Epoxy Gulv - pris, udførsel og meget mere!

Hvis du er på jagt efter et hårdt og stærkt gulv, så er epoxy gulvet nok noget for dig. Udover at være let at holde samt at være slidstærkt, så passer gulvtypen ligeledes ind i det meget rå og rustikke look, der netop nu er populært rundt omkring i de danske hjem. Sammen med træ og beton, er det rå og minimalistiske, skandinaviske look, at finde rundt omkring i danskernes hjem.

Dette indlæg er en del af vores overordnede guide til forskellige typer af gulve. Er du nysgerrig på forskellige gulvtyper? Så anbefaler vi at du danner dig et samlet overblik i det indlæg, før du dykker ned i detaljerne omkring de enkelte gulve – sådan vælger du rigtigt og får det bedste resultat i sidste ende. Har du besluttet dig? Så kan du indhente 3 uforpligtende tilbud – nemt, hurtigt og 100% gratis.

Epoxy gulv

Få hjælp til dit epoxy gulv

På Håndværkerpris.dk giver vi dig muligheden for, gratis at indhente 3 uforpligtende tilbud på epoxy opgaver.

Det er gratis, tager kun 5 minutter og er 100% uforpligtende.

100% GRATIS
HURTIGT SVAR
KLARET PÅ 5 MIN.

Hvad er epoxy?

Epoxy et et ekstremt stærkt materiale, der ved korrekt brug giver virkelig slidstærke og hårde gulve. Det gør gulvene velegnede til såvel boligen da de er lette at holde, samt eksempelvis garage, kælder, lager, badeværelse eller værksted, da de ligeledes er hårdføre og dermed har en lang holdbarhed. Sagt med andre ord? Epoxy er velegnet i rum, hvor gulvet skal kunne klare at blive brugt.

Netop det kraftige materiale er også grunden til, at epoxy er et populært valg til gulve på fabrikker eller værksteder. Selvom gulvene her forbindes med en grå og kedelig farve, så er det nu også muligt at få epoxy gulve i forskellige farver, så du kan tilpasse gulvet til dit hjem. Om det skal være en iøjnefaldende farve, eller om gulvet skal være simpelt for at fremhæve møblerne? det er op til dig.

Hvordan laves et epoxy gulv?

Epoxy består primært af to komponenter. Dette kaldes en base, bestående af epoxy harpiks, samt en hærder. Det hårde epoxy gulv skabes ved at basen blandes med hærderen, lige før blandingen hældes ud over gulvet. Når komponenterne blandes opstår der en kemisk reaktion, der er med til at stivne epoxyen, hvorfor denne bliver sindssygt stærkt. Gulvet er fra start flydende, hvorfor der ikke må være revner i undergulvet. Typisk laves epoxy på et undergulv af beton.

Overordnet anbefales det altid, at epoxy gulve lavet af en professionel gulvlægger. Det er vigtigt at komponenterne blandes korrekt, at underlaget er korrekt og klargjort, samt at selve behandlingen og de forskellige lag ligeledes påføres rigtigt. Du kan hos 3byggetilbud modtage 3 tilbud på epoxy gulve. Det er helt gratis og uforpligtende.

epoxy gulv pris

hvor bør epoxy gulve benyttes?

Som tidligere nævnt, så er det muligt at få lavet gulve i epoxy i et bredt spænd af farver. Det skinnende grå fabrikslook er ikke længere den eneste mulighed. Med det sagt, så tilfører epoxy gulve fortsat et hårdere og mere koldt look, hvorfor det skal planlægges nøje, hvilke rum epoxy benyttes i. Er du i tvivl, så rådfør dig eventuelt med gulvlæggeren.

Oplagte steder at benytte epoxy gulve er i de rum, hvor der naturligt sker et større slid og er meget belastning på gulvet. Gulvtypen er blandt andet oplagt i kældre, garager, bryggers, køkken eller badeværelset. Rent professionelt er der nærmest ingen grænser for, hvor det rengøringsvenlige gulv vil kunne gøre et godt arbejde. Det kunne være på kontoret, værkstedet, lageret eller i butikken.

Hvad koster et gulv af epoxy?

Der findes et bredt udbud af fabrikker, der leverer materiale til epoxy gulve. Sammen med et bredt udvalg af både forhandlere og gulvfirmaer, kan der derfor være betydelige udsving i prisen på et nyt epoxy gulv. Af samme grund, så anbefaler vi altid, at der indhentes 3 uforpligtende tilbud, før en opgave uddelegeres til den enkelte håndværker.

Andre faktorer der har indflydelse på epoxy gulv pris, kan være antallet af kvadratmeter, antallet af lag baseret på funktionen, samt opgavens samlede omfang og arbejdets øvrige omstændigheder. For at få en idé om prisen, bør det dog ikke være helt galt, at regne med en pris omkring 800-900 kroner pr. m2. Hertil kommer tillægsydelser som eksempelvis sand i epoxy blandingen, så gulvet bliver mindre glat. 

Skal du have et nyt gulv og er du nysgerrig på hvad det koster? Via vores gulvberegner kan du sammenligne estimerede priser på forskellige typer af gulve, så du nemt kan finde den bedste løsning for dig. Hvad koster det at få lagt nyt gulv? – Beregn gulv pris her.

Overlad arbejdet til en fagmand!

Vi håber naturligvis at du kunne bruge artiklen. Virker arbejdet for uoverskueligt? Så har du på håndværkerpris.dk muligheden for at indhente 3 uforpligtende tilbud, i samarbejde med vores samarbejdspartner. Tilbuddet er gratis, uforpligtende og tager kun 5 min.

MODTAG dine GRATis TILBUD:

Vurder indholdet

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 0 / 5. Antal stemmer 0

Bliv den første til at bedømme

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?