Algebehandling af træterrasse

få tilbud på rens & algebehandling af træterrassen

Effektiv algebehandling af træterrasse

Har du træværk, et plankeværk eller en terrasse i træ, som er angrebet af grønne alger? Træ er ofte plaget af netop alger, hvilket blandt andet kan skyldes det danske klima, som er både koldt og fugtigt.

Særligt efter vinteren er det ikke unormalt, at de grønne alger dukker op på blandt andet fliser og områder af træ. Det får vores træterrasse og andre områder til at fremstå indbydende, selvom vi danskere elsker sommerhyggen! Der findes heldigvis en god og effektiv løsning – svaret er en algebehandling af træterrasse.

Netop algebehandlingen af træterrasser er hvad vi ser nærmere på i dette indlæg. Vi giver dig forståelsen for algebehandling generelt, men også hvordan man fjerner alger fra træ, hvornår det bør gøres, hvor hyppigt det bør ske samt hvad det koster. Vi har nemlig fundet gennemsnittet hos flere udbydere og giver dig svaret på, hvordan du får den bedste pris på din algebehandling af træterrassen.

Træterrasse algefjerning og hund

tilbud på rens af træterrasse

I samarbejde med 3byggetilbud.dk giver vi dig muligheden for, at indhente 3 uforpligtende tilbud på algebehandling. 

De tilbud du modtager er gratis og uforpligtende. De bliver givet af profesionelle – typisk placeret tæt på dig.

100% GRATIS
HURTIGT SVAR
KLARET PÅ 5 MIN.

Hvad er algebehandling af træterrasser

Har du haft træværk eller træterrasse i længere tid, så kender du nok allerede til algeangreb. Algerne bekæmpes via et desinficerende algemiddel, der ved udsprøjtning på træterrassen fremstår som hvidt skum. Algemidlet trænger dybt ind i algerne, hvorefter det slår dem ihjel. Det betyder også at algerne efter lidt tid vil forsvinde, hvorefter taget igen vil fremstå pænt og præsentabelt. 

Et kontinuerligt forsøg af en professionel til algebehandling af træterrassen er ikke en dårlig ide. Det kan både være en god løsning rent kosmetisk, men alger og mos kan ligeledes være både glatte, men også skadelige på forskellige overflader. Det skyldes at algerne holder på vand, som kan medføre små revner og sprækker, når vinteren kommer. 

Ved brugen af algemiddel vil der gå en smule tid, før det fulde resultat kan ses. det skyldes at midlet skal have tid til at virke. Typisk vil det være muligt at se de første resultater efter cirka to uger, men der kan potentielt gå 12-24 uger, før det komplette resultat af algebehandlingen kan ses. Det skyldes algebehandlingens virkningstid, samt at vind og vejr skal bidrage og gøre sin del af arbejdet.

Hvis du ønsker hurtigere resultater ved rens af træterrassen, så kan det overvejes at få udført en træterrasserens. Her bruges højtryk til at fjerne både alger, men også andre belægninger, hvilket du kan læse mere om i næste afsnit.

Forskel på hedvandsrens og algebehandling

Der er markant forskel på hedvandsrens og algebehandling af træterrasser. Ser vi på algebehandlingen, så er det som forklaret i ovenstående afsnit fordelingen af et algemiddel, som opløser og dræber algerne på træet. Her vil ventetiden for resultatet være alt fra 14 dage til 6 måneder.

Omvendt vil resultatet ved en hedvandsrens kunne ses øjeblikkeligt, hvorfor dette kan være det oplagte valg for mange. Ved arbejdet med hedvandsrens for professionelle bliver der typisk brugt et hedvandsanlæg, som kan opvarme vand op mod 120 grader. Anlægget sprøjter via højtryk det varme vand ud, hvorefter alle urenheder som eksempelvis alger, mos, snavs og andet, forsvinder fra træterrassen med det samme. 

Hedvandsrens kan bruges som alternativ til algebehandling og kommer da også med sine fordele. Træets overflade efterlades dybderenset og ren, men ligeledes “bar” og modtagelig overfor nye urenheder. Derfor kan det være en idé at den får en omgang imprægnering, for at forbedre modstandsdygtigheden over for særligt alger. Endnu en fordel kan være, at mange virksomheder der benytter det varme vand, slipper for at bruge kemikalier, til gavn for miljøet.

Algebehandlede fliser

Hvis du udelukkende har problemer med overfladiske alger på din terrasse, men ikke har behov for en dybdegående træterrasserens, så kan det overvejes at undvære hedvandsrensning. Det varme vand gør at der kan renses ved lavere tryk, end ved brugen af koldtvandsrensere, men alligevel vil det slide på træoverfladen at bruge højtryk. Her er algemiddel mere skånsomt, hvorfor det kan være det oplagte valg ved mindre problemer med alger på træet.

Er du i tvivl om det rette valg, så lav en simpel opgavebeskrivelse og indhent 3 uforpligtende tilbud på din opgave. Det kan gøres nemt, hurtigt og gratis via dette link.

Algebehandling til skarpe priser

Det har aldrig været nemmere, at finde en billig algevirksomhed.
Som du kan se i den korte video, er processen bygget op omkring 3 simple processer:

Send en kort beskrivelse – Få 3 tilbud – Vælg det bedste.

Hvor ofte bør en træterrasse algebehandles?

Arbejdet med algebehandling af træterrassen kan udføres på alle tider af året. Med det i mente, så er både regnvejr og frostvejr en dårlig makker til algebehandling af træterrasser, da regnet vil skylle algemidlet væk – eller regnen vil skylle det væk, før det når at trænge ind i algerne og udføre sit arbejde.

Starten af foråret vil for mange være det bedste tidspunkt til en algebehandling af træterrassen. Det er oplagt fordi træterrassen så vil stå med sit fulde resultat, omkring tiden hvor sommeren er på sit højeste – og hvor terrassen virkelig skal tages i brug. Hvis du ønsker den renset hurtigt, eller på andre tider af året, så kan hedvandsrens som tidligere nævnt være et oplagt alternativ.

Hos de fleste virksomheder der arbejder med algefjerning og rens af terrasser, algebehandling af fliser med videre, anbefales behandlingen en gang årligt. Det gør de for at holde effekten ved lige. Mange af de danske algebehandlings- og fliserensvirksomheder tilbyder endda abonnementservice, hvor du med besparelser kan få en fast aftale i kalenderen. Det kan ligeledes være værd at overveje, om der i samme omgang skal udføres algebehandling af tag eller algebehandling af facaden, da der kan være penge at spare ved løsning af flere opgaver i samme tilbud.

Uanset om du vil have et enkelt besøg, eller ønsker en langvarig relation, så anbefaler vi at indhente 3 uforpligtende tilbud på opgaven – så får du en effektiv algebehandling til skarpe priser.

Hvad koster en effektiv algebehandling af træterrassen

Der kan være stor forskel på prisniveau, når det kommer til algebehandling af træterrasser. Selve terrassens størrelse har indflydelse, men det har geografi, kørsel, arbejdsforhold og valget af algevirksomhed også i stor grad.

Ved vores undersøgelse af algebehandlingspriser, har vi fundet et interval på 1000-1500 kroner, for arealer op til 200 kvadratmeter. Herefter 5-10 kroner, pr. ekstra kvadratmeter terrasse. Mange af virksomhederne tilbyder naborabat, ligesom de tilbyder besparelser ved at kombinere flere ydelser på tværs. Vil du have den bedste pris, så bør der indhentes flere tilbud på opgaven!

Få algebehandlet din terrasse til en god pris

Vil du have algebehandlet din træterrasse til en skarp pris, så har det heldigvis aldrig været nemmere. Du kan endda slippe for brugen af både Google, naboens anbefalinger eller telefonbogen.

Ved at lave en simpel opgavebeskrivelse og indsende den til 3byggetilbud kan du, 100% gratis og uforpligtende, få din opgave sendt ud til lokale algevirksomheder, placeret nær din bopæl. Herefter kan virksomhederne vælge at give deres tilbud på algefjerning på din træterrasse, som du i sidste ende modtager.

Du kan nu frit sammenligne tilbuddene, kontrollere gamle kunders anmeldelser og vurdere de enkelte priser. Valget er dit og der er intet der står i vejen for dit valg. Takker du ja? Så har du fundet en god algevirksomhed til en god pris. Takker du nej? Så er det helt uforpligtende. Sagt med andre ord har du intet at miste.

Klik her og modtag 3 uforpligtende tilbud på algebehandling af din træterrasse!

Rens af træterrasse med algefjerning

Modtag gode tilbud - sådan gør du

Det er simpelt at få gode tilbud på udførsel af algebehandling.
Gør ligesom tusindvis andre og benyt dig af 3byggetilbud.dk.
Når først du har udfyldt en formular magen til den på billedet her, er det største stykke arbejde overstået – på cirka 5 minutter!

Inden for kort tid, i nogle tilfælde få timer, vil du modtage dine 3 gratis og uforpligtende tilbud. Det er nu frit op til dig, at vurdere de tilbud du har modtaget. 

Er du tilfreds? Så vælger du simpelt det bedste og billigste. 

MODTAG dine GRATis TILBUD:

Vurder indholdet

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 5 / 5. Antal stemmer 1

Bliv den første til at bedømme

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?