Renoveringsfirma

Brug for et renoveringsfirma?

Viden om danske Renoveringsfirmaer

Arbejdsopgaver ved renovering og for renoveringsfirmaer kan dække over mange ting. Alt fra mindre maleropgaver til renovering af køkkener og badeværelser kan være på skemaet. 

Faktisk kan de helt store projekter omfatte hele huse, større ejendomme eller flere boligblokke på en gang. Fælles for renoveringsprojekterne er at de kan varetages af et renoveringsfirma hvis du ønsker professionelle løsninger af høj kvalitet.

Renovering

FÅ 3 uforpligtende tilbud

I samarbejde med 3byggetilbud.dk giver vi dig muligheden for, at indhente 3 uforpligtende tilbud på håndværkeropgaver. 

De tilbud du modtager er gratis og uforpligtende. De bliver givet af profesionelle – typisk placeret tæt på dig.

100% GRATIS
HURTIGT SVAR
KLARET PÅ 5 MIN.

Få hjælp til renovering

Ved mindre projekter kan det være fristende at stå for renoveringen selv. Det giver også fin mening økonomisk, hvis du har tiden og kompetencerne til at udføre arbejdet selv. Har du et projekt af større karakter, så kan det dog være oplagt at vælge et renoveringsfirma til at hjælpe med selve renoveringen.


Hjælpen kan både bestå i udførelsen af selve arbejdet. Hjælpen kan dog også være at hjælpe med forberedelsen op til renoveringen, hvis der eksempelvis skal arbejdes med nedrivning, eller hvis der efterfølgende skal håndteres oprydning og bortkørsel af affald. Skal mange grupper af håndværkere ind over projektet, så kan du vælge at benytte totalentreprise ved renoveringsopgaven. Netop totalentreprisen kan du læse mere om i nedenstående afsnit.

Totalentreprise ved renoveringsopgaver

Via totalentreprise kan du overdrage det samlede ansvar for din renoveringsopgave. Du kan altså se det som en form for kontrakt, hvor alt fra planlægning, kommunikation og kontrol til selve eksekveringen klares for dig. Helt simpelt kan du altså se det som en løsning hvor din totalentreprenør står for alt fra A-Z. 

For både private og erhvervsdrivende kan de større renoveringsprojekter typisk virke uoverskuelige. Forestil dig eksempelvis at du selv skal stå for en komplet nedrivning af det indre i et hus? Koordinering med både VVS, murer, elektriker, maler og gulvlægger vil ikke være urealistisk. Her kan der være mange bolde at junglere – og særligt hvis du har børn eller job ved siden af.

Ved eksempler som ovenstående anbefales det helt klart at benytte totalentreprise. Her får du muligheden for at overlade alt ansvaret fra start til slut, hvorfor du blot skal have forbindelse med renoveringsfirmaet som står med ansvar for hele entreprisen.

Har du en opgave som kræver hjælp fra et erfarent nedrivningsfirma? Måske du skal have udført en renovering af køkkenet, renovering af kælder eller andre rum i boligen? I så fald anbefaler vi indhentningen af 3 uforpligtende tilbud. Det kan gøres nemt, hurtigt og gratis via vores samarbejdspartner 3byggetilbud.dk. Prøv selv via dette link

Hvad koster et professionelt renoveringsfirma?

 • Prisen for at hyre et professionelt renoveringsfirma kan variere meget afhængigt af omfanget af arbejdet, materialerne der skal bruges, og hvor i landet du bor. Som vi har nævnt i ovenstående afsnit, så findes der mange kategorier og typer af renoveringsopgaver, hvorfor der ikke kan gives et entydigt svar på spørgsmålet om prisen på et renoveringsfirma. 

  Hvis du vil have en konkret pris på renoveringsfirmaers arbejde, så er den bedste løsning at indhente tre uforpligtende tilbud. Sådan kan du få en gratis og uforpligtende idé om arbejdets omfang og et tilbud på samme. 

Pris på renovering
 • Det er dog vigtigt at du husker på, at det ikke kun er prisen som skal tages i betragtning, når du vælger et renoveringsfirma. Det er også vigtigt at vælge et firma, der har gode cases og anmeldelser bag sig. Altså et nedrivningsfirma som er erfarent og kan skabe tryghed omkring veludført arbejde.

  Det er vigtigt at undersøge renoveringsfirmaerne grundigt, før man vælger et firma til at udføre arbejdet. Der er flere ting, man kan tage højde for, når man vælger et renoveringsfirma. Eksempler på overvejelser kan være ting som:

  • Erfaring Det er vigtigt at vælge et firma, der har erfaring med lignende projekter. Jo mere erfaring et nedrivningsfirma har, desto mere tryg kan du være ved at arbejdet vil udføres professionelt og af høj kvalitet.

  • Referencer: Det er en god idé at undersøge firmaets referencer. Kontroller eventuelt trustpilot for tidligere kunders anmeldelser. På den måde kan du få et indtryk af, hvordan firmaet arbejder og om deres kunder er tilfredse med arbejdet.

  • Licenser og forsikringer: Det er vigtigt at vælge et firma, der har de nødvendige licenser og forsikringer. Dette sikrer, at firmaet er i stand til at udføre arbejdet lovligt og at de er forsikret mod eventuelle skader eller uheld under arbejdet.

  • Pris: Selvfølgelig skal man også tage prisen i betragtning, når man vælger et renoveringsfirma. Men det er vigtigt at huske på, at billigst ikke altid er det bedste valg. Det er vigtigt at vælge et firma, der kan tilbyde en god kombination af pris og kvalitet.

  Alt i alt er det altså vigtigt at undersøge renoveringsfirmaerne grundigt, før man vælger et firma til at udføre renoveringsarbejdet. Tjek erfaring, referencer, licenser, forsikringer og priser, før du træffer en endelig beslutning. Sådan kan du øge sikkerheden for, at arbejdet bliver udført professionelt og til en fair pris.

billige renoveringstilbud

Det har aldrig været nemmere, at finde en billig håndværker.
Som du kan se i den korte video, er processen bygget op omkring 3 simple proceser:

Send en kort beskrivelse – Få 3 tilbud – Vælg det bedste.

Hvordan man kan indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud?

Søg online: Der findes mange hjemmesider, hvor du kan indhente gratis og uforpligtende tilbud fra forskellige renoveringsfirmaer. Du kan også tjekke anmeldelser af firmaerne online for at få et indtryk af deres kvalitet. Vi anbefaler at du benytter 3byggetilbud.dk som allerede har hjulpet flere hundrede tusinde danskere.

Spørg venner og familie: Hvis du kender nogen, der har haft renovering gjort, kan du spørge dem, hvem de hyrede, og om de var tilfredse med arbejdet. Her er det dog svært at finde frem til om prisen rent faktisk er skarp.

Kontakt flere firmaer: Du kan også ringe eller maile flere renoveringsfirmaer for at høre om deres priser og service. På den måde kan du sammenligne og vælge det firma, der passer bedst til dit projekt og din budget. Denne løsning kræver en smule mere benarbejde.

Uanset fremgangsmåde og opgavestørrelse, med undtagelse af de helt små opgaver, så anbefaler vi at indhente flere tilbud, så du kan sammenligne priser og service fra flere forskellige firmaer. På den måde kan du være sikker på, at du får det bedste tilbud, og at arbejdet bliver udført professionelt. 

Hvilke typer af renovering kan et renoveringsfirma hjælpe med?

Et professionelt renoveringsfirma kan hjælpe med en række forskellige typer af opgaver. Det kan være alt fra renovering af enkelte områder eller rum, til renovering af hele opgange, gårdarealer, boliger eller andet. Eksempler på renoveringsopgaver kan være:

Indvendig renovering: Dette kan omfatte alt fra mindre reparationer som malerarbejde, til større projekter som køkken- eller badeværelsesrenovering, renovering af trappetring eller renovering af trappeopgangen. Et firma kan hjælpe med at designe og planlægge projektet, samt udføre selve arbejdet. Renoveringen kan også omfatte ting som nedrivning, før der bygges op på ny.

Udvendig renovering: Dette kan omfatte alt fra tagrenovering, til maling af facaden og facaderenovering, eller udskiftning af vinduer og døre. Et firma kan hjælpe med at designe og planlægge projektet, samt udføre selve arbejdet. Er renoveringen omfattende kan der laves en totalentreprise, hvor renoveringsfirmaet står for kontakten med underleverandører som eksempelvis malere, elektrikere eller algebehandling.

Totalrenovering: Hvis dit hjem trænger til en totalrenovering, kan et renoveringsfirma hjælpe med at designe og planlægge projektet, samt udføre selve arbejdet. Dette kan omfatte alt fra en ny indretning til nye installationer og systemer. Måske placeringen af rum skal ændres? Måske loftrummet eller kælderen skal laves til beboelse? Eller måske den gamle garage skal laves om til et teenage-værelse?

Renovation

Et professionelt renoveringsfirma kan hjælpe med en række forskellige typer af opgaver, herunder indvendig og udvendig renovering, tilbygninger, og totalrenovering. Det er vigtigt at undersøge renoveringsvirksomhederne grundigt, før man vælger det enkelte firmatil at udføre arbejdet. Vi anbefaler at indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud fra firmaer for at sammenligne og vælge det bedste tilbud. Læs mere om processen herunder:

Få 3 uforpligtende tilbud fra renoveringsvirksomheder

At få renovering udført i sit hjem kan være en stor beslutning, både økonomisk og praktisk. Det er vigtigt at vælge det rigtige firma til at udføre arbejdet, men særligt også at vælge det rettd. Heldigvis er det nemt at få indhente tilbud fra renoveringsfirmaer, så du kan sammenligne priser og det anbefalede arbejde. Herunder får du forklaringe trin-for-trin:

1. Skriv en kort opgavebeskrivelse:

Første skridt i at få 3 uforpligtende tilbud fra renoveringsfirmaer er at skrive en kort beskrivelse af opgaven. Dette kan tage omkring 5 minutter. Det er vigtigt at beskrive opgaven så simpelt og præcist som muligt, så firmaerne ved, hvad de skal give et tilbud på. Et eksempel kan være: “Ønsker renovering af bryggers på ca. 22 kvadratmeter. Der skal fjernes et klinkegulv, støbes et nyt betongulv, pudses vægge og males vægge og loft”.

2. Opgaven kontrolleres af 3byggetilbud og sendes i udbud: 

Når opgaven er beskrevet kan den sendes til 3byggetilbud, som er en service, der hjælper med at sende opgaven i udbud til flere renoveringsfirmaer. 3byggetilbud kontrollerer opgaven for at sikre, at den er klar til at blive sendt afsted.

3. Modtag 3 uforpligtende tilbud, gratis, som kan sammenlignes og accepteres hvis det ønskes:

Efter opgaven er sendt i udbud, vil du modtage op til 3 uforpligtende tilbud fra forskellige renoveringsfirmaer. Disse tilbud er gratis og giver dig mulighed for at sammenligne priser fra forskellige nedrivningsfirmaerfirmaer. Når du har modtaget tilbuddene, kan du vælge at acceptere et tilbud, hvis det passer til dit budget og dine ønsker for opgaven. Det er også gratis og frit at takke nej!

Vil du have tre uforpligtende tilbud på din opgave? Sammenlign priser – klik her.

Få hjælp i hele landet

Når du indhenter tilbud via en sammenligningstjeneste som 3byggetilbud, så findes der automatisk renoveringsvirksomheder nær dig. Det betyder at du få tilbud fra lokale virksomheder, uanset om du bor i en af landets helt små byer, eller om du er på jagt efter et nedrivningsfirma i et af landets største. Bor du i en af de store byer, så kan du læse mere på undersiderne her:

Uanset om din egen by er på listen herover eller ej, så kan du nemt og uforpligtende prøve at sammenligne priser. Det gør du via dette link. Held og lykke med din renoveringsopgave!

Få 3 tilbud fra Renoveringsfirmaer

Det er simpelt at få gode tilbud på udførsel af dit arbejde.
Gør ligesom tusindvis andre og benyt dig af 3byggetilbud.dk.
Når først du har udfyldt en formular magen til den på billedet her, er det største stykke arbejde overstået – på cirka 5 minutter!

Inden for kort tid, i nogle tilfælde få timer, vil du modtage dine 3 gratis og uforpligtende tilbud. Det er nu frit op til dig, at vurdere de tilbud du har modtaget. 

Er du tilfreds? Så vælger du simpelt det bedste og billigste. 

MODTAG dine GRATis TILBUD:

Vurder indholdet

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 5 / 5. Antal stemmer 2

Bliv den første til at bedømme

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?