Vask af solceller

Tilbud på rens og vask af solcelleanlæg

viden om solcellerens

Vask af solceller er en vigtig del af vedligeholdelsen. Solceller kan blive tildækket af støv, skidt og andre former for belægning, hvilket kan nedsætte deres effektivitet. Derfor er det en god idé at vaske solcellerne regelmæssigt for at sikre, at de fungerer optimalt. Solcellerens kan endvidere være en god investering, da netop rene solceller øger solcelleanlæggets effekt.

Det er vigtigt at være skånsom når solcelleanlægget vaskes. Udføres rensen forkert, så kan du risikere at beskadige anlægget, hvilket kan være en dyr fejl at begå. Ligeledes bør der benyttes blødt vand, hvorfor det normale hanevand ikke er optimalt eller fornuftigt at bruge.  

Solcellerens

Udfører du arbejdet selv, så kan du udnytte regnvejret, eller gøre brug af en tønde til opsamling af blødt regnvand, som ikke er kalkholdigt. Det kan være besværligt at udføre rens og vask af solceller på egen hånd. Vi anbefaler at benytte en professionel til udførsel af solcellevask.

FÅ 3 tilbud PÅ vask af solceller

I samarbejde med 3byggetilbud.dk giver vi dig muligheden for, at indhente 3 uforpligtende tilbud på solcellevask. 

De tilbud du modtager er gratis og uforpligtende. De bliver givet af profesionelle – typisk placeret tæt på dig.

100% GRATIS
HURTIGT SVAR
KLARET PÅ 5 MIN.

Korrekt og effektiv rens af solceller

Når der arbejdes med solceller skal de behandles skånsomt, hvorfor de ikke bare kan renses ved højtryk som ved traditionel tagrens. Professionelle bruger vand renset for kalk og mineraler, for at skåne solcelleanlægget bedst muligt

Det er vigtigt, at man ikke bruger skrappe kemikalier som opvaskemiddel eller skurepulver, som kan beskadige solcellerne. Når der solceller skal den ansvarlige derfor være forsigtig og vælge den rigtige rengøringsmetode. Af samme årsag er det ofte bedst at få professionel hjælp til at rense solcelleanlægget, så du kan føle dig sikker på, at det bliver gjort ordentlig.

Hvor ofte bør solcelleanlæg vaskes?

Solcelleanlæg bør løbende holdes rene og fri for støv eller andre belægninger. Det hjælper både med forlængelse af solcellens levetid, men understøtter også maksimalt udbytte af det enkelte solcelle-fag. 

Hvor beskidte dine solceller er og bliver, kan have meget at gøre med hvor du bor. Det er derfor en nødvendighed at vurdere på egen hånd, eller at få en professionel til at hjælpe med vurderingen. Oftest anbefales det dog at få renset solceller 1-2 gange om året.

På steder med meget støv eller skidt kan det være nødvendigt at rense solcellerne oftere, mens steder med mindre støv og skidt kan klare sig med mindre hyppige renseintervaller. En mellemløsning kan være at få en grundig rens udført af professionelle en gang årligt, kombineret med egen indsats løbende, for at vedligeholde arbejdet. Spørg gerne ind til fremgangsmåde og overvejelser når du alligevel har muligheden for kompetent vejledning, direkte ved dit eget system!

Vask af solceller

Hvad koster vask af solceller?

Vask og rengøring af solcellers priser varierer afhængigt af virksomhed og størrelse på dit samlede anlæg. Vi har hos Håndværkerpris.dk indhentet en række priser, fra en del af de største virksomheder som udbyder solcellevask i Danmark. 

Hvor mange andre ydelser som tagrens, fliserens eller imprægnering opgøres i m2, så opgøres rens af solceller typisk i antallet af fag. Mange virksomheder der udfører vask af solceller, har en fast opstartpris, hvorefter prisen opgøres pr. fag. Netop opstartsprisen kan variere en del, ligesom den efterfølgende pris pr. fag/blok er fundet til vidt forskellige priser.

Vi har fundet priser på solcellevask som varierer fra 20 – 40 kroner pr. fag. I forhold til opstarten, så har vi her fundet priser svingende fra få hundrede kroner, til et godt stykke over tusind kroner. Der er altså penge at spare ved at sammenligne tilbud fra flere virksomheder!

Få 3 uforpligtende tilbud på solcellerens

Har du solceller som trænger til en god omgang vask og vedligehold? Optimer effekten og forlæng levetiden ved kontinuerlig vask af dine solceller! Der findes massevis af danske virksomheder, som tilbyder vask og rens af solceller, hvilket gør det nemt at få arbejde udført! Forskellen findes dog i priserne, hvorfor vi altid anbefaler indhentningen af 3 uforpligtende tilbud på samme opgave.

Ved at indhente 3 tilbud på opgaven, kan du nemt og hurtigt sammenligne priser og finde det billigste og mest kvalificerede firma til opgaven. Det kan du gøre på baggrund af din mavefornemmelse og kommunikation med firmaet, men du kan naturligvis også studere tidligere anmeldelser fra andre kunder.

Via vores samarbejdspartner kan du gratis og uforpligtende få 3 tilbud på din solcellevask. Det tager kun 5 minutter – og det er fuldstændig op til dig, om du vil gøre brug af virksomhedernes tilbud.

Ønsker du at få 3 uforpligtende tilbud, skal du blot udfylde et simpelt skema med oplysninger omkring din solcellerens. Herefter vil du modtage de 3 tilbud på kort tid så du kan sammenligne dem og vælge det bedste. Er det blevet tid til en solcellevask? Klik her og indhent dine tilbud nu.

Vurder indholdet

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 5 / 5. Antal stemmer 2

Bliv den første til at bedømme

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?