Nedrivningsfirma i København

Få hjælp til nedrivning i KBH & omegn

valg af nedrivningsfirma i København

Et nedbrydnings- eller nedrivningsfirma i København arbejder med nedrivning og bortskaffelse af bygninger i deres helhed, men også med mindre elementer af disse. 

Du kan altså både bruge et nedrivningsfirma til at rive hele din ejendom ned, men de kan eksempelvis også hjælpe med mindre nedrivningsopgaver af forskellig art.

Et professionelt nedrivningsfirma kan både hjælpe med tilladelser og varsling, med selve nedrivningen, men også med den efterfølgende bortskaffelse af affaldet. Er der skadelige stoffer i byggeriet, så har firmaerne ligeledes den viden der skal til, for at rådgive omkring dette, samt at nedrive og håndtere affaldet korrekt.

I dette indlæg gør vi dig klogere på nedrivningsfirmaer i København – samt hvordan du får den bedste pris på disse. Ved du allerede nu at du ønsker 3 uforpligtende og gratis tilbud på din opgave? I så fald kan du indhente disse via dette link.

Nedrivningsfirma København

FÅ 3 uforpligtende tilbud PÅ nedrivning

I samarbejde med 3byggetilbud.dk giver vi dig muligheden for, at indhente 3 uforpligtende tilbud på nedrivningsopgaver. 

De tilbud du modtager er gratis og uforpligtende. De bliver givet af profesionelle – typisk placeret tæt på dig.

100% GRATIS
HURTIGT SVAR
KLARET PÅ 5 MIN.

Få hjælp til nedrivning i København

Der kan være mange årsager til at rive ned. Måske alderen har sat sit præg på konstruktionen, eller måske det bare bedst kan betale sig at bygge fra nyt. Uanset hvad, så er nedrivningsfirmaer specialiseret i at fjerne og bortskaffe bygninger, huse og konstruktioner. De kan ligeledes hjælpe med rydning af byggepladser, eller være behjælpelige ved nedrivning og renovering af ejendomme.

Nedrivningsvirksomhed

Typisk har etablerede nedrivningsfirmaer i København og resten af landet et tæt samarbejde med totalentreprenører, hvis ikke de selv påtager sig opgaven med et netværk af samarbejdspartnere indenfor andre grene af håndværk.

De vil endvidere have forbindelse til eller selv have ansat arkitekter, som kan hjælpe med den forudgående planlægning og udførsel af det enkelte renoverings eller nedrivningsprojekt.

Det er væsentligt at være opmærksom på at en nedrivning ikke er billig. Det vil typisk være billigst at rive ned i små byer med god plads, frem for de større byer. Ligeledes er det typisk billigere i Jylland, end på Sjælland.

Med det sagt, så kan det være svært at flytte en hel bygning. Skal du have udført en nedrivning i København, så anbefaler vi derfor at du indhenter 3 uforpligtende tilbud på din opgave, for at få en skarp pris på arbejdet. Det kan gøres både nemt, uforpligtende og 100% gratis – prøv selv via dette link.

Hvad laver nedrivningsfirmaer?

Et nedrivningsfirma i København, eller i resten af Danmark for den sags skyld, beskæftiger sig med nedrivning og bortskaffelse af forskellige bygninger og konstruktioner. Det kan eksempelvis være at du ønsker hjælp med nedrivning af hus, eller måske der blot skal udføres en nedrivning af en eller flere vægge, indvendigt i dit hus eller din lejlighed?

Arbejdet med nedrivning kan være farligt. Det gælder særligt når det skal udføres i større omfang, hvorfor der kræves et højt niveau af kompetencer, erfaring og professionelt udstyr.

 Endvidere kan der være behov for hjælp med både indhentning af tilladelser, miljøscreening og bortskaffelse af byggeaffaldet efterfølgende. Netop disse områder kan et professionelt nedrivningsfirma i København hjælpe med.

Nedrivningsfirmaer i København kan typisk hjælpe med et bredt udvalg af opgaver. Det kan omfatte, men er ikke begrænset til følgende opgaver:

 • Totalnedrivning (samt i visse tilfælde totalentreprise).

 • Delvis nedrivning af bygninger, dele af huse m.v.

 • Indvendig nedrivning (Nedrivning af loft, nedrivning af vægge m.v.).

 • Miljøscreening & rapportering, samt rådgivning omkring tilladelser og varsling.

 • Håndtering, sortering og bortskaffelse af byggeaffald.

 • Oprydning og vedligehold af byggepladser.

 • Særarbejde som nedrivning af forurenede bygninger, sprængning m.v. 
Nedrivning i gang

billig nedrivning - sådan fungerer det

Det har aldrig været nemmere, at finde et billigt nedrivningsfirma.
Som du kan se i den korte video, er processen bygget op omkring 3 simple proceser:

Send en kort beskrivelse – Få 3 tilbud – Vælg det bedste.

Hvad koster nedrivningsarbejde i København?

Prisen for nedrivningsarbejde i København kan variere bredt afhængigt af størrelse og kompleksitet på din opgave. Endvidere kan det have stor betydning om der skal håndteres og fjernes farligt materiale og byggeaffald, hvilket en miljørapport kan afklare.

Typisk vil pris for nedrivning i København starte fra cirka 500 – 700 kroner pr. m2. Den kan dog blive markant dyrere, afhængigt af den enkelte situation, ligesom valget af nedrivningsfirma, logistik og lokation kan have stor indflydelse. Tager vi udgangspunkt i nedrivningen af et enkeltfamiliehus, så kan en groft estimeret pris lyde på alt fra 80.000 – 250.000. Den bedste måde at afgøre prisen på den enkelte opgave er dog ved at indhente tilbud på opgaven, da der er så stor forskel på de enkelte nedrivningsopgaver.

Få skarpe tilbud fra nedrivningsfirmaer i København & omegn

Der findes mange måder hvorpå der kan indhentes tilbud fra nedrivningsfirmaer i København og i resten af Danmark. Blandt de klassiske fremgangsmåder vil online-søgninger eller referencer fra venner og familie være potentielle løsninger, men det sikrer dig sjældent den bedste pris på din opgave. 

Hvis du ønsker en skarp pris på nedrivning i Hovedstaden, så anbefaler vi at du indhenter 3 uforpligtende tilbud fra Københavns nedrivningsfirmaer. Ved at lave en simpel opgavebeskrivelse kan du sende din opgave i udbud, hvorefter nedrivningsfirmaer kan give deres bud på en pris. Selve indhentningen og udbuddet er helt gratis og uforpligtende for dig.

Processen for indhentning af tilbud på nedrivning kan opdeles i tre dele, men er overordnet super simpel:

 1. En beskrivelse af opgaven indsendes via dette link. Jo mere nøjagtig du er, jo lettere er det for virksomhederne at give dig en skarp og præcis tilbudspris på din opgave.

   

 2. En medarbejder kontrollerer oplysningerne og sender informationen i udbud, hvorefter relevante nedrivningsfirmaer i KBH kan byde på opgaven.

   

 3. Du præsenteres for virksomhedernes tilbud, hvorefter du på egen hånd kan takke ja eller nej. Du kan ligeledes tjekke virksomhedernes tidligere anmeldelser, hvilket eksempelvis kan gøres på Trustpilot.
Nedrivningsarbejde

Det har aldrig været nemmere, hvilket også er grunden til at mange hundrede-tusinde opgaver er blevet formidlet via 3byggetilbud siden år 2000, ligesom servicen er blevet nævnt i mange af landets største medier. Vil du selv have syn for sagen, så besøg 3byggetilbud nu.

3 tilbud på nedrivning - sådan gør du

Det er simpelt at få gode tilbud på udførsel af nedrivningsarbejde. 
Gør ligesom tusindvis andre og benyt dig af 3byggetilbud.dk.
Når først du har udfyldt en formular magen til den på billedet her, er det største stykke arbejde overstået – på cirka 5 minutter!

Inden for kort tid, i nogle tilfælde få timer, vil du modtage dine 3 gratis og uforpligtende tilbud. Det er nu frit op til dig, at vurdere de nedrivningstilbud du har modtaget. 

Er du tilfreds? Så vælger du simpelt det bedste og billigste. 

MODTAG dine GRATis TILBUD:

nedbrydnings- og Nedrivningsfirmaer i Danmark

Der findes en hel række af kompetente nedrivningsfirmaer i Danmark. Du kan læse mere om nedrivningsfirmaer i en række af Danmarks største byer herunder:

Vurder indholdet

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 0 / 5. Antal stemmer 0

Bliv den første til at bedømme

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?