Hedvansrens

Få udført en dybdegående hedvandsrensning

Hedvandsrens giver pæne overflader

Kender du til beskidte fliser, alger på træterrassen eller en facade som har set bedre dage? Mange udendørsarealer vil med tiden kræve en rens, for igen at fremstå pæne og præsentable. Netop det arbejdet kan udføres via såkaldt hedvandsrens, som er en rens der vil rengøre alverdens overflader dybdegående.

Der findes mange virksomheder rundt om i Danmark, som kan hjælpe med netop hedvandsrens af eksempelvis fliser, træterrasser, facader og mange andre områder. Har du behov for hjælp? Så kan du indhente 3 uforpligtende tilbud på din opgave med det samme.

Læser du videre, så kan du blive klogere på hvad hedvandsrens er, hvilke overflader der kan renses, hvad hedvandsrens virker i mod, forskellen på hedvands- og højtryksrens samt indhentning af den bedste pris på hedvandsrensning.

Hedvandsrens af træterrasse

FÅ 3 uforpligtende tilbud

I samarbejde med 3byggetilbud.dk giver vi dig muligheden for, at indhente 3 uforpligtende tilbud på renseopgaver. 

De tilbud du modtager er gratis og uforpligtende. De bliver givet af profesionelle – typisk placeret tæt på dig.

100% GRATIS
HURTIGT SVAR
KLARET PÅ 5 MIN.

Hvad er hedvandsrens?

Hedvandsrens udføres via en hedvandsrenser, som benytter varmt vand ved højt tryk. Kombinationen af højtryk og vand ved høje temperaturer – potentielt over 120 grader – giver en unik mulighed for at komme lav, alger, mos, snavs eller løs maling og graffiti til livs. Med en hedvandsrensning kan alverdens områder som murværk, træ eller fliser altså renses dybdegående.

Selvom det lyder enkelt, så er det vigtigt at rensningen udføres korrekt. Ved korrekt justering af trykket og brugen af varmt vand, så kan det tilsikres at overflades slides mindst muligt. Ved brugen af hedvandsrens kan det endvidere undgås at bruge kemikalier, hvilket gør det til en fordelagtig arbejdsmetode ved rens af overflader, sammenlignet med traditionelt højtryksrens med koldt vand.

Når først en overflade er renset, så vil denne fremstå ren og pæn. Det kan være nok i visse tilfælde, men alternativt kan det være en idé at efterbehandle området. Hvis der er tale om vægge, så kan hedvandsrens eksempelvis fungere som forarbejde til maling af området. Både ved hedvandsrens af facader, fliser, terrasser eller taget kan der endvidere laves en imprægnering efterfølgende, hvilket beskytter den i længere tid – mere om dette i næste afsnit!

Rens og imprægnering - et stærkt makkerpar

Når et område som eksempelvis fliser renses ved hjælp af hedvandsrenseren, så vil denne “åbne” for flisens porer. Det betyder at flisen bliver renset dybdegående, men også at denne efterfølgende er åbne og modtagelig overfor snavs på ny.

Af samme årsag anbefales det i 99/100 tilfælde, at der efterfølgende udføres en såkaldt imprægnering, som forsegler og isolerer flisen på ny. Det betyder at flisen bliver vandafvisende og modstandsdygtig overfor lav, mos, snavs og alger. Det medvirker at resultatet vil holde i længere tid, men også at dette er lettere at vedligeholde fremadrettet.

Rens og imprægnering er altså et stærkt makkerpar, der i fællesskab fjerner og rengør et område, men som efterfølgende også forsegler og beskytter området eller overfladen fremadrettet. Endvidere kan en effektiv rens og imprægnering forhindre skader, da fjernelse af blandt andet algesporer mindsker risikoen for frostsprængninger.

Ved områder som kun er plaget af en smule alger, kan der frem for en fuld hedvandsrensning i stedet laves en algebehandling. Det er en behandling hvor algemiddel bruges til opløsning af algerne, hvorefter vind og regn sørger for resten af arbejdet. Fordelen ved algebehandlinger er at der ikke benyttes højtryk på overfladen, men ulempen er at denne behandling vil tage et par måneder, før det fulde resultat ses.

Hedvandsrensning af facade

billig hedvandsrens

Det har aldrig været nemmere, at finde en billig hedvandsrens.
Som du kan se i den korte video, er processen bygget op omkring 3 simple processer:

Send en kort beskrivelse – Få 3 tilbud – Vælg det bedste.

Hvilke overflader kan hedvandsrenses?

Der findes massevis af overflader som kan renses og rengøres via hedvandsrens. Forskellige typer af rækværk, træværk, murværk, indkørsler og overflader som kan klare trykket, vil ofte være oplagte kandidater til en opfriskning via hedvandsrens. Har du en opgave, så anbefaler vi at du laver en opgavebeskrivelse på cirka 5 minutter, hvorefter du uforpligtende og gratis kan modtage 3 tilbud på udførelsen. 

Hedvandsrens kan være en god investering, både i forhold til udseende og økonomi. Ved løbende at vedligeholde forskellige områder, kan det sikres at levetiden forlænges, ligesom det samlede udtryk ved eksempelvis vurdering og salg øges. Endvidere vil ejendommen for både private, men også for erhvervsdrivende fremstå pæn og indbydende. Hedvandsrens kan benyttes i mange tilfælde, men kan blandt andet omfatte:

Fjern alger, mos, skidt og graffiti

Du kan vælge at give dig i kast med hedvandsrens selv, men det er vigtigt at have styr på udførelsen. For højt tryk kan slide unødigt på overfladen, men for lavt tryk kan gøre at svampesporer ikke fjernes og at overfladen derfor ikke renses i bund. Kombinationen af fugt og frost kan gøre, at sporerne kan medføre frostsprængninger, hvorfor der reelt er tale om en investering i forlængelse af levetiden ved at fjerne disse komplet.

Har du problemer med gammel graffiti eller en overflade med gammel maling, spartel eller andet “løst”? I så fald kan hedvandsrens med vand ved højt tryk også være behjælpeligt. Ved arbejdet med særligt graffiti via hedvandsrens, så kan dette eventuelt gøres i samspil med en særlig, opløsende væske. Denne opløser maling, hvilket gør det lettere at fjerne denne via varmt vand og højt tryk i kombination – altså hedvandsrens.

Hedvandsrens af indkørsel

Forskellen på hedvands- og højtryksrens

Helt klassisk så findes der to typer af rensesystemer. Det er henholdsvis koldtvandsrensere og hedvandsrensere. En koldtvandsrenser renser med koldt vand og vil ofte være både billigere og hurtigere at tage i brug – særligt for private. Omvendt er hedvandsrensere ofte en smule dyrere, hvorfor størstedelen af professionelle benytter et anlæg med udgangspunkt i hedevandsrensning. Til deres ydelser benytter de altså systemer udgangspunkt i brugen af varm vand, som kan have temperaturer op mod 120 grader.

Helt simpelt bruger både koldtvandsrensere og hedvandsrensere altså højtryksrens, men forskellen er om vandet de benytter er (ja, du gættede rigtigt), koldt eller varmt. Fordelen ved det varme vand det er, at der ofte kan renses ved lavere tryk og dermed slider mindre. Lidt ligesom ved opvasken er varmt vand bedre til at opløse, hvorfor det er optimalt for arbejdet med rens af diverse overfladeområder.

Priser og tilbud på hedvandsrensning

Der findes massevis af danske virksomheder med fokus på algebehandling og rens af diverse områder og overflader. Størstedelen af virksomhederne tilbyder identiske ydelser. Det betyder både at det er nemt at få hjælp, men også at der kan være stor forskel på hvilken pris du skal betale for opgaven. Er du nysgerrig på cirkapriser for fliserens, så tag et kig på vores fliserens prisberegner!

Fælles for mange af virksomhederne er, at de tilbyder både en gratis prøverens af dine fliser, men ligeledes at de kommer ud for at give et uforpligtende tilbud på din opgave. Det gør de via opmåling, hvorefter der ofte med det samme laves en aftale om dag for udførslen.

Hvis du er interesseret i at få den bedste pris på hedvandsrensning, fliserens eller algebehandling, så er indhenting af 3 uforpligtende tilbud den rette måde at gøre det på. Via en kort beskrivelse af din opgave, kan du nemt og hurtigt modtage tilbud fra lokale virksomheder. 

Det er nu frit op til dig, om du vil afvise eller acceptere spørgsmålene – du kan også tjekke lidt anmeldelser, før du til sidst vælger den rette til udførslen af din opgave.

Få tilbud på HEDVANDSRENS - sådan gør du

Det er simpelt at få gode tilbud på udførsel af rensearbejde.
Gør ligesom tusindvis andre og benyt dig af 3byggetilbud.dk.
Når først du har udfyldt en formular magen til den på billedet her, er det største stykke arbejde overstået – på cirka 5 minutter!

Inden for kort tid, i nogle tilfælde få timer, vil du modtage dine 3 gratis og uforpligtende tilbud. Det er nu frit op til dig, at vurdere de hedvandsrens tilbud du har modtaget. 

Er du tilfreds? Så vælger du simpelt det bedste og billigste. 

MODTAG dine GRATis TILBUD:

Vurder indholdet

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 1 / 5. Antal stemmer 1

Bliv den første til at bedømme

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?