Hvad er er rigtigt afhænger potentielt af den givne situation, slid og meget mere. Det kan dog konkluderes at strømpeforingen er en oplagt substitut til udskiftning af kloakrørene.

Netop holdbarhed, arbejdets udførsel og meget mere kan du tale ind i, med det enkelte kloakrenoveringsfirma. De kan typisk give kyndig vejledning på baggrund af den enkelte situation. I første omgang handler det om at finde det bedste firma, til en skarp pris. Netop tilbudsindhentningen kan du læse mere om i det kommende afsnit.

Få uforpligtende tilbud på strømpeforing

Ønsker du udførsel af kloakrenovering eller strømpeforing af faldstamme, kloakrør eller lignende? I så fald bør du overveje at indhente flere tilbud på din opgave, for i sidste ende at stå med det rette firma til den rette pris.

Der er flere tilgang til netop indhentningen. Du kan selv søge og ringe rundt, du kan finde din lokale kloakmester, eller du kan spørge venner, bekendte eller naboen. Den hurtigste løsning er dog at indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud online. Det kan du gøre hos udbydere som 3byggetilbud, som gør det nemt, hurtigt og gratis for dig som potentiel kunde. Tid til at få styr på din renovering? Indhent dine tilbud via dette link!

 

Få tilbud på strømpeforing

Det er simpelt at få gode tilbud på udførsel af kloak-arbejde.
Gør ligesom tusindvis andre og benyt dig af 3byggetilbud.dk.
Når først du har udfyldt en formular magen til den på billedet her, er det største stykke arbejde overstået – på cirka 5 minutter!

Inden for kort tid, i nogle tilfælde få timer, vil du modtage dine 3 gratis og uforpligtende tilbud. Det er nu frit op til dig, at vurdere  de renoveringstilbud du har modtaget. 

Er du tilfreds? Så vælger du simpelt det bedste og billigste. 

MODTAG dine GRATis TILBUD:

Vurder indholdet

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 0 / 5. Antal stemmer 0

Bliv den første til at bedømme

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?