EL TJEK

SKAL DU HAVE FORETAGET ET EL TJEK?

el tjek - en investering i tryghed

Et el tjek er en gennemgang af boligens elektriske installationer. Selve el-tjekket skal udføres af en autoriseret elektriker, og er din garanti for, at boligen fortsat er sikker at bo i.

Et el tjek vil oftest blive udført i forbindelse med en tilstandsrapport, men kan ligeledes bestilles som en almindelig garanti for, at husets installationer fortsat fungerer som de skal.

Du kan på denne side blive klogere på spørgsmål omkring tjek af husets el. Er du på jagt andre typer håndværkere? Så finder du her på håndværkerpris.dk informationen – med mulighed for at modtage 3 uforpligtende tilbud på opgaver. Nemt og hurtigt.

Elektriker firma

FÅ 3 uforpligtende tilbud PÅ eltjek

I samarbejde med 3byggetilbud.dk giver vi dig muligheden for, at indhente 3 uforpligtende tilbud på el opgaver. 

De tilbud du modtager er gratis og uforpligtende. De bliver givet af profesionelle – typisk placeret tæt på dig.

100% GRATIS
HURTIGT SVAR
KLARET PÅ 5 MIN.

el tjek af andelsbolig

Ved salg af en andelsbolig, gennemføres normalt et el og vvs tjek. Netop et el tjek i andelsboligen skal sikre, at alle elektriske installationer i boligen, fortsat er sikre for den nye ejer.

Tidligere har det været sådan, at køber selv skulle sørge for at bestille et el-tjek ved køb af boligen. Dette er dog ændret, så gennemgangen af de elektriske installationer nu er en obligatorisk del af tilstandsrapporten ved salg af boliger. 

Det betyder altså at det er sælger ansvar, at bestille samt at få foretaget et el tjek ved salg af boligen, såfremt dette aftales eller er en del af vedtægterne. Eftersynet skal foretages af en autoriseret el-installatør. Skal du sælge? Så har du mulighed for, at modtage 3 uforpligtende tilbud på el-tjek. 

el tjek pris

Prisen på el tjek ved eksempelvis boligsalg, eller som en investering i familiens sikkerhed, varierer. Fælles gælder det, at både el og vvs tjek skal udføres af professionelle, autoriserede virksomheder.

Prisen for et el-tjek har vi ved undersøgelse fundet i prislejet 1500-3500 kroner. Ligeledes har vi fundet eftersyn af VVS installationer fra et autoriseret VVS firma, i samme prisleje. Vi anbefaler dog, at du modtager 3 uforpligtende tilbud, da der kan være mange penge at spare på gennemgangen. 

Benytter du vores samarbejdspartner, 3byggetilbud.dk? Så klares indhentningen af tilbud endda både nemt, hurtigt og gratis.

billigt eftersyn - sådan fungerer det

Det har aldrig været nemmere, at finde en billig elektriker.
Som du kan se i den korte video, er processen bygget op omkring 3 simple proceser:

Send en kort beskrivelse – Få 3 tilbud – Vælg det bedste.

regler ved el tjek

Der findes regler ved kontrol af el, der skal sikre at alt foregår lovligt og efter bogen. Dette er godt at have styr på, før du beslutter dig for at indhente tilbud på din elinstallationsrapport. 

Vigtigst af alt, så holder din rapport ikke for evigt. Efter du har fået foretaget dit el eftersyn, så vil selve rapporten være gyldig i et år efter den er blevet lavet. Årsagen er at man ønsker sikring mod, at køber kan blive offer for store forringelser, efter rapportens udfærdigelse, ved købet af en ny bolig.

En tilstandsrapport kan være en god investering, da den giver mulighed for at tilbyde en ejerskifteforsikring, hvilket kan spare dig for enorme summer, hvis noget skulle gå galt efter salget.

Det er ligeledes normalt for flere og flere andelsboligforeninger, at stille krav om sælgers fremlæggelse af rapporterne, så det kan dokumenteres at forhold i boligen er i orden på salgstidspunktet.

find den billigste elektriker

Der kan være stor forskel på el tjek priser. Det kan blandt andet have stor indflydelse, hvor i landet du bor. Ligeledes kan boligens størrelse, eventuel kørsel, parkering, ekstra udfordringer også have stor betydning.

Det er ganske normalt, at elektrikere og andre håndværkere oftest vil være en smule dyrere i storbyen. Uanset hvor du bor, anbefales det dog altid fra vores side, at du indhenter 3 uforpligtende tilbud på din håndværksmæssige opgave – herunder fra elektrikere.

Er du på jagt efter en god pris på el tjek, eller skal du have lavet et tjek i forbindelse med salg af din bolig? Så kan det gøres nemt.

Ved at benytte 3byggetilbud.dk kan du, ganske simpelt, indhente 3 gratis tilbud fra elektrikerfirmaer, placeret nær dig. Det gøres ved besøge siden og udfylde skemaet. Du vil efter kort tid blive ringet op, hvorefter du matches med udvalgte elektrikerfirmaer. Disse firmaer giver dig 3 uforpligtende tilbud på din opgave.

Få tilbud på kladde - sådan gør du

Det er simpelt at få gode tilbud på udførsel af elarbejde.
Gør ligesom 60.000 andre og benyt dig af 3byggetilbud.dk. Når først du har udfyldt en formular magen til den på billedet her, er det største stykke arbejde overstået – på cirka 5 minutter!

Inden for kort tid, i nogle tilfælde få timer, vil du modtage dine 3 gratis og uforpligtende tilbud. Det er nu frit op til dig, at vurdere  de el tjek tilbud du har modtaget. 

Er du tilfreds? Så vælger du simpelt det bedste og billigste. 

MODTAG dine GRATis TILBUD:

Spørgsmål og svar - el tjek

Et el tjek omfatter en visual gennemgang af de elektriske installationer, samt stikprøver af de vigtigste dele. Formålet er at finde fejl og mangler, der potentielt kan være farlige.

Dit el tjek vil som udgangspunkt være gyldigt i op til et år, fra den dag hvor eftersynet bliver lavet af elektrikeren. Den begrænsede tid er implementeret for at sikre, at rapportens gyldighed er intakt.

Prisen baseres blandt andet på størrelse og alder af bolien. En elinstallationsrapport vil typisk koste 1.500-3.000 kroner, hvis arbejdet kan udføres forholdsvis simpelt.

Skal du have lavet et el tjek eller et el eftersyn, så skal du have fat i et elektrikerfirma. Herefter vil en autoriseret elektriker oftest gennemgå dine elektriske installationer. Dette gøres, for at sikre at alt er i orden, i forbindelse med salg eller rutinetjek generelt.