Miljørapport
Få hjælp fra nedrivningsfirmaer med styr på reglerne!
Miljørapport - en vigtig del af nedrivning
Når du overvejer at ombygge eller nedrive, så kan der i mange tilfælde være et lovpligtigt krav om miljøscreening af bygningen. Formålet er at blive helt sikker på, at der ikke er miljøskadelige elementer som en del af bygningen, men også at kortlægge disse hvis der er, så der kan tages eventuelt særlige hensyn, når selve nedrivningen igangsættes.
Der kan være forskel på hvilke tilladelser og rapporteringer som skal udføres, afhængigt af geografisk placering, type af hus samt alderen på dette. Hvis du vil være sikker på hvad du skal have med i de indledende forberedelser, så kan du enten kontakte din lokale kommune, eller gøre brug af et professionelt rådgivnings- og nedrivningsfirma til opgaven.
Ønsker du at overlade ansvaret for nedrivning til professionelle? Så kan du få 3 uforpligtende tilbud på nedrivning via dette link.
find et firma med styr på reglerne!
I samarbejde med 3byggetilbud.dk giver vi dig muligheden for, at indhente 3 uforpligtende tilbud på nedrivningsopgaver.
De tilbud du modtager er gratis og uforpligtende. De bliver givet af profesionelle – typisk placeret tæt på dig.
MODTAG TILBUD:
Miljøscreening- og rapportering før nedrivningsopgaver
Når du ønsker at udføre en nedrivning af dit parcelhus, eller andre typer af private boliger og bygninger, så har du som ejer pligt til at udføre en miljøscreening. Dette er helt enkelt forklaret en gennemgang af bygningen, hvor der kontrolleres for forskellige stoffer som eksempelvis asbest, PCB eller tungmetaller og olie.
Chancen for at dit hus er underlagt dette krav er stor, men for at være helt sikker på gældende krav, så bør du kontakte kommunen eller gøre brug af rådgivning via dit valgte nedrivningsfirma. Særligt i huse bygget mellem 1950 – 1980 er der størst risiko for skadelige bygningsdele, men også i andre perioder kan der være benyttes uhensigtsmæssige byggematerialer.
Hvad er miljørappotering?
En miljøscreening udføres før selve nedrivningen og er en test for blandt andet PCB og asbest. Screeningen er underlagt lovgivning, hvorfor det er et krav at ejeren får denne udført, før der ombygges eller gennemføres nedrivning af bygninger og bygningsdele.
En miljøscreening af huse før nedrivning er altså en undersøgelse, der skal kortlægge eventuelt skadelige stoffer, før selve nedrivnings iværksættes.
Det er vigtigt da der ellers kan opstå komplikationer med stoffer som er skadelige for både miljøet, men også medarbejderne i nedrivningsfirmaet.
Findes der spor af forskellige skadelige stoffer, så kan det være nødvendigt med yderligere, dybdegående undersøgelser. Viser resultaterne ikke noget særligt, så kan nedrivningen typisk varsles og påbegyndes efterfølgende.
billig nedrivning - sådan fungerer det
Det har aldrig været nemmere, at finde et billigt nedrivningsfirma.
Som du kan se i den korte video, er processen bygget op omkring 3 simple proceser:
Send en kort beskrivelse – Få 3 tilbud – Vælg det bedste.
MODTAG TILBUD:
Sådan udføres miljøscreeningen for skadelige stoffer
En miljøscreening udføres ved hjælp af stikprøver. Prøverne tages fra de områder, der skal indgå i enten nedrivnings- eller ombygningsprocessen. Typisk bliver stikprøverne taget fra let tilgængelige overflader, som eksempelvis murværk, fuger eller træværk.
En del nedrivningsfirmaer kan selv stå for prøvetagningen, men den kan også udføres af et særskilt prøvetagningsfirma. De har typisk mange års erfaring og ved derfor præcis hvor de skal lede i mange tilfælde.
Prøverne indsendes og undersøges, så det kan tilsikres at der ikke er skadelige stoffer i bygningselementer. Efter prøverne er analyseret, så udmunder resultatet sig i en miljørapport, som efterfølgende fungerer som dokumentation.
Er der skadelige stoffer, så kan det som nævnt være relevant med yderligere undersøgelser, ligesom medarbejderne kan benytte relevant påklædning og sikkerhedsudstyr, når nedrivningen skal gennemføres.
få 3 tilbud på nedrivning - med styr på miljørapportering
En miljøscreening er en forudsætning for selve nedrivningen. Ønsker du tilbud på din nedrivningsopgave, så anbefaler vi indhentning af 3 uforpligtende tilbud på denne. Det kan gøres via vores samarbejdspartner 3byggetilbud – helt gratis.
Via deres platform kan der nemt og uforpligtende indhentes uforpligtende tilbud på nedrivning, fra lokale nedrivningsfirmaer placeret nær dig. Det er gratis og kan gøres på få minutter, via en simpel opgavebeskrivelse.
For at give en lille idé om prisens omfang, så har vi hos Håndværkerpris.dk fundet forskellige priseksempler fra udbydere af nedrivning. Overordnet er prisen pr. m2 cirka 500 kroner, men kan variere ved særlige tilfælde. Den vil ligeledes typisk falde, jo større en opgave der er tale om. Af andre priseksempler kan nævnes:
- Pris på nedrivning af hus: Ca. 80.000 – 110.000 kroner.
- Pris på nedrivning af vægge: Ca. 4.000 – 8.000 kroner.
- Pris på nedrivning af skorsten: 50.000 – 90.000 kroner.
- Pris på nedrivning af garage: 15.000 – 40.000 kroner.
Ovenstående er naturligvis kun estimater. Priserne er svære at sætte og afhænger af opgaven. Overvejende bør du lave en opgavebeskrivelse som på bedste vis beskriver opgaven, du ønsker udført, og sende den til flere firmaer, så du kan få forskellige tilbud. Dette kan gøres via sammenligningstjenester som 3byggetilbud.dk.
3 tilbud på nedrivning - sådan gør du
Det er simpelt at få gode tilbud på udførsel af nedrivningsarbejde.
Gør ligesom tusindvis andre og benyt dig af 3byggetilbud.dk.
Når først du har udfyldt en formular magen til den på billedet her, er det største stykke arbejde overstået – på cirka 5 minutter!
Inden for kort tid, i nogle tilfælde få timer, vil du modtage dine 3 gratis og uforpligtende tilbud. Det er nu frit op til dig, at vurdere de nedrivningstilbud du har modtaget.
Er du tilfreds? Så vælger du simpelt det bedste og billigste.
MODTAG dine GRATis TILBUD:
Vurder indholdet
Klik på en stjerne for at vurdere
Gennemsnitlig vurdering 0 / 5. Antal stemmer 0
Bliv den første til at bedømme
We are sorry that this post was not useful for you!
Let us improve this post!
Tell us how we can improve this post?