Facaderenovering

Nysgerrig på Facaderenovering pris?

facaderenovering - nyttig viden og priser!

Har facaden set bedre dage? Det danske klima kan slide hårdt på vores facader, hvorfor de med tiden kan træne til et løft!

Her på siden finder du et overblik over dine muligheder. Du får ligeledes muligheden for at benytte vores facaderenovering prisberegner, samt læse om hvornår og hvorfor facaderenoveringer kan være nødvendige.

Trænger facaden til en overhaling, så læs mere om muligheder for renovering, priseksempler og indhentning af gratis tilbud.

Puds af husfacade

TILBUD PÅ FACADERENOVERING

I samarbejde med 3byggetilbud.dk giver vi dig muligheden for, at indhente 3 uforpligtende tilbud på mureropgaver. 

De tilbud du modtager er gratis og uforpligtende. De bliver givet af profesionelle – typisk placeret tæt på dig.

100% GRATIS
HURTIGT SVAR
KLARET PÅ 5 MIN.

Hvad koster en facaderenovering?

Areal, type og samlet arbejdsmængde har størst indflydelse på den endelige pris for facaderenovering.

Har din facade udsmykninger, kroge, er den svær at komme til eller er den meget medtaget, så vil dette ligeledes have indflydelse på den endelige pris.

Som du måske har regnet ud, så vil prissætningen på den enkelte opgave variere meget. Er du nysgerrig på hvad en renovering vil koste i dit specifikke tilfælde, så kan du via dette link indhente 3 uforpligtende tilbud på din opgave – det kan gøres nemt, hurtigt og 100% gratis.

Ser vil på en række af de forskellige facaderenoveringsmetoder, som typisk bliver brugt ved udførslen af netop facaderenovering, så får du herunder et par meget generelle bud på prisestimater.

Hvis du ønsker en idé om facaderenovering pris pr. m2, så kan det altså være et udgangspunkt. Alternativt kan du prøve vores facaderenoveringsberegner, der tager udgangspunkt i gennemsnitspriser.

typer af facaderenovering og priser

Sandblæsning fjerner gammel maling, alger og skidt m.v. fra din facade. Efterfølgende vil muren fremstå nøgen, hvorfor der kan arbejdes med sætningsskader, revner og omfugning af murværk. Når reparationen er færdig, kan der eventuelt pudses op, så muren fremstår glat.

Er husets fuger slidte, så kan en omfugning være nødvendig. Dette er ligeledes sagen, hvis du vælger at få sandblæst den gamle facade, da dette vil slide på netop husets fuger. En ny fuge er med til at forlænge facadens levetid og er essentiel for murens holdbarhed.

Når din væg er repareret og vedligeholdt, så kan du vælge at få udført en pudsning af facaden. Her påføres puds på murstenene, så huset får en pæn ensartet overflade. 

Netpuds er en variant af den traditionelle pudsning. Her tilføres et fibernet i selve pudsen, som armering, hvorfor resultatet bliver ekstremt holdbart i mange år fremad. Sagt med andre ord skal du vælge netpuds af facade, hvis resultatet skal holde ekstra længe!

Filsning fungerer igen ligesom ved pudsning af væggen. I dette tilfælde handler det dog om at påføre et lag så tyndt som muligt. Filtsning af facade vil give dig muligheden for svagt at se murstenenes aftegninger gennem mørtlen som påføres. Efterfølgende arbejdes der på overfladen med et såkaldt filtsebræt i roterende bevægelser, hvilket vil give svage aftegninger af cirkler pga. de cirkulære bevægelser.

Vandskuring er en arbejdsproces hvor der trækkes et lag mørtel over murstenene, hvorefter man via vandkraft skurer størstedelen af mørtlen væk igen. Resultatet gemmer sten og fuger væk, men strukturen i murværket er fortsat synligt. Vandskuring af facade er en populær og forholdsvis billig løsning ved facaderenovering.

Hvad koster en facaderenovering?

billig facaderenovering - sådan gør du

Det har aldrig været nemmere, at finde en billig murer.
Som du kan se i den korte video, er processen bygget op omkring 3 simple proceser:

Send en kort beskrivelse – Få 3 tilbud – Vælg det bedste.

Hvorfor er renovering af facaden en god idé?

Med tiden vil din facade blive så slidt, at en renovering vil gøre underværker. Det giver sig selv at facaden efterfølgende vil fremstå kosmetisk flot, men der kan være andre fordele end blot udseendet.

Din boligs facade bakker ejendommen pænt ind. Det betyder at helhedsindtrykket nemt kan ændres, ligesom levetiden forlænges, hvis facaden får en overhaling. Vælger du at få foretaget en renovering, så kan det være med til at forbedre boligens salgsværdi, hvilket i sidste ende kan skabe en økonomisk gevinst for dig.

I forbindelse med renoveringen af facaden, kan der ligeledes arbejdes med forbedret isolering. Det kan eksempelvis overvejes om de gamle vinduer skal udskiftes, såfremt de er af ældre dato.

Er vinduerne i fin stand, så kan et alternativ være at efterisolere omkring vinduesrammen i stedet. Er huset af ældre dato, så kan der være meget at hente på varmeregningen, ved at få udført en hulmursisolering.

Afhængigt af husets alder og stand vil der være mange muligheder, hvilket en professionel murer kan hjælpe dig med at vurdere.

En facaderenovering er altså en god idé, fordi det opgraderer husets samlede udtryk og udseende. Det kan løfte husets samlede udtryk hvilket både skaber værdi for dig som bor i huset, for potentielle købere samt på varmeregningen, hvis der i samme omfang arbejdes med optimering af isoleringen. 

En renovering af facaden kan absolut være en god investering, og der kan være penge at spare ved at indhente 3 uforpligtende tilbud.

Rå facade

Skarpe priser på facaderenovering

Det kan afgjort være en fornuftig beslutning at investere i en facaderenovering. Det kan både øge ejendommens salgsværdi, levetid, generelle fremtoning og desuden kan det medføre lavere regninger ved arbejdet med isolering.

Selvom pris og kvalitet hænger sammen, så kan der være mange penge at spare, når det kommer til udførelsen af en renovering – afhængigt af ejendommens størrelse kan det faktisk være mange tusindvis af kroner.

Ønsker du at få en idé om renoveringsprisen, så giver vi dig muligheden for at indhente 3 uforpligtende tilbud på opgaven. Det foregår helt simpelt via udfyldelsen af en opgavebeskrivelse, hvorefter din opgave præsenteres for lokale håndværkere nær dig.

 Når der er kommet tilstrækkeligt med bud, så får du præsenteret de forskellige bud på, hvad udførslen af din facaderenovering vil koste. 

Facade renovering

 Når du sidder med dine tilbud kan du frit vælge og vrage som det passer dig. Er du interesseret i at benytte en af budgiverne, så kan du acceptere deres tilbud. Mener du at det kan gøres billigere et andet sted, så er det helt uforpligtende, hvorfor du bare kan takke nej. 

I sidste ende koster det dig ikke én krone, medmindre du vælger at acceptere et tilbud og får udført opgaven fra de godkente og udvalgte håndværkere. Er du nysgerrig? Indhent 3 uforpligtende tilbud på facaderenovering med det samme.

Renovering af facade - sådan foregår det

Selve arbejdet ved facaderenovering er hverdagskost for et erfarent murerfirma. Størstedelen af arbejdet kan firmaet selv klare, men det kan tænkes at de skal have hjælp fra eksempelvis malere, stilladsfirmaer eller virksomheder til hulmursisolering eller sandblæsning. Er det sagen, så vil virksomheden selv have samarbejdspartnere i deres netværk, som kan være behjælpelige med den del.  

Selve renoveringen af facaden kan sammenlignes med renoveringen af en bil. Først fjernes alt det gamle maling og skidt på overfladen, hvilket gøres via en sandblæsning. 

Processen kan du læse mere om i vores indlæg om netop sandblæsning, men helt kort fortalt betyder det, at fint sand blæses på muren ved højt tryk, hvilket efterlader denne helt ren og pæn, uden gammel mørtel, maling og snavs med videre.

Når først muren (eller bilen for den sags skyld) er renset, vil overfladen stå tilbage helt ren og nøgen. Det er nu blevet tid til selve eftersynet og reparationen. 

Med den gamle maling fjernet vil det være muligt, at se og reparare eventuelle skader og revner i facaden. Ligeledes kan fugerne fyldes op mellem murstenene, hvilket er essentielt hvis livstiden skal forlænges.

raa mursten

Når muren er blevet fikset, er den vigtigste del af renoveringen ordnet. Nu har du en mur som fungerer og vil kunne holde i mange år fremadrettet. Den sidste del af arbejdet er dog den, som rent kosmetisk er absolut vigtigst. Det er nemlig pudsningen!

Som vi har gennemgået i det tidligere afsnit omkring cirkapriser, så findes der flere forskellige muligheder for, hvordan det endelige resultat udføres. Du kan vælge at få lavet en almindelig pudsning af facade med mørtel, eller en lidt dyrere, men også mere holdbar netpuds af facade. Begge vil efterlade overfladen pæn og glat, klar til eventuel maling af facaden, hvis ikke der benyttes puds med farve i sig.

Andre alternativer kan være vandskuring eller filtsning, der på hver sin måde efterlader resultatet med mulighed for at se den bagvedliggende struktur. Er du til et mere råt udtryk, så kan dette være muligheden for dig. 

Du kan passende overveje om du ønsker udskiftning af vinduer, døre eller andet, i forbindelse med facaderenoveringen. Det er vigtigt at tænke ind i processen, da det bør ske før der sandblæses. I samme omfang kan det være relevant at se ind i mulighederne for isolering, eller muligheden for at få malet huset, hvis ikke der benyttes mørtel (puds) med farve i sig. 

Både udskiftning, isolering og maling kan inkorporeres som en del af det samlede tilbud. Er du nysgerrig på en samlet pris så indhent 3 uforpligtende tilbud lige her.

få 3 tilbud på facaderenoveringen

Det er simpelt at få gode tilbud på udførsel af facadearbejde.
Gør ligesom tusindvis andre og benyt dig af 3byggetilbud.dk. Når først du har udfyldt en formular magen til den på billedet her, er det største stykke arbejde overstået – på cirka 5 minutter!

Inden for kort tid, i nogle tilfælde få timer, vil du modtage dine 3 gratis og uforpligtende tilbud. Det er nu frit op til dig, at vurdere de renoveringstilbud du har modtaget. 

Er du tilfreds? Så vælger du simpelt det bedste og billigste. Hvis ikke, så har du ikke brugt én krone. God fornøjelse!

MODTAG dine GRATis TILBUD:

Vurder indholdet

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 0 / 5. Antal stemmer 0

Bliv den første til at bedømme

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?