Algebehandling af facade

Algebehandling af facader til skarpe priser

Tid til en algebehandling af facaden?

Har du oplevet grønne alger på din facade? Måske du har en sokkel som er ramt, eller endnu værre en hel væg eller hele huset? Uanset hvilket område af din ejendom som er plaget af alger, så kan det være en skamplet på både stoltheden og udseendet. 

Huset fremstå uindbydende, hvilket kan være en sten i skoen for mange. Selvom algerne er både grimme og irriterende, så er det typisk ganske nemt at komme dem til livs. Har du problemer med alger på husets vægge? Så er algebehandling af facade løsningen du har brug for.

Algebehandling a f facade

I dette indlæg kan du blive klogere på netop algebehandling af facader, samt algebehandling generelt. vi ser nærmere på udførsel af arbejdet, samt hvor ofte det bør udføres. Vi giver dig også svaret på hvornår det er bedst at gøre, om det kan gøres i regnvejr samt hvordan du får den bedste pris på en effektiv algebehandling af facaden. Er du nysgerrig på priserne? Så giver vi dig afslutningsvis en sammenligning, så du ved hvad en god pris er. God fornøjelse!

tilbud - algefjerning på facaden

I samarbejde med 3byggetilbud.dk giver vi dig muligheden for, at indhente 3 uforpligtende tilbud på algebehandling. 

De tilbud du modtager er gratis og uforpligtende. De bliver givet af profesionelle – typisk placeret tæt på dig.

100% GRATIS
HURTIGT SVAR
KLARET PÅ 5 MIN.

Hvad omfatter en algebehandling af facaden

Når en facade skal algebehandles, så sker det ved brugen af et såkaldt algemiddel. Det er en væske som fordeles på overfladen, hvorefter den kortvarigt efter vil fremstå som en hvid skum. Det algemidlet gør er, at det trænger ind i algerne, hvorefter disse bliver slået ihjel. Med tiden vil de altså dø og forsvinde, hvorfor det også forebygges at algerne bliver til mos.

Algebehandling af facader giver både et kosmetisk løft, men kan også øge levetiden. Både alger og mos holder på vand, som kan fryse i kolde tider. Har du mange alger eller mos på din facade, så kan det medføre frostsprængninger, hvilket kan få fliser og sten til at revne og gå i stykker. 

Fordelingen af algemiddel ved en professionel, vil altså slå algerne ihjel. De første resultater vil du se efter 1-3 uger, men det fulde resultat vil først være muligt at se efter 3 og i værste fald 6 måneder. Det skyldes algemidlet skal bruge tid til at virke fuldt ud, ligesom vind og vejr skal gøres sit for at skylle eller blæse alger og andet væk.

Hvis du skal have hurtige resultater, så kan en facaderens med imprægnering være løsningen. Her benyttes hedvandsrens frem for algemiddel, hvilket vil give hurtigere resultater. Du kan læse mere om forskellen på de to arbejdsmetoder i næste afsnit.

Forskel på algemiddel og hedvandsrens

Der er markant forskel på hedvandsrens og algebehandling af din facade. Ser vi på algebehandlingen, så er det som forklaret i ovenstående afsnit fordelingen af et algemiddel, som opløser og dræber algerne på facaden. Her vil ventetiden for resultatet være alt fra to uger til 6 måneder.

Omvendt vil resultatet ved en hedvandsrens kunne ses øjeblikkeligt, hvorfor dette kan være det oplagte valg for mange. Ved arbejdet med hedvandsrens for professionelle bliver der typisk brugt et hedvandsanlæg, som kan opvarme vand op mod 120 grader. Anlægget sprøjter via højtryk det varme vand ud, hvorefter alle urenheder som eksempelvis alger, mos, snavs og andet forsvinder fra facaden med det samme. 

Hedvandsrens kan bruges som alternativ til algebehandling og kommer da også med sine fordele. Facadens overflade efterlades renset i dybden og er nu ren, men ligeledes “bar” og modtagelig overfor nye urenheder. Derfor kan det være en idé at det får en omgang imprægnering eller maling, for at forbedre modstandsdygtigheden over for særligt alger. Endnu en fordel kan være, at mange virksomheder der benytter det varme vand, slipper for at bruge kemikalier, til gavn for miljøet.

Algebehandlng

Hvis du udelukkende har problemer med overfladiske alger på din facade, men ikke har behov for en dybdegående facaderens, så kan det overvejes at undvære hedvandsrensning. Det varme vand gør at der kan renses ved lavere tryk, end ved brugen af koldtvandsrensere, men alligevel vil det slide på facadens overflade at bruge højtryk. Her er algemiddel mere skånsomt, hvorfor det kan være det oplagte valg ved mindre problemer med alger på facader.

Er du i tvivl om det rette valg, så lav en simpel opgavebeskrivelse og indhent 3 uforpligtende tilbud på din opgave. Det kan gøres nemt, hurtigt og gratis via dette link.

Algebehandling til skarpe priser

Det har aldrig været nemmere, at finde en billig algevirksomhed.
Som du kan se i den korte video, er processen bygget op omkring 3 simple processer:

Send en kort beskrivelse – Få 3 tilbud – Vælg det bedste.

Hvornår bør algebehandling af facader udføres?

Skal du have din facade algebehandlet, så er det ikke ligegyldigt hvornår på året det sker. Mange vælger at få udført algebehandling af facaden, fliserne eller træterrassen i det tidlige forår, så områderne fremstår pæne og præsentable når sommeren virkelig er over os.

Det er dog muligt at rense facader og andre områder stort set hele året. Ved frost kan midlet dog fryse, ligesom regn kan skylle det væk før det trænger ind i algerne, hvorfor de helt kolde måneder er lavsæson for algebehandling. Ønsker du en hurtig effekt af arbejdet, eller skal området renses i de kolde og våde måneder, så kan en hedvandsrens være et oplagt alternativ.

Hos størstedelen af danske virksomheder der arbejder med algefjerning og tagrens, anbefales behandlingen af facaden en gang årligt. De fleste af virksomhederne har endda mulighed for en fast og årlig aftale – med besparelser! Det kan være værd at overveje i forbindelse med indhentningen af  3 uforpligtende tilbud på opgaven, for der kan være mange penge at spare på lang sigt.

Hvad koster effektiv algebehandling af facader?

Skal du bare have algebehandlet din facade, så kan du forvente en pris på mellem 1000 – 1500 kroner for et areal på 1 – 200 kvadratmeter. Herefter vil prisen på algebehandling af husfacaden være på 5-10 kr. pr. ekstra kvadratmeter. Du kan ved tilbudsindhentning overveje, om du i samme omgang skal have udført flere ydelser. Ved udførsel samme dag, vil prisen ofte være bedre. Overvej eksempelvis:

Hos mange algevirksomheder tilbydes der naborabat, men ligeledes rabat ved en fast serviceaftale. Det handler dog om at finde den rette virksomhed i første omgang, for der kan være forskel i priser og gebyrer. Derfor anbefaler vi at indhente flere tilbud på den komplette opgave, hvorefter anmeldelser og samlede tilbud kan sammenlignes. Sådan finder du en professionel algevirksomhed, med potentiale for et langvarigt samarbejde.

Få en flot facade til en skarp pris

Processen for indhentning af priser på din opgave er super simpel. Hvor telefonbøger, Google eller en snak over hækken tidligere var løsningen, er der nu nyere og digitale muligheder. Det giver dig muligheden for at få tilbud fra lokale virksomheder, helt gratis!

Ved at lave en simpel opgavebeskrivelse og indsende den til 3byggetilbud kan du, helt gratis og uforpligtende få din opgave sendt ud til lokale algevirksomheder, placeret nær din bopæl. Herefter kan virksomhederne vælge at give deres tilbud på din opgave, hvorefter du præsenteres for dette.

Du kan nu sammenligne tilbud, anmeldelser og priser fra de enkelte virksomheder – og så er det helt op til dig, om du ønsker at takke ja eller nej til de enkelte tilbud. Takker du ja? Så har du fundet en god virksomhed, til en god pris. Takker du nej? Så er det helt uforpligtende. Sagt med andre ord har du intet at miste.

Klik her og modtag 3 uforpligtende tilbud på algebehandling af din facade!

Alger på facade

Modtag gode tilbud - sådan gør du

Det er simpelt at få gode tilbud på udførsel af algebehandling.
Gør ligesom tusindvis andre og benyt dig af 3byggetilbud.dk.
Når først du har udfyldt en formular magen til den på billedet her, er det største stykke arbejde overstået – på cirka 5 minutter!

Inden for kort tid, i nogle tilfælde få timer, vil du modtage dine 3 gratis og uforpligtende tilbud. Det er nu frit op til dig, at vurdere de tilbud du har modtaget. 

Er du tilfreds? Så vælger du simpelt det bedste og billigste. 

MODTAG dine GRATis TILBUD:

Vurder indholdet

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 5 / 5. Antal stemmer 1

Bliv den første til at bedømme

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?