Beregn prisen på dit nye gulv

Det kan være svært at danne sig et overblik over, hvad et nyt gulv egentlig koster. Via vores prisberegner giver vi dig muligheden for, at få en idé om gulvets prisleje. Vores beregner tager udgangspunkt i en estimeret cirkapris pr. m2. 

Vær opmærksom på, at den endelige pris kan afvige markant. Det skyldes blandt andet valget af gulvfirma, materialer, opgavens samlede størrelse, efterbehandling med videre.

Vil du have en nøjagtig pris? Så indhent 3 uforpligtende tilbud. Det kan klares på cirka 5 minutter og er både nemt og gratis. Er du ikke tilfreds? Så er det ligeledes gratis hvis der takkes nej.

I vores beregninger har vi brugt estimerede priser pr. m2. I prisoverslaget er gulvlæggerens arbejdsløn medregnet. Du kan læse mere de forskellige gulvtyper i vores guide.

Prisberegner - hvad koster gulvet pr. m2?

FÅ 3 tilbud på nyt gulv

I samarbejde med 3byggetilbud.dk giver vi dig muligheden for, at indhente 3 uforpligtende tilbud på gulvopgaver. 

De tilbud du modtager er gratis og uforpligtende. De bliver givet af profesionelle – typisk placeret tæt på dig.

100% GRATIS
HURTIGT SVAR
KLARET PÅ 5 MIN.

Hvad koster gulvlægning?

Gulvlægning er en større opgave, der i de fleste tilfælde bedst lykkedes i samarbejde med en professionel håndværker. Der er forskel på om der skal lægges et nyt, bærende plankegulv, eller om der blot skal lægges et “løst” gulv som vinylgulve, over det eksisterende. Uanset hvad, så anbefaler vi at du tager kontakt til en professionel gulvlægger, så han eller hun kan klare opgaven for dig, til den rette pris.

En typisk gulvlægger koster et sted mellem 300-600 kroner i timen. Hertil kommer materialerne, der kan svinge i pris afhængigt af gulvtypen. Det er muligt at finde billige gulve til få hundrede kroner pr. m2, men i den modsatte ende findes også gulve til over tusinde kroner pr. m2. Er du i tvivl? så se eventuelt vores gulvguide, før du vælger gulv og får tilbud.

Netop prisen på gulvlægning kan have stor betydning for valget af firma. Normalt er det nødvendigt selv at kontakte de enkelte virksomheder, for at få oplyst en cirkapris. Der findes dog alternativer, da processen nu er gjort langt simplere!

Ved at benytte en sammenligningstjeneste kan du gratis få 3 helt uforpligtende tilbud. Du indtaster blot en kort beskrivelse af din opgave, hvorefter du vil modtage tilbud fra virksomheder, håndplukket af en medarbejder. Du kan nu undersøge virksomheden yderligere via eksempelvis anmeldelser, hvorefter den bedste mulighed kan accepteres. Er du ikke tilfreds? Så er det helt gratis at takke nej.

gulvlægning pris - det har indflydelse

Der er flere faktorer, der har indflydelse på prisskiltet, når det kommer til dit nye gulv. Alene valget af virksomhed har stor betydning, hvorfor du aldrig bør acceptere det første tilbud du modtager. Sørg for at sammenligne flere tilbud, for ikke at betale for meget, eller at vælge den forkerte eller billigste løsning, uden videre sammenligning af mulighederne.


Din geografiske bopæl har indflydelse, da gulvlæggere tjener forskelligt rundt om i danmark. Geografien har indvirkning på udbud og efterspørgsel, hvorfor priserne kan variere bredt rundt om i landet. Kørsel og parkeringsforhold spiller ligeledes en rolle her!

Typen af gulv og de materialer der skal bruges, har særligt stor effekt. Vælger du eksempelvis et sildebensgulv? Så er det ikke unormalt at skulle betale 1000-1500 kroner pr. m2, for det færdige arbejde. Omvendt kan billigere gulve som linoleum eller vinyl lægges til lang billigere priser pr. kvadratmeter. Prøv endelig vores beregner øverst på siden, der giver et fint overslag over de forskellige priser.

Når først du har fundet din ønskede gulvtype, så vær opmærksom på at finde en gulvlægger der kan tilbyde en god pris. Udover prisen på gulvet, så er god rådgivning, præcision og mødestabilitet nøgleord.

billigt gulv - sådan fungerer det

Det har aldrig været nemmere, at finde en billig gulvlægger.
Som du kan se i den korte video, er processen bygget op omkring 3 simple proceser:

Send en kort beskrivelse – Få 3 tilbud – Vælg det bedste.

vælg en professionel gulvlægger

Er du selv en dygtig gør-det-selv type? Så kan det være fristende at spare penge, ved at klare gulvlæggerens opgaver selv. Du skal dog være opmærksom på en række ting, der kan retfærdiggøre at investere i en professionel, lige når det kommer til gulvet. Fordelene kommer her:

Gulvlæggeren er først færdig, når arbejdet er helt færdigt og fuldent. Du risikerer ikke at gå død i arbejdet, eller at skulle lave noget om, fordi du alligevel ikke var helt så god til gulvlægning. Gulvlæggeren forlader først matriklen endeligt, når resultatet er helt som aftalt.

Du undgår at skulle bruge dumme penge på nye materialer, værktøj eller lignende, hvis noget går galt. Laver du selv gulvet? Så er der ligeledes tiden at tage højde for, der naturligvis skal ofres andre steder. Afhentning og oprydning er ligeledes to faktorer du slipper for.

Afslutningsvis så har du ingen garanti på gulvet, hvis du laver dette selv. Skulle der opstå fejl og mangler? Ja så hænger du selv på reparationen af gulvet – og den tilhørende regning. Tager du omvendt kontakt til et gulvlæggerfirma? Så er du ligeledes dækket af garantien på deres arbejde. Vi anbefaler altså at du indhenter 3 tilbud og får en god pris på dit nye gulv.

Få den bedste pris på gulvlægning

Der er mange om buddet, når det kommer til netop gulvlægning her i Danmark. Vi har mange dygtige håndværkere, hvilket er med til at sikre god kvalitet samt mange valgmuligheder. Det er grunden til at vi har skabt Håndværkerpris.dk

Netop konkurrencen sikrer dig som kunde, at du har muligheden for at få en god pris. En god pris på gulvlægning kræver dog, at du sørger for at indhente flere tilbud, samt at holde disse op mod hinanden. 

Vælger du blot det første tilbud på nyt gulv? Så finder du aldrig ud af, hvilke priser de konkurrerende firmaer kan tilbyde. Er du skarp? Så kan der ligeledes forhandles yderligere, ved at spille firmaerne op mod hinanden.

Du skal selvfølgelig være opmærksom på, ikke at miste relationen til gulvlæggeren. Godt arbejde koster penge, og det er vigtigt at huske på.

Når du indhenter 3 uforpligtende tilbud på gulvlægning, så kan dette gøres både nemt, hurtigt og 100% gratis. Takker du ja til et tilbud? Så er alle glade. Takker du nej? Så koster det dig ikke en krone. Vi anbefaler sammenligningen af minimun 3 virksomheder via vores partner, samt en sammenligning af virksomhederne der giver tilbud, på eksempelvis trustpilot.

Få tilbud på gulve - sådan gør du

Det er simpelt at få gode tilbud på nyt gulv.
Gør ligesom 60.000 andre og benyt dig af 3byggetilbud.dk. Når først du har udfyldt en formular magen til den på billedet her, er det største stykke arbejde overstået – på cirka 5 minutter!

Inden for kort tid, i nogle tilfælde få timer, vil du modtage dine 3 gratis og uforpligtende tilbud. Det er nu frit op til dig, at vurdere de tilbud på gulv du har modtaget. 

Er du tilfreds? Så vælger du simpelt det bedste og billigste. Er du ikke? Så er det gratis at takke nej.

MODTAG dine GRATis TILBUD: