murer

skal du bruge en murer?

find en billig murer

Er du på jagt efter en murer? Så er du havnet det helt rigtige sted.
En murer eller murermester udfører arbejdsopgaver i form af eksempelvis støbning af sokler, montering af tagsten, pudsning af facader og komplette facaderenoveringer eller opsætning af fliser og opsætning af klinker.

En murer er ligeledes behjælpelig, hvis du skal have vedligeholdt eller bygget et hus i sten.

På håndværkerpris.dk finder du mere information om murere, samt muligheden for at få 3 uforpligtende tilbud på forskellige typer af håndværkesmæssige opgaver – herunder fra murere.

Hvad koster murerarbejde

få 3 tilbud på murerarbejde

I samarbejde med 3byggetilbud.dk giver vi dig muligheden for, at indhente 3 uforpligtende tilbud på mureropgaver. 

De tilbud du modtager er gratis og uforpligtende. De bliver givet af profesionelle – typisk placeret tæt på dig.

100% GRATIS
HURTIGT SVAR
KLARET PÅ 5 MIN.

murerfirma - få den bedste pris

Skal du have lavet murerarbejde? Så er det, uanset hvilken opgave du skal have udført, en god idé at sammenligne tilbud fra flere murerfirmaer. På den måde kan du være sikker på, at du ikke ender med at betale mere end nødvendigt for det arbejde, murermesteren eller mureren skal udføre for dig.

Her fra Håndværkerpris.dk har du mulighed for, via vores samarbejdspartner, at få 3 gratis og uforpligtende tilbud på mureropgaver. På den måde sikrer du, at du laver en aftale med et murerfirma, der udfører opgaven til en fair pris på murerarbejdet.

Der findes i Danmark mange murerfirmaer og murermestre. Prisen kan derfor ligeledes variere bredt. Af sammen årsag kan der være mange penge at spare ved, at sammenligne prisen på flere tilbud. Herudover bør du overveje at se nærmere på tidligere kunders anmeldelse af det specifikke murerfirma for at sikre kvaliteten.

hvad koster murerarbejde?

Prisen på en murer kan variere bredt på tværs af Danmark. Typisk vil prisen være højere for murer i København eller Århus. Omvendt vil prisen potentielt være lavere i mindre byer, som eksempelvis ved udførsel af arbejde af en murer i Næstved eller Silkeborg.

Det er ikke unormalt at betale et sted mellem 300-600 kroner for en murer i timen. Prisen kan dog variere, på baggrund af blandt andet aftalens størrelse, kørsel, parkering, omfang og meget andet. Uanset hvor du bør og hvad du skal have lavet, bør du altid indhente flere tilbud, for at sikre dig den bedste pris. 

Ved lægning af klinker eller fliser kan prisen ligeledes opgøres i m2. Her kan beløbet ligeledes variere, men afhængigt af flisevalg og murerfirma er det ikke unormalt, at betale omkring 800-1000 kroner pr. m2. Igen afhænger arbejdet dog af geografi, murerfirma, materialer, kørsel med videre. Overvej eventuelt 3 gratis tilbud.

find murer - sådan fungerer det

Det har aldrig været nemmere, at finde en billig murer.
Som du kan se i den korte video, er processen bygget op omkring 3 simple proceser:

Send en kort beskrivelse – Få 3 tilbud – Vælg det bedste.

få udført professionelt arbejde

Mange murere vælger at blive selvstændige, efter de har opbygget et par års erfaring. Netop etablering af nye murerfirmaer er både en fordel og en ulempe. 

Det positive ved antallet er, at konkurrencen kan sikre dig gode priser ved kontakt med en murermester, om et konkret tilbud. Husk på at det altid kan betale sig, at indhente tilbud fra flere forskellige, for at få den bedste pris på murerarbejde.

Omvendt bør du sikre dig, at den murer du accepterer et tilbud fra, har tidligere referencer eller anden form for positiv omtale. På den måde sikrer du dig, at du får udført professionelt arbejde. 

Hvordan murer man?

Når en murer lægger en sten, stryger han mørtlen med murskeen langs stenens løberkant, på det underliggende skifte. På den måde opnåes der fuld kontakt mellem sten og mørtel.

Mureren holder stenen i hånden, med en hældning på cirka 25 grader. Når stenen rammer den placerede mørtel lidt fra kanten, skubber mureren stenen frem mod “nabostenen”, samtidig med at stenen trykkes ned.

Når det gøres på denne måde, så er det for at sikre, at mørtlen bliver skubbet op mellem de to sten. På samme tid vil den blive fordelt jævnt under den netop placerede sten. Afsluttende fjernes det overskydende mørtel, hvorefter der startes på ny.

Få tilbud på murer - sådan gør du

Det er simpelt at få gode tilbud på udførsel af murerarbejde. Gør ligesom 60.000 andre og benyt dig af 3byggetilbud.dk.
Når først du har udfyldt en formular magen til den på billedet her, er det største stykke arbejde overstået – på cirka 5 minutter!

Inden for kort tid, i nogle tilfælde få timer, vil du modtage dine 3 gratis og uforpligtende tilbud. Det er nu frit op til dig, at vurdere  de murer tilbud du har modtaget. 

Er du tilfreds? Så vælger du simpelt det bedste og billigste. 

MODTAG dine GRATis TILBUD:

spørgsmål og svar - murer

Mørtlen stryges på stenen, på det underliggende skifte. Herefter placeres stenen i en skrå vinkel, så der opnåes fuld kontakt. Når stenen skubbes på plads, fordeles mørtlen, hvorefter det resterende kan skrabes af og tilføres næste lag.

I et murerfirma arbejdes der med opbygning eller ombygning af huse. Ligeledes udføres pudsning af overflader samt renovering. En murer kan også hjælpe med tagdækning, samt opsætning af klinker og fliser.

Prisen for en murer kan variere bredt, afhængigt af hvor i Danmark du fysisk skal have udført opgaven. En timepris på 300-600 kroner eksklusiv moms er dog ikke urealistisk. I mange tilfælde vil der blive lavet et samlet tilbud, baseret på de m2 der skal mures.

Det varierer hvor mange sten en murer kan lægge i timen. Det daglige gennemsnit er omkring 700-800 sten og helt op mod 1000. Variationen kan skyldes arbejdets art og stenenes størrelse.

Vurder indholdet

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 5 / 5. Antal stemmer 1

Bliv den første til at bedømme

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?