Nedrivningsfirma i Aarhus

Hjælp til nedrivning i Århus eller omegn?

Nedrivningsfirma i aarhus

Står du overfor en nedrivningsopgave i større eller mindre omfang, så kan et professionelt nedrivningsfirma i Aarhus hjælpe med løsningen. nedrivnings- og nedbrydningsopgaver kan bestå af mange ting, men kan eksempelvis omfatte komplette, delvise eller indvendige nedrivninger.

I dette indlæg kan du blive klogere på nedrivning og mere specfifikt nedrivningsopgaver ved brugen af et nedrivningsfirma i Aarhus. Vi kigger ind i hvilke ydelser som tilbydes, regler og tilladelser, priser og bedste fremgangsmetode når et godt nedrivningsfirma i Aarhus skal findes.

Ønsker du at springe læsningen over, så kan du indhente 3 uforpligtende tilbud via dette link.

Nedrivningsfirma Århus

FÅ 3 uforpligtende tilbud PÅ nedrivning

I samarbejde med 3byggetilbud.dk giver vi dig muligheden for, at indhente 3 uforpligtende tilbud på nedrivningsopgaver. 

De tilbud du modtager er gratis og uforpligtende. De bliver givet af profesionelle – typisk placeret tæt på dig.

100% GRATIS
HURTIGT SVAR
KLARET PÅ 5 MIN.

Få hjælp til dit nedrivningsprojekt

Skal du i gang med et nedrivningsprojekt i Aarhus og har du brug for professionel hjælp? Et nedrivningsfirma i Aarhus kan hjælpe dig med alt fra at få de nødvendige tilladelser og varsling, til selve nedrivningen og bortskaffelsen af affaldet. De har den viden og erfaring der skal til for at overholde sikkerhedskrav samt at håndtere affaldet korrekt, herunder affald med skadelige stoffer i, hvis dette påvises under en eventuel miljøscreening.

Som du måske har fået indtrykket af, så kan nedrivningsprojekter være omfattet af flere processer, som er nødvendige at have styr på for at sikre en sikker og effektiv nedrivning. Disse processer kan typisk opdeles i tre hovedpunkter:

 1. Forberedelse: Dette omfatter at skaffe de nødvendige tilladelser og at give varsling til de relevante myndigheder, samt at gennemføre en miljøscreening af bygningen for at sikre, at der ikke er skadelige stoffer eller materialer, der kan påvirke miljøet under nedrivningen.

   

 2. Forsvarlig nedrivning: Dette er selve nedrivningen af bygningen og det omfatter også at sikre, at arbejdet udføres i overensstemmelse med gældende regler og standarder for sikkerhed og miljøbeskyttelse.

   

 3. Oprydning og bortkørsel: Når nedrivningen er afsluttet, skal det affald, der er skabt i forbindelse med nedrivningen, fjernes og bortskaffes korrekt.

  Dette omfatter også at håndtere eventuelle skadelige stoffer eller materialer, der er fundet under miljøscreeningen, og sikre at de håndteres og bortskaffes i overensstemmelse med gældende regler og standarder.
Nedrivning i gang

billig nedrivning - sådan fungerer det

Det har aldrig været nemmere, at finde et billigt nedrivningsfirma.
Som du kan se i den korte video, er processen bygget op omkring 3 simple proceser:

Send en kort beskrivelse – Få 3 tilbud – Vælg det bedste.

Hvilke ydelser tilbyder nedrivningsfirmaer I Århus?

Nedrivningsfirmaer i Aarhus kan typisk hjælpe med et bredt udvalg af opgaver. Det kan omfatte, men er ikke begrænset til følgende opgaver:

 • Totalnedrivning (samt i visse tilfælde totalentreprise)
 • Delvis nedrivning af bygninger, dele af huse m.v.
 • Indvendig nedrivning (Nedrivning af loft, nedrivning af vægge m.v.)
 • Miljøscreening & rapportering, samt rådgivning omkring tilladelser og varsling
 • Håndtering, sortering og bortskaffelse af byggeaffald.
 • Oprydning og vedligehold af byggepladser
 • Særarbejde som nedrivning af forurenede bygninger, sprængning m.v. 

Find et professionelt nedbrydningsfirma i Århus

Processen for indhentning af tilbud på nedrivning kan opdeles i tre dele, men er overordnet super simpel:

 1. En beskrivelse af opgaven indsendes via dette link. Jo mere nøjagtig du er, jo lettere er det for virksomhederne at give dig en skarp og præcis tilbudspris på din opgave.

   

 2. En medarbejder kontrollerer oplysningerne og sender informationen i udbud, hvorefter relevante nedrivningsfirmaer i Århus kan byde på opgaven.

   

 3. Du præsenteres for virksomhedernes tilbud, hvorefter du på egen hånd kan takke ja eller nej. Du kan ligeledes tjekke virksomhedernes tidligere anmeldelser, hvilket eksempelvis kan gøres på Trustpilot.

Det har aldrig været nemmere, hvilket også er grunden til at mange hundrede-tusinde opgaver er blevet formidlet via 3byggetilbud siden år 2000, ligesom servicen er blevet nævnt i mange af landets største medier. Vil du selv have syn for sagen, så besøg 3byggetilbud nu.

Nedrivning i Aarhus

Hvad koster nedrivning?

Det er svært at sige præcist, hvad nedrivning koster, da det kan variere meget afhængigt af de faktorer, jeg nævnte i det foregående svar. Størrelse, tilstand, beliggenhed og type af nedrivning er alle faktorer, der kan påvirke prisen. Det kan derfor være en god idé at indhente tilbud fra forskellige virksomheder, før du vælger en leverandør. På den måde kan du sammenligne priser og vælge den løsning, der passer bedst til dine behov og din økonomi. 

For at give en lille idé om prisens omfang, så har vi hos Håndværkerpris.dk fundet forskellige priseksempler fra udbydere af nedrivning. 

Overordnet er prisen pr. m2 cirka 500 kroner, men kan variere ved særlige tilfælde. Den vil ligeledes typisk falde, jo større en opgave der er tale om. Af andre priseksempler kan nævnes:

 • Pris på nedrivning af parcelhus: Ca. 80.000 – 110.000 kroner.

   

 • Pris på nedrivning af væg: Ca. 4.000 – 8.000 kroner.

   

 • Pris på nedrivning af skorsten: 50.000 – 90.000 kroner.

   

 • Pris på nedrivning af garage: 15.000 – 40.000 kroner.
Nedrivning

Ovenstående er naturligvis kun estimater. Priserne er svære at sætte og afhænger af opgaven. Overvejende bør du lave en opgavebeskrivelse som på bedste vis beskriver opgaven, du ønsker udført, og sende den til flere firmaer, så du kan få forskellige tilbud. Dette kan gøres via sammenligningstjenester som 3byggetilbud.dk.

Få den bedste pris på nedrivning - hvad har indflydelse?

Der er flere faktorer, der kan have indflydelse på prisen for nedrivning. Udover forskellen på nedrivning af etageejendomme og mindre huse eller potentielt bare tilbygninger, så kan en hel del andre ting have inflydelse Her er nogle af de vigtigste:

 1. Størrelse og tilstand af bygningen: Jo større og mere kompleks en bygning er, desto dyrere vil det være at rive den ned. Det samme gælder, hvis bygningen er i dårlig stand og kræver mere indsats for at blive nedrevet.

   

 2. Beliggenhed: Hvis bygningen ligger i et område, der er svært at komme til eller har begrænsninger for, hvordan affaldet kan bortskaffes, kan det også påvirke prisen.

   

 3. Type af nedrivning: Der er forskellige måder at rive en bygning ned på, og nogle metoder er mere omfattende end andre. For eksempel kan det være dyrere at bruge en kran til at rive en bygning ned end at rive den ned ved håndkraft.

   

 4. Krav til genbrug: Hvis der er krav om, at en vis del af bygningen skal genbruges eller bortskaffes på en særlig måde, kan det også påvirke prisen.

   

 5. Konkurrence: Prisen for nedrivning kan også variere afhængigt af, hvor mange virksomheder der tilbyder denne service i dit område, og hvor stor konkurrencen er. Derfor kan det være en god idé at indhente tilbud fra flere forskellige virksomheder, før du vælger en leverandør.

Der kan være tusindvis af kroner at spare ved at vælge den rigtige nedrivningsvirksomhed, så det er en god idé at undersøge markedet og indhente flere tilbud, inden du træffer en beslutning. Skal du have hjælp til nedrivning? Så indhent 3 uforpligtende tilbud på opgaven, nemt, hurtigt og gratis – klik her!

3 tilbud på nedrivning - sådan gør du

Det er simpelt at få gode tilbud på udførsel af nedrivningsarbejde. 
Gør ligesom tusindvis andre og benyt dig af 3byggetilbud.dk.
Når først du har udfyldt en formular magen til den på billedet her, er det største stykke arbejde overstået – på cirka 5 minutter!

Inden for kort tid, i nogle tilfælde få timer, vil du modtage dine 3 gratis og uforpligtende tilbud. Det er nu frit op til dig, at vurdere de nedrivningstilbud du har modtaget. 

Er du tilfreds? Så vælger du simpelt det bedste og billigste. 

MODTAG dine GRATis TILBUD:

nedbrydnings- og Nedrivningsfirmaer i Danmark

Der findes en hel række af kompetente nedrivningsfirmaer i Danmark. Du kan læse mere om nedrivningsfirmaer i en række af Danmarks største byer herunder:

Vurder indholdet

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 0 / 5. Antal stemmer 0

Bliv den første til at bedømme

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?