Nedrivning af sommerhus

Få hjælp til sommerhus-nedrivningen

Tid til nedrivning af sommerhus?

Står du i en situation hvor det gamle sommerhus skal rives ned? Måske det er i så dårlig stand, at denne løsning bedst kan betale sig? Eller måske du blot ønsker at udnytte grunden bedst muligt? 

Uanset grundlaget, så kan du i dette indlæg blive klogere på nedrivning af sommerhus. Det omfatter blandt andet arbejdsprocessen, tilladelser og regler, priser, miljørapportering og meget andet. 

Er du blot på jagt efter den bedste pris på nedrivning af dit sommerhus, så kan vi hurtigt spare dig for arbejdet med at læse hele indlægget her! 

Via vores samarbejdspartner kan du modtage 3 uforpligtende tilbud, fra lokale nedrivningsfirmaer nær dig. Det er nemt, gratis og 100% uforpligtende. Klik her og indhent dine tilbud med det samme!

Nedrivning af sommerhus

FÅ 3 uforpligtende tilbud PÅ nedrivning

I samarbejde med 3byggetilbud.dk giver vi dig muligheden for, at indhente 3 uforpligtende tilbud på nedrivningsopgaver. 

De tilbud du modtager er gratis og uforpligtende. De bliver givet af profesionelle – typisk placeret tæt på dig.

100% GRATIS
HURTIGT SVAR
KLARET PÅ 5 MIN.

Hvad omfatter en nedrivning af sommerhus

Når et sommerhus skal rives ned, så omfatter det flere processer end blot selve nedrivningen. Det er vigtigt at være opmærksom på arbejdet fra A-Z, før det træffes en beslutning om komplet nedrivning. 

Før nedrivningsarbejdet kan starte, så handler det om at få styr på gældende regler, tilladelser samt nedrivningsvarsling til kommunen. Afhængigt af hvor sommerhuset er placeret og hvornår sommerhuset er bygget, kan der være forskellige regler, tilladelser og undersøgelser som skal gennemføres. Derfor bør du kontakte den lokale kommune, hvis ikke du benytter et nedrivningsfirma som kan rådgive og hjælpe med tilladelserne.

Udover selve tilladelserne, så skal der også varsles til kommunen, før nedrivningen går i gang. I mange tilfælde går det smertefrit, men hvis dit sommerhus eksempelvis er placeret i et fredet område, så kan der være længere sagsbehandling forbundet med tilladelser og dermed muligheden for at komme i gang

Ved mange typer af huse vil det også være nødvendigt med en miljøscreening, som er en test for eventuelt skadelige stoffer som PCB eller asbest. Det kan du læse mere om senere i artiklen, men det er ofte et krav at denne udarbejdes, før nedrivningen kan påbegyndes.

Med styr på tilladelser og varsling, så kan selve nedrivningen begynde. Der kan dog være behov for særlige hensyn til støj, naboer eller andet, som ligeledes skal tages med i overvejelserne. Når først der er udført en nedrivning af bygning, så skal der ligeledes tages stilling til bortkørsel og sortering af affaldet. 

Vi anbefaler som udgangspunkt brugen af et professionelt nedrivningsfirma, så bekymringerne overordnet kan overlades til fagfolk med mangeårig erfaring. Ønsker du tre skarpe tilbud på din opgave, så kan du indhente dem via dette link

Nedrivning i gang

billig nedrivning - sådan fungerer det

Det har aldrig været nemmere, at finde et billigt nedrivningsfirma.
Som du kan se i den korte video, er processen bygget op omkring 3 simple proceser:

Send en kort beskrivelse – Få 3 tilbud – Vælg det bedste.

Regler for sommerhusnedrivning

Der kan være forskel på reglerne for nedrivning af sommerhus, afhængigt af både alder og placering på sommerhuset. Det er derfor vigtigt at have styr på de specifikke regler for nedrivning, i netop den kommune hvor sommerhuset ligger. 

Når der er tale om overordnet nedrivning, så gælder det vigtigst af alt, at der skal indhentes en nedrivningstilladelse fra kommunen, før selve nedrivningen påbegyndes. Endvidere skal der typisk varsles 14 dage før nedrivningen påbegyndes. Ønsker du ikke selv at stå for indhentning af de forskellige tilladelser, så kan et nedrivningsfirma eller en entreprenør typisk rådgive dig, med udgangspunkt i mange års erfaring med identiske opgaver.

På de helt gamle fritids og sommerhusehuse, eller på sommerhuse på fredede og beskyttede områder, kan der endvidere gælde særlige krav og regler. Dette vil du ligeledes kunne undersøge ved at kontakte den lokale kommune omkring dit ønske om nedrivning.

Under selve nedrivningen er affaldshåndtering og bortskaffelse også væsentligt at have med i overvejelserne. Her skal der potentielt laves en miljøscreening- eller rapportering, så det kan dokumenteres hvilket affald der er, samt hvordan det skal håndteres.

Det forskellige affald skal naturligvis håndteres i overensstemmelse med relevante love og regler. Netop byggeaffald er kommunerne ofte skarpe på, i sommerhusområderne. Det skyldes beliggenheden nær meget natur, der i mange områder ønskes bevaret, hvis ikke dette endda er fredede områder.

Sommerhus nedrivning 2

Helt overordnet kan der altså være forskellige regler både før, under og efter nedrivningen. Der kan være varslinger og nedrivningstilladelser, hensyn til farlige byggematerialer, støjgener og regler for bortskaffelse af specifikke typer af affald, som kan være nødvendigt at tage stilling til. Ved simple opgaver kan noget af ovenstående potentielt klares på egen hånd, men vi anbefaler brugen af et professionelt nedrivningsfirma, så alt løber som det skal. Ønsker du uforpligtende tilbud på din opgave, så kan du indhente 3 styk gratis via dette link.

Hvad koster nedrivning af sommerhuse

Skal du have revet dit sommerhus ned, så kan prisen variere på baggrund af mange forskellige faktorer. Sommerhusets opbygning og størrelse har naturligvis størst indflydelse, da flere etager, kompleks placering eller mange kvadratmeter naturligvis vil tage længere tid, end det modsatte. Desuden vil specifikke krav til håndtering af byggeaffald også have en indflydelse, hvis der er behov for det.

Største indflydelse på prisen har dog oftest geografien og valget af nedrivningsfirma. Nedrivningen af et sommerhus kan, ligesom ved andre nedrivningsopgaver som nedrivning af hus, variere vidt. Det er ikke urealistisk at en nedrivning i denne størrelse vil koste 75.000 – 150.000, og det kan sagtens blive både dyrere, men også billigere.

Du kan næppe gøre meget ved geografien, da sommerhuset er placeret hvor det står. Oftest er det dog billigere at rive ned uden for byerne, hvor sommerhuse heldigvis typisk står. Ligeledes vil det typisk være billigere at rive ned i Jylland, sammenlignet med Sjælland.

Valget af nedrivningsfirma kan du dog gøre noget ved – og her kan prisen variere. Ved at indhente flere tilbud på samme opgave kan du, nemt og gratis sikre dig, at du får en skarp pris på nedrivning af sommerhuset. Du kan indhente 3 uforpligtende tilbud på din nedrivningsopgave via vores samarbejdspartner – klik her og prøv selv.

Nedrivning af sommerhus - Få 3 skarpe tilbud

Er du på jagt efter den rette samarbejdspartner, til rådgivning og nedrivning af et sommerhus i Danmark? Som vi har beskrevet i dette indlæg, så er der mange overvejelser og regler som skal overholdes – og derfor vælger mange at benytte et professionelt nedrivningsfirma til udførsel af opgaven. Uanset hvor du bor i Danmark, så kan der være mange penge at spare, ved at sammenligne virksomhedernes tilbud på udførslen af din opgave.

Ønsker du at modtage 3 skarpe tilbud på din opgave, så kan det gøres både hurtigt, gratis og helt uforpligtende. Ved at lave en hurtig opgavebeskrivelse kan du, på cirka 5 minutter, sende din opgave til udbud hos forhåndsgodkendte nedrivningsfirmaer nær dig. De kan altså se din opgave, hvorefter de kan give deres pris, der efterfølgende præsenteres for dig.

Efter modtagelsen af de tre tilbud, så kan du frit vælge om du vil takke ja eller nej. Det er som nævnt helt uforpligtende, hvorfor det ikke koster dig én krone at afprøve. 

Finder du et nedrivningsfirma som du ønsker at benytte? Så er der potentielt tusindvis af kroner at spare. Du kan nemt, gratis og 100% uforpligtende indhente 3 tilbud på din opgave, via vores samarbejdspartner. Klik her og prøv med det samme.

Nedbrydning af hus

3 tilbud på nedrivning - sådan gør du

Det er simpelt at få gode tilbud på udførsel af nedrivningsarbejde. 
Gør ligesom tusindvis andre og benyt dig af 3byggetilbud.dk.
Når først du har udfyldt en formular magen til den på billedet her, er det største stykke arbejde overstået – på cirka 5 minutter!

Inden for kort tid, i nogle tilfælde få timer, vil du modtage dine 3 gratis og uforpligtende tilbud. Det er nu frit op til dig, at vurdere de nedrivningstilbud du har modtaget. 

Er du tilfreds? Så vælger du simpelt det bedste og billigste. 

MODTAG dine GRATis TILBUD:

Vurder indholdet

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 0 / 5. Antal stemmer 0

Bliv den første til at bedømme

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?