Få den bedste maler pris

Brug for en maler til en god pris?

Maler pris - hvad skal det koste?

Malerarbejde benyttes ofte ved renovering og istandsættelse af beboelse eller butikker, samt ved ind- og udflytning af boliger. Prisen for maling vil ofte være et sted mellem 75-150 kroner, inklusiv løn og materialer. Er du nysgerrig på en specifik maler pris, så prøv vores beregner her på siden. 

Det er naturligvis svær at give en specifik pris. Beregneren kan dog bruges til at give en idé om, hvad din opgave vil koste. Hvis du ønsker en konkret pris på din opgave, så anbefaler vi at du indhenter 3 uforpligtende tilbud på din maleropgave. Sådan får du en god maler pris.

En traditionel maleropgave omfatter typisk mindre pletspartling, samt slibning og to lag maling. Skal du have lavet mere komplekst arbejde, så kan kvadratmeterprisen naturligvis ende højere. Beregneren er et simpelt estimat og kan passende bruges som indikation, før der indhentes konkrete tilbud.

Beregn maler pris pr. m2

FÅ 3 tilbud på malerarbejde

I samarbejde med 3byggetilbud.dk giver vi dig muligheden for, at indhente 3 uforpligtende tilbud på gulvopgaver. 

De tilbud du modtager er gratis og uforpligtende. De bliver givet af profesionelle – typisk placeret tæt på dig.

100% GRATIS
HURTIGT SVAR
KLARET PÅ 5 MIN.

Hvad koster en maler i timen?

Når du undersøger maler priser og indhenter tilbud, så vil det ofte give mening at få et samlet tilbud på opgaven. Dette gøres oftest baseret på opgavens omfang samt antallet af m2. Malerne har dog timepriser, præcis ligesom andre håndværkere som gulvlæggere, elektrikere eller murere . Det kan eksempelvis være ved større byggeprojekter, hvor der løbende skal samarbejdes med andre typer af håndværkere, eller andre situationer hvor prisen ikke kan baseres alene på antallet af kvadratmeter.

Du kan forvente at skulle betale en timepris på mellem 250-500 kroner for en maler, hvor du særligt i større byer kan forvente, at prisen vil være i en højere ende af dette prisfang. Geografien spiller en stor rolle i malerens timepris. Forvent et sted mellem 450-500 kroner i de største byer, men beløb en del herunder i forstæderne – og særligt længere ude i landets mindre byer. 

Uanset hvor i landet du bor, så bør du altid indhente flere tilbud på din maleropgave. Der findes få regler omkring prissætning, hvorfor differencen kan være stor fra malerfirma til malerfirma. Via vores samarbejdesparter kan du kvit og frit modtage 3 uforpligtende tilbud, så du i sidste ende står tilbage med veludført arbejde og den bedste maler pris.

Hvad koster en maler pr. m2?

Når tilbud på malerarbejde gives, gøres dette enten i form af en fast maler timeløn, eller mere normalt som en fast maler pris, baseret på antallet af kvadratmeter som skal males. Altså som et fast samlet tilbud, baseret på hele opgavens størrelse, med timeløn, materialer og alt andet indregnet i det samlede tilbud.

Det gode ved at få et fast tilbud baseret på maling af et givent antal kvadratmeter er, at du fra start ved hvad det endelige beløb bliver helt præcist. På denne måde har du ligeledes muligheden for, at sammenligne prisen på opgaven fra flere forskellige malerfirmaer. 

Hvad koster en maler i timen? Prisen for en maler kan forventes at være i et prisleje på mellem 75-150 kroner per kvadratmeter. Denne pris er inklusiv moms og omfatter normalt malerarbejde. En normal maleropgave vil typisk gælde for vægge eller loft og inkluderer begrænset spartling, slibning samt to lag maling. Behovet ved den enkelte opgave skal naturligvis vurderes individuelt.

Af andre opgaver kan nævnet fuldspartling, maling af træværk, vinduer, gulv eller døre. Denne type af opgaver er typisk forbundet med et større besvær og længere tidsforbrug, hvorfor du her kan forvente en højere pris per m2.

Hvor meget koster en maler?

Det har aldrig været nemmere, at finde en billig maler.
Som du kan se i den korte video, er processen bygget op omkring 3 simple proceser:

Send en kort beskrivelse – Få 3 tilbud – Vælg det bedste.

Vælg en professionel maler

Selvom du leder efter en god maler pris, så er malerarbejde ikke nødvendigvis det bedste sted at spare. Veludført malerarbejde fra en professionel maler kan være guld værd – særligt hvis det er i din bolig eller på en arbejdsplads, hvor malerarbejdet dagligt vil være synligt. 

Det er naturligvis muligt at udføre arbejdet selv. Særligt hvis det er en mindre maleropgave, så kan du overveje om ikke pengene kan spares – hvis tiden er brugt andre steder.

Mange vælger efter deres første forsøg med maling af bolig, at betale sig fra at få en rigtig maler til at udføre arbejde i deres bolig. Der er meget besvær forbundet med afdækning, maling, oprydning og materiale, hvorfor pengene i manges øjne er givet godt ud. 

Har du først prøvet at skrabe maling af dit gulv, være frustreret over ikke at undgå striber når du maler, eller oplevet de ømme skuldre efter maling af loft, så overvejer du måske det samme.

Få den bedste timepris på maler

Hvis du ønsker at få et god tilbud fra din lokale maler, så findes der to måder at gøre dette på. Første muligheder er at gribe telefonbogen og knoglen, hvorefter du manuelt ringer forskellige malere op, forklarer dem opgavens omfang og noterer den enkelte malers pris.

Et hurtigere og mere moderne løsningsforslag er, at benytte en sammenligningstjeneste. På denne måde udfylder du en kort beskrivelse af din opgave, hvorefter din opgave sendes i udbud hos forskellige malerfirmaer nær dig. Du vil efterfølgende blive præsenteret for de tre bedste tilbud, hvorefter det er op til dig at vurdere.

Det er fuldstændig gratis og uforpligtende. Du kan altså prøve tjenesten af, uden at forpligte dig til noget. Vælger du ikke at tage imod tilbuddene, så skal du ikke af med én enste krone. Vælger du omvendt at benytte et tilbud, så ved du med god ro i maven, at dette var billigere eller bedre end de to andre, hvorfor du i sidste ende har fået en god malerpris. Alle firmaerne er forhåndsgodkendte, men du kan naturligvis gå med livrem og seler, hvorfor du eventuelt selv kan se virksomhedens bedømmelser på en side som eksempelvis trustpilot.dk.

Sammenling maler pris og spar penge

Der findes som udgangspunkt ingen krav om, hvordan prisen i de enkelte malerfirmaer skal fastsættes. Det betyder at du kan være uheldig, hvis du blot vælger det første og det bedste malerfirma. Uanset hvor i landet du bor, så overvej muligheden for, at sammenligne flere tilbud. Det kan gøres GRATIS.

Ved at indhente 3 uforpligtende tilbud får du en god maler pris. Det er helt uforpligtende hvorfor du ikke er forpligtet til at acceptere et eneste af de tilbud du modtager. 

MODTAG dine GRATis TILBUD:

Find en lokal malermester

Prisen på malere varierer bredt, afhængigt af hvor i landet du befiner dig. Det skyldes blandt andet geografien, hvorfor det ofte vil være dyrere at finde en maler til en opgave i København, til sammenligning med prisen på en tilsvarende opgaver uden for byen. Hvorfor er maler pris forskellig? Det kan blandt andet skyldes det lokale udbud og efterspørgsel på både arbejdskraft og arbejdsopgaver, højere lønninger i storbyerne, priser for transport, parkerings- og arbejdsforhold og mange andre ting. 

Uanset om du bor i storbyen, i forstaderne eller midt ude på landet, så vil der ofte være penge at spare, ved at indhente 3 uforpligtende tilbud på malere. Vil du læse mere om malere i dit lokalområde, så tag et kig herunder.